Honda CBR 250 R - Ufaktan Tatlıca Yanlamak - Amatör Drift
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kask yok sanırım, hll spr dvm.
-
-
IZLAK ZEMİNDE NENEMDE YANLAR sen beni toprak yolda gör krdeşş
-
Kaskım çalındı yeni kask alacak param yok en kısa zamanda alacağım.
Lastik kabak zaten abi
Snappyx kuru hava da da yanlar video çeker size gönderirim sadece ıslak hava da yaptığım birşey değil zaten üstünde çalıştığımızda birşey değil.
Teşekkürler.
-
avici adlı üyeden alıntı
Kask yok sanırım, hll spr dvm.
Hocam gece saati çekilmiş 240p görüntü de onu nasıl gördün 5 defa izledim yok videoda yazmasa motorun modelini bile tahmin edemem
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Hocam gece saati çekilmiş 240p görüntü de onu nasıl gördün 5 defa izledim yok videoda yazmasa motorun modelini bile tahmin edemem
Belki de şifreliye giren cine 5 i gözlerini kısarak şifresini çözen nesildendir
-
sahibinden garaj motoru cbr 250r
-
IRau adlı üyeden alıntı
sahibinden garaj motoru cbr 250r
niye dalga geçiyorsun yanlayınca motora bir şey mi oluyor ? oluyorsa alma zaten o motoru
-
Stunt adlı üyeden alıntı
niye dalga geçiyorsun yanlayınca motora bir şey mi oluyor ? oluyorsa alma zaten o motoru
şaka kaldıramıyosun herhalde
genelde baktığım tüm ilanlarda garaj motoru yazıyor herkesin motoruna anahtar değmemiş herkesin motoru ciğerli
-
Bu adamın videolarını izle öğrenirsin birkaç birşey daha güzelleştirirsin ama ıslak zeminde yapma önde bırakabilir bir anda he kuruda bırakmazmı bırakır ama ıslak zemine göre daha az ihtimal.
-
Teşekkürler
-
Fena sayılmaz ama biraz daha çalışırsanız iki tarafa da aynı şekilde yanlarsanız daha güzel bir çalışma çıkabilir
-
Diğer sefere inşallah sağolun
-
Kardeşim motoru satıyor musun bende bostancıya oturuyorum eğer satıyosan haberleşelim
-
Kontrayla dene, kicini bi tarafa atip gazi kokleyerek her apaci zaten bunu yapiyor
-
IRau adlı üyeden alıntı
şaka kaldıramıyosun herhalde
genelde baktığım tüm ilanlarda garaj motoru yazıyor herkesin motoruna anahtar değmemiş herkesin motoru ciğerli
ve herkesin motoru sakin kullanılmıştır :D
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
ve herkesin motoru sakin kullanılmıştır :D
Sohbetinizi özelden yapınız beyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
PowerGate95 adlı üyeden alıntı
Kardeşim motoru satıyor musun bende bostancıya oturuyorum eğer satıyosan haberleşelim
Satmıyorum hocam sağolun
-
TurkishPower adlı üyeden alıntı
Sohbetinizi özelden yapınız beyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Satmıyorum hocam sağolun
Eyvallah kardes
-
Eğer ciddi düşünüyorsanız her gece caddelerdeyim görüşebiliriz isterseniz.
Fakat motorumun üstüne bir ceza var 1-2 ay içinde ödenecek.
Anca 1-2 ay içinde ceza ödendiğinde satabilirim böyle bir sıkıntı da var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)