arkadaşlar motosiklet dünyası olarak ülkemiz adına çok üzücü fakat,firmalar tarafından da neden se pek desteklenmeyen bir finans durumu var ki, senelik faiz politikası, her nedendir bilmiyorum, yurtdışındaki durum bizim aylık faizlerimize karşılık onların senelik oranları; mesela 2,99% lik senelik bizde ancak aylık faiz oluyor. şimdi gelelim esas konuya; bu konu motor firmalarının kendilerinin yaptırımlarınla ancak oluyor, fakat bizim ülkemizdeki (birçoğumuzun rüyalarını süsleyen marka modeller) firmalar maalesef böyle birşey için uğraşmıyorlar ve yurtdışındaki firmalarada söylem iletmiyorlar. ben derim ki büyük bir çoğunluk olarak (tüm motor tutkunları) birkaç insan seçilerek firmalara kampanya ve yaptırım gücü kullanmalı, dolayısı ile herkes sevdiği motora kavuşmalı. buarada birçok motor kahramanı var ortada anketlere çıkıp, şov resimleri ile insanların ağızlarında ki suları yerlere döken, bana kalırsa birazda insanlara öncülük edip böyle bir kahramanlık yapmakta gerekmez mi??????????