1-2 saat önce trafikte yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum, kırmızı'da en önde sol'da bekliyodum ve yanımda bir araç'ın içindekiler benim motoru süzüyodu, yeşil yandı ben biraz geç farkedince bu araç önüme geçti ancak benim de acelem olmadığından bu araç'ın arkasında yaklaşık 5 metre mesafede takipteydim, bir anda ani bi fren attı o atınca ben de attım arka hafif kaydı ama toparladım, sonra bu araç yavaşlayıp yanıma kadar yanaştı ve içindeki şahıs "ilerde sağa çek" dedi, böyle şeylerden korkan insan değilimdir, dediği gibi çektim kenara araçtan indiler ben de indim, ardından "bi problemin mi var birader" diye çıkıştı yolcu koltuğunda oturan şahıs, konuyu anlamadığımdan sordum hayırdır niye sağ'a çektirdiniz diye, adam demesin mi, "arkadan uzun kısa yapıp durdun ben de frene bastım bana arkadan vur" diye, benim motorun farlar mercekli olduğundan mıdır nedir önümdeki araç'lara uzun kısa yapıyorum gibi geliyor, sonra etraftakiler ayırdı sakince dağıldık ben de eve geldim, kamera olmadığından bu olayı polise anlatsam plaka versem de önemsemezler sanırım, benim sorum şu; kamera olsaydı da eleman bu cümleyi söyleseydi ve ben kaydetmiş olsaydım şikayet halinde bi işlem yaparlar mıydı?