Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Pulsar 200 NS vs ???

REKLAM ALANI
    MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı matrix506xx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.youtube.com/watch?v=2elz4TOgq5Y

göstergesi fazla gösteriyor

video kanalından alıntıdır

(Published on Jan 26, 2015
    Bajaj Pulsar NS200 GPS Hız Testi - tanıtım videosuna ek olarak

2:30dk alet GPS 125km gösteriken hız paneli 140km gösteriyordu)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=K7LpaeUmJWU

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=wHYwzv-IU_k

düz yolda gerçek son hızı
    la matrik , hondayla ölçünce aynısı mı çıkıyor.

troll abeci kardeşim , sym de %100 gps ile aynı gösteriyor değil mi?

Only2wheels , 157 yapmadığının tabi ki farkındayım , r25 in 180 , cbr 250 nin 270 yapmadığı gibi.

kadrandaki sapma %10 ben de hesapladım onu. bütün motorlarda da az çok %10 sapma var zaten.

şimdi çok değerlerli fikirleriniz ile gidip kumda oynayabilirsiniz.

bu paraya enjeksiyonlu motor veren firmayı kötüleyemem , kapitalist sistemin köleleri kusura bakmasın.
    mgora bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda cbr 250
    Alıntı MD.Murat adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Only2wheels , 157 yapmadığının tabi ki farkındayım , r25 in 180 , cbr 250 nin 270 yapmadığı gibi.

kadrandaki sapma %10 ben de hesapladım onu. bütün motorlarda da az çok %10 sapma var zaten.

bu paraya enjeksiyonlu motor veren firmayı kötüleyemem , kapitalist sistemin köleleri kusura bakmasın.
    ben o firma söyle bu firma söyle demiyorum. 200 ns i övmek adına yalan söylüyorsun burada banane yahu ha cbr 200 ha yamaha 500 ha kawasaki 1500 yapsın ben mi ithal ediyorum bu firmaların motosikletlerini ? 200 ns ile 157 i kadranda göremezsin gps de bastığında en fazla 130 dur 200 cc lik bir motoru almışsın 390 lık duke yapmışsın resmen maşallahın var sakın 600rr ,r6 , 636 falan kullanma uzaya çıktım dersin herhalde
    abeciMotoru bunu beğendi.

Motosikleti
    yok
    Alıntı Only2wheels adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben o firma söyle bu firma söyle demiyorum. 200 ns i övmek adına yalan söylüyorsun burada banane yahu ha cbr 200 ha yamaha 500 ha kawasaki 1500 yapsın ben mi ithal ediyorum bu firmaların motosikletlerini ? 200 ns ile 157 i kadranda göremezsin gps de bastığında en fazla 130 dur 200 cc lik bir motoru almışsın 390 lık duke yapmışsın resmen maşallahın var sakın 600rr ,r6 , 636 falan kullanma uzaya çıktım dersin herhalde
    Arkadaşım sen laftan anlamıyorsun heralde. Kadranda 157 gördüm ben. Bizzat ben gördüm. Kendim. Ben. İnanıyorum o yüzden.

GPS deki fark diyorsan da her motorda var diyorum. O yüzden hesaba katmana gerek yok. Bizdeki 100 algısı zaten ona göre oluştuğu için, araba dahil her taşıtın göstergesi fazla gösterdiği için bizim için normal olan taşıtın göstergesi olduğu için, boş konuşuyorsun diyorum.

Şimdi sen gene anlamayacaksın emin olamadım.

Şöyle anlatayım, bütün motorlar GPS kadar gösterse, pulsar çok gösterse ve ben 157 gördüm desem, 157 değil o diyebilirsin. Ancak hiçbir motor GPS değeri göstermiyor ise sen art niyetlisin demektir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    kawasaki ern6,kawasaki z250sl ,2 tane bajaj pulsar ns200.'1 tanesi benim pulsarım'
    150 km hız yaptım dümdüz yolda.şahitlerimde bu motorlar.tabi öne domalmaktan kadran ağzımdaydı.
    bu motorlarda yanlış gösteriyorsa yapılcak birşey yok.yapabiliceğini düşünüyorum hız kesici yok çünkü cihazda.ama fantezidir o şekilde yapılcaksa zaten gerek yok.
    arabalar motorlar tır otobüs %100 doğru gösteren bir kadran yok.sapma payı makinadan makinaya değişir.

