Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

250 cc tavsiyeler

REKLAM ALANI
    cska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr 125
    Herkese merhabalar,

Şuan 2014 model Yamaha Ybr125 kullanıyorum. Motorumu büyütmek istiyorum ancak hangi markaya, hangi modele yönelmem

gerektiği konusunda kararsızım. Öğrenci olduğum için 250cc kullanmak istiyorum. Racing yerine naked tarzı motorları daha

çok beğeniyorum. Altta almayı düşündüğüm ama düşünme aşamasından karara varamadığım 250 cc motorları liste yaptım. Hangisinin

ne avantajı var, + ve - nelerdir? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

1- KTM DUKE 200
    2- YAMAHA MT 25(Yeni geldi alan yoktur ama görüşleriniz vardır)
    3- BAJAJ PULSAR 200
    4- SYM WOLF 250
    5- SUZUKİ İNAZUMA 250
    6- BENELLİ TNT 250
    7- KAWASAKİ Z250SL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    ben ktm rc 250 kullanıyorum 550 kmye geldik şunları soyleyebilirim
    - motorun dizaynı cok guzel (zevkler ve renkler kişilere göre değişebilir )
    - sesini beğeniyorum cbrden güzel ama r25 kadar tok değil
    - abs si var
    - lastikleri rosso2 geliyor
    - kaydırmalı debriyaj var cok farketmesesnizde vites kucultunce birazcik hissediyorsunuz ha çok gereklimi derseniz hayır değil yarişçımıyız bız 250 den bi anda 100 e düşüp viraj doncez .
    eksileri
    - titreşimi var 120 den sonra titriyor ama cok cok rahatsız edicek kadar değil 120 rolantide giderseniz cok sorun yaşamazsınız
    - koltuğu hiç rahat değil
    - benzini cbrden fazla r25 den az yakıyor
    - ve nazar değmesinden korkuyorum
    obarey bunu beğendi.

webingo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Öğrencisin ve listende cbr 250r yok. yahu az yakar parcası ucuz konforlu sornsuz ee daaha ne :D bu arayış nedir hala bu aksiyon nedendir
    muhammetcon ve obarey bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Alıntı cska adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar,

Şuan 2014 model Yamaha Ybr125 kullanıyorum. Motorumu büyütmek istiyorum ancak hangi markaya, hangi modele yönelmem

gerektiği konusunda kararsızım. Öğrenci olduğum için 250cc kullanmak istiyorum. Racing yerine naked tarzı motorları daha

çok beğeniyorum. Altta almayı düşündüğüm ama düşünme aşamasından karara varamadığım 250 cc motorları liste yaptım. Hangisinin

1- KTM DUKE 200
    3- BAJAJ PULSAR 200
    4- SYM WOLF 250
    5- SUZUKİ İNAZUMA 250
    6- BENELLİ TNT 250
    7- KAWASAKİ Z250SL
    Tvs apache 200 listenin başına eklemelisin

Çift eksoz kaliteli lastikler ABS

Haziran 2016 fiyat 9300

Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    TNT25 satışa sunulacak nakitte 9400-500 liraya alabilirsin. Fuarda inceledim güzel motor

Drayke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6N
    Herkese merhabalar,

1- KTM DUKE 200
    3- BAJAJ PULSAR 200
    4- SYM WOLF 250
    5- SUZUKİ İNAZUMA 250
    6- BENELLİ TNT 250
    7- KAWASAKİ Z250SL
    listede bana mantıklı gelen tek secenek Mt25 geldi.
    Diğerlerini kulp takıp eleyecek birçok nedenden bahsedebilirm.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Kardeşim bence HERO KARİZMA R modelinede bak 223 cc birde 200 lük apache var!
    matrix506xx bunu beğendi.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

pnongrata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX S1000 GX
    KTM RC 250; süper sport klasmanda bence bir numara. A'dan Z'ye kalite.

Motosikleti
    KTM DUKE 250 > Pulsar 200 NS
    Herkese merhabalar,

1- KTM DUKE 200
    3- BAJAJ PULSAR 200
    4- SYM WOLF 250
    5- SUZUKİ İNAZUMA 250
    6- BENELLİ TNT 250
    7- KAWASAKİ Z250SL
    Böyle bir liste yaparak KTM DUke'yi diğer motorlarla kıyaslaman emin ol çok yanlış. O listede DUKE'ye rakip bir motor yok. Alacaksan Duke 250 al. Yani en yakıp rakip mt25 desek abs yok naylon lastikle geliyor kaydırmalı debriyaj yok. Bu saydıklarım DUKE 250 de standart donanım.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı Drayke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    listede bana mantıklı gelen tek secenek Mt25 geldi.
    Diğerlerini kulp takıp eleyecek birçok nedenden bahsedebilirm.
    mt25'i de mantıklı seçim yaptınız ya, pes.
    Sokollu, computeus ve larnon bunu beğendiler.

