Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aile iknası

REKLAM ALANI

merhaba abiler ablalar
    haziranda 16 yasıma giriyorum ve cok kücük yaştan beri motor tutkum var
    16 yasında a1 ehliyetiyle beraber 125 lik supersport bir motor almak istiyorum ancak ailem bir türlü ikna olmuyor
    ikna etmek için neler yapmalıyım veya ikna etmeli miyim yoksa gercekten biraz daha beklemeli miyim
    önerilerinizi alabilir miyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------

yok mu önerisi olan ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

?????????????????????????

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    paran varsa onlardan habersiz motorunu al full ekipmanla getir motoru evinin önüne bağla bir iki bağırırlar kıyamet kopar çıkar motorunla bi iki tur atarsın bi kaç gün seninle konuşmaz annen sonra zamanla alışırlar böyle birşeye kolay ikna olacak anne baba yok bende zamanında alıcam dedim hayır olamaz cesedimi çinersin falan derken baktım ikna olmayacaklar aldım motoru motorla geldim bağladım annem benimle konuşma bidaha dedi 3 gün işe giderken aman oğlum dikkat et diye camdan sesleniyordu
    caglar48, shruikan ve matrix506xx bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Evet, beklemelisin.

Gecmisteki benzer basliklari aratabilirsin.

Uc gunde bir ayni soru soruluyor.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    paran varsa onlardan habersiz motorunu al full ekipmanla getir motoru evinin önüne bağla bir iki bağırırlar kıyamet kopar çıkar motorunla bi iki tur atarsın bi kaç gün seninle konuşmaz annen sonra zamanla alışırlar böyle birşeye kolay ikna olacak anne baba yok bende zamanında alıcam dedim hayır olamaz cesedimi çinersin falan derken baktım ikna olmayacaklar aldım motoru motorla geldim bağladım annem benimle konuşma bidaha dedi 3 gün işe giderken aman oğlum dikkat et diye camdan sesleniyordu
    Usta herkesin ailesi bir değil bak çocuk dayak yicek yok yere :D
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

Motosikleti
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta herkesin ailesi bir değil bak çocuk dayak yicek yok yere :D
    ya erro ya merro yapacak birşey yok onu göze alacak babam asabi adamdır aslında bende ilk motorla yusuf yusuf etmiştim ama motorla gidince bu nerden çıktı dedi motor aldım dedim ne kadar şu kadar okadar paran varmıydı senin çalıştım biriktirdim aldım baba iyide bisiklet gibi değil tehlikeli be oğlum dedi bende gereksiz yere saçma sapan şeyler yapmayacağıma ve yavaş süreceğime söz verdim sonra aman iyi iyi güzelcene kitle çalmasınlar dikkatli kullan dedi okadar
    caglar48 bunu beğendi.
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

cok sağolasın abi gercekten cok yardımcı oldun
    peki neyle başlamamı önerirsin 3500 5000 tl arası

Motosikleti
    100 cc ucuz bi motorla başlayabilirsin sıfır olarak 2500 - 3000 tl aralığında geriye kalan paranla kaskını ekipmanını alırsın onlarda ucuza kaçma 1-2 yıl tecrube edindikten sonra motorunu değiştirebilirsin ama bol bol kendini geliştir eğitim al alamıyorsan netten makaleler bul boş bir alanda pazar yerleri olabilir oralarda geliştir kendini

MustafaErdur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Yahu kardeşim kırmadan cevap vereyim dedim de olmuyor.. 16 yaşına daha gireceksin aileni ikna etmeye çalışıyorsun ama supersport istiyorsun? Parayı sen mi kazandın? ekipmanlarını bakımını benzinini sen mi ödeyeceksin? Ben senin motor almana laf etmiyorum ama 125cc den de 250cc den supersport olmuyor canım kardeşim babanın parasını şekil yapacağım diye vermesini bekleme, diretme.. Birde 3500-5000 arası bir supersport yok dostum hayal kurma. Gel sen madem öğrenmek istiyorsun rks gibi mtorlara yönel ne babanların gözü korkar nede iknada zorlanmazsın
    M.Cankurt bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Büyük konuşmuş olmayayım, değil oğluma motorsiklet almak, evimde kaldığı müddetçe kendi parasıyla bile motorsiklet almasına izin vermezdim açık söyleyeyim, hele hele racing bir de. Önce sorumluluk. Sonra motorsiklet. Sorumsuzluk + motorsiklet = ölüm yahut sakatlık garanti gibi bişey. Allah korusun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük konuşmuş olmayayım, değil oğluma motorsiklet almak, evimde kaldığı müddetçe kendi parasıyla bile motorsiklet almasına izin vermezdim açık söyleyeyim, hele hele racing bir de. Önce sorumluluk. Sonra motorsiklet. Sorumsuzluk + motorsiklet = ölüm yahut sakatlık garanti gibi bişey. Allah korusun.
    Siz motor kullanıyor musunuz?

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Oğlum 11 yaşında 3. motosikleti bu yaz süper motoya geçecek.
    Kızım 8 yaşına girdi henüz ilk motosikleti. O da bu yaz 2. motosikletine kavuşacak.
    Oğlumun motosiklet üstünde 6. Kızımın 3. senesi.
    Şimdilik iyi gidiyorlar.
    İşin enteresan tarafı oğlumun gözü hep kroslarda, kızım yarış motosikleti istiyor.
    Ters gelmiş velet.
    zotbudalla bunu beğendi.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oğlum 11 yaşında 3. motosikleti bu yaz süper motoya geçecek.
    Kızım 8 yaşına girdi henüz ilk motosikleti. O da bu yaz 2. motosikletine kavuşacak.
    Oğlumun motosiklet üstünde 6. Kızımın 3. senesi.
    Şimdilik iyi gidiyorlar.
    İşin enteresan tarafı oğlumun gözü hep kroslarda, kızım yarış motosikleti istiyor.
    Ters gelmiş velet.
    Benim babamın bana yaptığı gibi "dur şuna bir ayar çekeyim" diyerek motorlarını alıp kaçmıyorsundur inşallah ihtiyar :p :p :p
    ayzek bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim babamın bana yaptığı gibi "dur şuna bir ayar çekeyim" diyerek motorlarını alıp kaçmıyorsundur inşallah ihtiyar :p :p :p
    Hanimin motoru kaciriyorum bazen akusu bitecek bi iki tur atip gelim diyorum
    Okan Sinan Ocan bunu beğendi.
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bi keresinde site içinde turlarken Hanım'a yakalandım.
    Lastiği yaptım olmuş mu diye bakıyorum dedim inandı.
    Okan Sinan Ocan bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı matrix506xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siz motor kullanıyor musunuz?
    Evet. ilk motorsikletimi 11 sene once aldim. Bu dorduncu. Simdiki motorsikletime 20 sene once sahip olsaydim bu satirlari yazamazdim muhtemelen...
    MustafaErdur bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet. ilk motorsikletimi 11 sene once aldim. Bu dorduncu. Simdiki motorsikletime 20 sene once sahip olsaydim bu satirlari yazamazdim muhtemelen...
    ben 19 yaşımda scooter aldım arkadaştan emanet yani minibüs yolundan kadıköye gidip geri geldim , kask ne ekipman nedir hiçbirşey bilmiyordum ne kaskı hiçbirşey yoktu ; şimdi 30 yaşıma geldim düşünüyorumda büyük sorumsuzluk ...olaya bu açıdan baktığımda hak vermemek elde değil,

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)