Forumdan Uzaklaştırıldı

R25 180 de yapar 195 de sen merak etme çok sevdiğin pulsarını bir an önce geri al niye sattın o çok sevdiğin motorunu gitmiş cbf almışsın.

@YZFR25R6

bu arkadaşın bir sıkıntısı var, biraz önceden burada gömdü pulsar almak istiyeni..

Motosikleti
    honda cbr 250
    Arkadaşım sen laftan anlamıyorsun heralde. Kadranda 157 gördüm ben. Bizzat ben gördüm. Kendim. Ben. İnanıyorum o yüzden.

GPS deki fark diyorsan da her motorda var diyorum. O yüzden hesaba katmana gerek yok. Bizdeki 100 algısı zaten ona göre oluştuğu için, araba dahil her taşıtın göstergesi fazla gösterdiği için bizim için normal olan taşıtın göstergesi olduğu için, boş konuşuyorsun diyorum.

Şimdi sen gene anlamayacaksın emin olamadım.

Şöyle anlatayım, bütün motorlar GPS kadar gösterse, pulsar çok gösterse ve ben 157 gördüm desem, 157 değil o diyebilirsin. Ancak hiçbir motor GPS değeri göstermiyor ise sen art niyetlisin demektir.
    asıl sen anlamıyorsun benim ne demek istediğimi ben bir markayı övüp diğer markayı küçümsemiyorum burada. Niye öyle bir şey yapayım ki ? pulsar iyi motordur kötü motordur bunu aeanın yorumlarına bak kullanıcıların yorumlarına bak ona göre karar verirsin benim demek istediğim 200 cc lik motoru öyle bir demişsin ki 157 falan hayırdır yani sanki pulsar uzay markası bunu demek istiyorum sana ayrıca sapma sapma diyorsun gps deki sapma japon motorlarından daha fazla pulsarda bunuda aklından cıkarma

Motosikleti
    yok
    şimdi şu boş arkadaşlar hiç bir argümana cevap veremediklerine göre ben bu konuya noktayı koyayım.

apachi ile kıyaslayanlar , apachi ile aynı beygirde değil mi diyen vatandaş

değil.ayrıca bu apachi pulsardan pahalıya geliyor.

pulsar vs diye bir şey yok.

pulsar bu paraya alabileceğin "en güçlü" makina.
    en güçlü ama çok mu yakıyor? hayır az yakıyor.
    en güçlü ama teknolojisi mi yok? hayır enjeksiyonu olan en uygun fiyatlı motor.
    yedek parçası mı pahalı? yoo yedek parçası da çok ucuz.
    tipi mi kötü? kişiden kişiye değişir ama güzel bir tipi var.
    2.el piyasası mı yok? var 7300 e aldım 6800e sattım.

yani bir değil her alanda pulsar kullanıcısına o paraya alabileceğin en çok şeyi sunuyor.
    bunlar gerçekler. bunlar yorumlanacak şeyler değil. bunu yorumlamaya çalışan insanı şu gün kaale almayın.

sen niye sattın diyen vatandaş , r25 e alınganlık yapmışsın benim orda yazdığımın r25 ile bir alakası olmadığını , onun yerine herhangi bir motor da yazsan orda bir mesaj olduğunu kavrayabilene kadar kitap oku , ondan sonra gel bana burda tekrar yorum yaz vaktimi çalıyorsun.

sen niye sattın? para lazım oldu.
    AttilaXtreme bunu beğendi.

şimdi şu boş arkadaşlar hiç bir argümana cevap veremediklerine göre ben bu konuya noktayı koyayım.

http://i.hizliresim.com/1vDZvp.png

yani bir değil her alanda pulsar kullanıcısına o paraya alabileceğin en çok şeyi sunuyor.
    bunlar gerçekler. bunlar yorumlanacak şeyler değil. bunu yorumlamaya çalışan insanı şu gün kaale almayın.

sen niye sattın diyen vatandaş , r25 e alınganlık yapmışsın benim orda yazdığımın r25 ile bir alakası olmadığını , onun yerine herhangi bir motor da yazsan orda bir mesaj olduğunu kavrayabilene kadar kitap oku , ondan sonra gel bana burda tekrar yorum yaz vaktimi çalıyorsun.

O listede pulsar, duke 200'den daha mı güçlü şimdi

Motosikleti
    honda cbr 250
    Alıntı Mexico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya allah aşkına bırak daha cevap yazmayalım şu adama adam pulsarla 160 yapmış daha biz ne konuşuyoruz ki işine gelmeyince konuyu değiştiriyor ve boş arkadaşlar diyor allah akıl fikir versin ne diyelim

Motosikleti
    yok
    duke pulsardan daha güçlü , yarım beygir kadar.
    duke pulsardan çok daha seri dişli oranından dolayı. acceleration u yüksek top speed i düşük. 136 da kesiciye giriyor duke.

bunu söyleme sebebin nedir? duke den daha güçlü gibi bir şey yazmış mıyım ben oraya?

ya allah aşkına bırak daha cevap yazmayalım şu adama adam pulsarla 160 yapmış daha biz ne konuşuyoruz ki işine gelmeyince konuyu değiştiriyor ve boş arkadaşlar diyor allah akıl fikir versin ne diyelim
    Bazı pulsar kullananlara göre duke, mt25, inazuma, z250 alan salak, bir onlar akıllı. Pulsar f/p oranı güzel motor hepsi bu, ötesi yok. Kimisi sorunları göz ardı eder, kimisi sorunu sevmez hepsi bu.

Motosikleti
    yok
    allah akıl fikir vermez dostum kendin aklını fikrini kullanırsın.
    doktora görünsün dediğin adamın doktor olduğunun da farkına var önce , sonra ceviz kadar beyninle laf sokmaya çalışırsın tamam mı?

duke pulsardan daha güçlü , yarım beygir kadar.
    duke pulsardan çok daha seri dişli oranından dolayı. acceleration u yüksek top speed i düşük. 136 da kesiciye giriyor duke.

bunu söyleme sebebin nedir? duke den daha güçlü gibi bir şey yazmış mıyım ben oraya?
    Oraya o listeyi koyup, pulsar bu paraya en güçlü makine derseniz böyle anlaşılırsınız. Pulsar 24,48 HP, Duke 26 HP. Duke dediğiniz gibi kalkışta seri, pulsar hem kalkışta seri değil hem son süratte. Kusura bakmayın ama pulsar o 157'yi düz yolda, rüzgarsız biçimde görsün şapka çıkartırım Abartmayın bazı şeyleri. 200 cc makineden ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Kesici bile yok makinede, niyeyse aklıma kol çıkaran Hyosunglar geldi

Motosikleti
    yok
    Oraya o listeyi koyup, pulsar bu paraya en güçlü makine derseniz böyle anlaşılırsınız. Pulsar 24,48 HP, Duke 26 HP. Duke dediğiniz gibi kalkışta seri, pulsar hem kalkışta seri değil hem son süratte. Kusura bakmayın ama pulsar o 157'yi düz yolda, rüzgarsız biçimde görsün şapka çıkartırım Abartmayın bazı şeyleri. 200 cc makineden ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Kesici bile yok makinede, niyeyse aklıma kol çıkaran Hyosunglar geldi
    kaçırdığınız bir nokta var , en güçlü makinadır kelimelerinin önünde ne yazıyor?
    Bu paraya alabileceğin
    şimdi doğru mu argüman?

mesele pulsarın kaça çıktığı değil , mesele pulsarla hemen hemen denk veya az buçuk daha güçlü makinalara iki katı para verenlerin , gelip burda pulsarı kötülemesi.
    neden biliyor musunuz , çünkü onların beyninde bilinçaltı şöyle bağırıyor ona
    Kazıklanmadıııık
    Pulsar bokkkkkk
    hayırrrrr

gibi.

pulsar 157 tabi ki yapmıyor. ama hiçbir motor da kadranda gördüğünü yapmıyor.

özet olarak ,
    bu paraya alabileceğin
    en iyi motor.

yoksa para sıkıntım olmasa gider bunu alırım. bana ne duke den pulsar dan.
    AttilaXtreme bunu beğendi.

kaçırdığınız bir nokta var , en güçlü makinadır kelimelerinin önünde ne yazıyor?
    Bu paraya alabileceğin
    şimdi doğru mu argüman?

mesele pulsarın kaça çıktığı değil , mesele pulsarla hemen hemen denk veya az buçuk daha güçlü makinalara iki katı para verenlerin , gelip burda pulsarı kötülemesi.
    neden biliyor musunuz , çünkü onların beyninde bilinçaltı şöyle bağırıyor ona
    Kazıklanmadıııık
    Pulsar bokkkkkk
    hayırrrrr

gibi.

pulsar 157 tabi ki yapmıyor. ama hiçbir motor da kadranda gördüğünü yapmıyor.

özet olarak ,
    bu paraya alabileceğin
    en iyi motor.

yoksa para sıkıntım olmasa gider bunu alırım. bana ne duke den pulsar dan.
    http://www.motorcyclecruiser.com/sit...?itok=9HBi1gkh
    Ya ahahah
    Bakın doktormuşsunuz. Sanırım bu bilmiş tavrınız oradan geliyor. Ama burası hastane değil. Pulsar dediğiniz alet, Duke almadan önce 3 gün kapımın önünde durdu. Alacaktım, çok sevdiğim bir abimin motoruydu. Neden almadım biliyor musunuz? Alet azer bülbül gibi titriyor, parça kalitesi rezalet. Vites atarken sanırım pedal kırıldı diyordum, hele de o zırıldama yok mu yolda giderken zırrrrrr ediyor. Denge sensörü sorunluymuş. 2 sene geçti hala düzeltemediler. Forumda motor stop edince kafasına geçen üye var. Kullanıcı başlığında yazılanlara bakarsak, anlamsız devirlerde salak salak kesiciye girdiğini söylüyor KULLANICILARI.
    Pulsar'da, wp amortisör, 130 kg ağırlık, zımba gibi fren, eğlenceli bir gösterge, rahatsız etmeyen bir fan yönü, 150'lik arka teker, saçma sapan yazılımlar istemeyen sorunsuz bir motor bloğu ve enjeksiyon olsaydı dediğinizde haklıydınız.
    Kusura bakmayın ama ben motora keyif için biniyorum. Param pulsar alacak kadar olsaydı bir durup düşünürdüm ama çok şükür çalıştım ve Duke aldım. Bir gün bile pişman olmadım.
    Şu yazdıklarınızdan sonrada sizinle motosiklet tartışmasına girmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum.
    Only2wheels bunu beğendi.

Motosikleti
    yok
    Ya ahahah
    Bakın doktormuşsunuz. Sanırım bu bilmiş tavrınız oradan geliyor. Ama burası hastane değil. Pulsar dediğiniz alet, Duke almadan önce 3 gün kapımın önünde durdu. Alacaktım, çok sevdiğim bir abimin motoruydu. Neden almadım biliyor musunuz? Alet azer bülbül gibi titriyor, parça kalitesi rezalet. Vites atarken sanırım pedal kırıldı diyordum, hele de o zırıldama yok mu yolda giderken zırrrrrr ediyor. Denge sensörü sorunluymuş. 2 sene geçti hala düzeltemediler. Forumda motor stop edince kafasına geçen üye var. Kullanıcı başlığında yazılanlara bakarsak, anlamsız devirlerde salak salak kesiciye girdiğini söylüyor KULLANICILARI.
    Pulsar'da, wp amortisör, 130 kg ağırlık, zımba gibi fren, eğlenceli bir gösterge, rahatsız etmeyen bir fan yönü, 150'lik arka teker, saçma sapan yazılımlar istemeyen sorunsuz bir motor bloğu ve enjeksiyon olsaydı dediğinizde haklıydınız.
    Kusura bakmayın ama ben motora keyif için biniyorum. Param pulsar alacak kadar olsaydı bir durup düşünürdüm ama çok şükür çalıştım ve Duke aldım. Bir gün bile pişman olmadım.
    Şu yazdıklarınızdan sonrada sizinle motosiklet tartışmasına girmenin anlamsız olduğunu düşünüyorum.
    He.on karakter.

40tl alacağınız arka dişli ile şurada satışda 170kmh görebiliyorsunuz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @YZFR25R6

bu arkadaşın bir sıkıntısı var, biraz önceden burada gömdü pulsar almak istiyeni..
    Sen ne anlatıyorsun arkadaşımız önceden r25 alıcam diyordu sonra işi rast gitmemiş buna niyetlenmiş yani r 25 istiyor hatta bundan sonraki motorunun r 25 olacağını kendi açıklamış zaten ,bizim kimseyi gömdüğümüz falan yok. Sen o 40 tllik dişliyi tak gel bekliyorum seni R25 ile.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------

http://i.hizliresim.com/1vDZvp.png

Stop eden bir enjeksiyonu vardı.Vaktini çalıyorsam yazma çünkü yazmak zorunda değilsin ayrıca tutarssın örnek 157 yaptım sanamı kendimemi inanayım sonra bende biliyorum 157 yapmadığını yüzde 10 sapma oluyormuş.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)