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    inazumayı tek geçerim

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    tüm bunların arasından benelli tnt 250 yi seçtim
    ancak o zaman mt25 yoktu
    şimdi mt25 var ve şimdi seçsem yine benelli tnt yi seçerim
    hem kaydırmalı debriyacı da var

Motosikleti
    ER6N
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mt25'i de mantıklı seçim yaptınız ya, pes.
    nesi varmış mt25 in.
    listede duke200 var 250 değil dikkatini çekerim,tamam kaliteli güzel motor....Kıç kadar şase ve selesi var,artcı alsan alamazsın. Sanki kros makina kullanıyormuşsun robot gibi dimdik oturuş pozisyonu,gösterge bozulması,beyinin error vermesi,benzin pompası sorunu,depo kapağı contasından benzin kaçırma sorunu yaşayan bunların kronik olduğunu söyeleyen kullanıcılar var.

listede bajaj pulsar var,fiyatına göre mantıklı bir tercih olabilir lakin kalite olarak beni cezbetmiyor.
    listede sym wolf var;3 yıl kullandım. Kalitesine bir şey diyemem güzel ekonomiktir.ilgisiz Distiribütor,sorunlu servisler,bulunamayan yedek parçalar insan kafayı tırlatır.
    listede inazuma var;ben onu çok yiyen hiç iş yapamayan obez çocuklara benzetiyorum. Konfordan başka hiçbir artısı olmayan hantal bir makina. Ona verilen paraya bakımlarda yapılan masrafa yazık,250 cc çift silindir makinada 150 cc kadar performas alınırken 600 cc kadar işletme masrafı cıkıyor.
    listede benelli tnt250 var,inazumanın çinli versiyonu performansı biraz daha iyi olabilir.
    listede z250sl var; poketbike kadar hacmi olan eski kasa cbr125 den ne farkı var acaba. Üzerine otursan altında kayboluyor.250 cc makina yapıyorsun istersen uzay teknolijisiyle donat boyut olarak sana uygun değilse listede olmasnının ne faydası var.
    Listede mt25 var;r25 ile aynı blok kullanılmış 36 ps güç üretiyor. Tasarım olarak mt serisi. en azından verdiğin fiyatın karşılığını performas ve tatminkarlık olarak verebilecek en makul en mantıklı modeldir..
    Bu değerlendirmeyi yaparken kendi düşüce ve araştırmalarımın yanında genel motosiklet kullanıcılarınında değerlendirmesidir ,siz kendi deneyim tecrübe ve ekonomik şartlarınıza göre başka bir sonuç çıkarabilirsiniz.
    Bu günlerde Skoteri,ybr125,cbf 150 den başka motora binmeden foruma koşup 2 sayfa okuyup herşeyi çok bildiğini iddia edip kendini DALAİ LAMA ilan edenlerden geçilmiyor.
    07DFB18 ve papazkemal bunu beğendiler.

Bende bu yaz 250lik almayı planlıyorum.Listendeki tüm motorları fuarda inceledim.Sürüş konusunda birşey diyemem ama görünüş açısından tek aklıma yatan mt-25 oldu.
    Tek silindirlilerde titreşim sorun deniyor. Geriye inazuma,benelli tnt 250 ve mt-25 kalıyor.İnazumanın dizaynı hoşuma gitmedi, benelli de kalite biraz düşük gördüm ve servis konusunda bir belirsizlik var.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Adam naked istiyo, racing değil; tamam.. mt25'te racing baz alınarak geliştirilmiş motor var. 11-12k devirlerde max. beygir ve tork veriyor. Bu adam naked istiyosa, herhalde ağırlıklı şehiriçi kullanacak. Motoru bas bas bağırttıracak kadar uzun yola gitmeyecek. Gücünü kullanamadıktan sonra ne işe yarar o teknoloji?
    Lastikleri, ben kullanmadım; ama iyi diyeni de görmedim. Söyleyenlerin herhalde bir 80%'i "değiştir lastikleri" diyor.
    ABS yok.
    "Tatminkar performansı olduğuna dair genel izlenim var" diyosunuz da o izlenim racing kasa için var, naked kasa için değil.

