Mondialin yeni çıkan 200 luk 150likle hemen hemen ayni sadece motor büyümüş göstergesi, selesi, lastik ebatları renk değişmiş güzel olmuş çanta demiri var bence tam senlik
Mondialin yeni çıkan 200 luk 150likle hemen hemen ayni sadece motor büyümüş göstergesi, selesi, lastik ebatları renk değişmiş güzel olmuş çanta demiri var bence tam senlik
Pahalı ama kaliteli ==> Yamaha WR 125 R veya 250 R.
O saydığınız diğer markaların başına 6 aylık kullanımdan sonra ne geleceği meçhul.
Tsk ederim ilginiz için , yarın 200 lugu bulursam bayide bakmayı düşünüyorum fiyatı plaka ruhsatları 5.500 e gelecek herhalde ortalama .. Ve bugün 150 xtreme 4000 lira + plaka ruhsat dendi. 1000 lira fiyat farkı vermeye değer mi acaba sizce ??
Kesinlike yap derim.
Ben de ev arkadaşımla beraber ss den crosa geçelim dağ bayır süreriz deyip 2 tane crf aldık. İkimiz de kuruşuna bile pişman değiliz.
Hatta biz bunu bu güne kadar nasıl yapmadık diye pişmanız bile.
Her saniyesi aksiyon, her saniyesi eğlence ve yine her saniyesi macera.
Şu ana kadar hiç gitmediğimiz yerlere gidiyoruz, bilmediğimiz yerde kayboluyoruz, balçıklarda batıyor, ayağımızdaki 5 cm çamurla birbirimizi itiyoruz. Her yerimiz çamur oluyor, donumuz ıslanıyoruz ama gülümseme 1 sn bile eksik olmuyor.
Hatta şunu keşfettim ki yarı arazi yarı asfalt bir lastik ile asfaltta da toprakta da keyif alabiliyorsun. Bende böyle bir lastik var ve şu hep bahsedilen 'dişli lastiğin ıslak asfaltta tutmaması' olayı neredeyse yok.
Piste girip gazlama olayı ss'e göre daha mümkün. Motokros parkurları daha yaygın ve ücret olarak da daha uygun.
Ki zaten enduron varsa sana her yer parkur
Merak ettiğin sorular varsa elimden geldiğince yardımcı olabilirim kardeşim.
Allah ne verirse hayırlısını versin, İnşallah.
paraya kıy japon al. 2.el japon olsun çamurdan olsun.
çok çinli kullandım arazide hepsi dağıldı.
hard cross yapacaksan japon tavsiye ederim.
ha piknik tipi kır gezisi yapacaksan o başka.
sarin hemen ikitane mondial 200
bizde mondial 150'lik ve kuba black cat var, iyidir hostur ama mondial kalite olarak sanki iki adim black catin önünde.
fotolardan anladigim kadariyla 200'lük mondial motor disinda nerdeyse 150'den farksiz.. sarin gitsin 200'lügü bence..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------
bu arada 2012'de aldik mondiali, bir kac vida düsürme disinda hic bir sorun yasamadik, köpek gibide biniyoruz valla..
valla ben de fena niyetliyim su 200 lüge =) hem maddi acıdan uygun hem de motosikletsiz kalmamam lazım artık cok daraldım
ööle dağ bayır da atlayacagım da yok zaten.. sehir içi biraz da uzun yol tamamdır benim icin...
haftaya canlı görmek icin bir bayii ye gideyim ben de...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)