MT25 mantıklı seçim değil. Ha marka sempatin vardır, servis ağı senin için önemlidir, ikinci el piyasasını düşünüyosundur ya da şekli hoşuna gitmiştir.

Diğerlerinin de mantıksızlaştığı noktalar var. Duke 200'ü bilmem, konu sahibinin de haberi olduğunu sanmıyorum ki oraya duke 250 yazardı yoksa.
    Ki ben şu veya bu mantıklı demedim.

Bu forum, ek olarak, artık bilmem kaçıncı motorunu kullanan, kendini "olmuş" diye niteleyenlerden de geçilmiyor.

MoKo777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Diğerleri hakkında bir bilgim yok fakat, yaklaşık 10 gündür mt25 sürüyorum çok memnunum.Görüntü olarak da performans olarak da çok başarılı bir motor bence tavsiye ederim.

Olumsuz yanı üzerindeki lastikler olabilir.İleride değiştirmeyi düşünüyorum ben de.
    dejavoo bunu beğendi.

sven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adam naked istiyo, racing değil; tamam.. mt25'te racing baz alınarak geliştirilmiş motor var. 11-12k devirlerde max. beygir ve tork veriyor. Bu adam naked istiyosa, herhalde ağırlıklı şehiriçi kullanacak. Motoru bas bas bağırttıracak kadar uzun yola gitmeyecek. Gücünü kullanamadıktan sonra ne işe yarar o teknoloji?
    Lastikleri, ben kullanmadım; ama iyi diyeni de görmedim. Söyleyenlerin herhalde bir 80%'i "değiştir lastikleri" diyor.
    ABS yok.
    "Tatminkar performansı olduğuna dair genel izlenim var" diyosunuz da o izlenim racing kasa için var, naked kasa için değil.

MT25 mantıklı seçim değil. Ha marka sempatin vardır, servis ağı senin için önemlidir, ikinci el piyasasını düşünüyosundur ya da şekli hoşuna gitmiştir.

Diğerlerinin de mantıksızlaştığı noktalar var. Duke 200'ü bilmem, konu sahibinin de haberi olduğunu sanmıyorum ki oraya duke 250 yazardı yoksa.

Bu forum, ek olarak, artık bilmem kaçıncı motorunu kullanan, kendini "olmuş" diye niteleyenlerden de geçilmiyor.
    Motoru bas bas bağırtacaklar mı MT25 alıyormuş. Demek ki r25'in karenajını sökünce motosiklet tüm kimliğini ve özelliklerini yitiriyor. herşey plastik karenaja bağlı. Çok mantıklı gerçekten..

Duke 250 dediğiniz motor herkese hitap etmiyor, ben bindiğimde altımda polini gibi kaldı.

Ha bu arada bilginiz olsun şuan piyasada mt25 sıfır yok! Hepsi tükenmiş. 2 ay sonraya isim yazdırıyorsun. Burdan şu anlamı çıkarabilirsin 2.el'i peynir ekmek gibi gidecek..
    Drayke bunu beğendi.

Motosikleti
    ER6N
    ABS yok.

Mt25 racing mi ?
    Bu yorumdan sonra dahada cevap yazmiyorum. Forumu sizin engin aydinlatmalariniza birakiyorim....

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Duke 200 diğerlerinden daha kaliteli bir motor olsa da malesef en önemli iki noktadan kaybediyor. Birincisi çok rahatsız, ikincisi de titreşimli. O rahatsızlık da öyle sele sertliği ile açıklanacak bir şey değil, insan o motorun üzerinde bir türlü uygun oturma pozisyonunu bulamıyor, rahat edemiyor. Bunu bir defa Duke 200, 2 defa Duke 390 test etmiş ve her seferinde içinden "güzel ama almam" diye geçirmiş birisi olarak söylüyorum. Bana göre diğerleri arasında Inazuma bir numaradır, daha sonra ise yakıt tüketiminden dolayı Wolf gelir. Benelli güzel ama gereksiz pahalı, Z250SL ufacık bir motor, keza MT-25 de bana fuarda ufak gözüktü ama üzerine oturmadım. Pulsar zaten bunlarla aynı ayarda değil ama fiyat avantajı var. Bence Benelli TNT 25'i de bu sınıfın fiyat performans kralı olarak bir değerlendir.
    Drayke bunu beğendi.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı Drayke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mt25 racing mi ?
    Bu yorumdan sonra dahada cevap yazmiyorum. Forumu sizin engin aydinlatmalariniza birakiyorim....
    evet abi mt25 racing 12 binde max torku veren 250 cc naked bir motor racingtir :D
    Drayke bunu beğendi.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler