O düşüş ...
Pardon yuvarlanış....
O düşüş ...
Pardon yuvarlanış....
Bende MT-07 varken ben de neredeyse hafta bir iki kez anahtarı motorun üzerinde unutuyordum. Eşim dalgınsın falan diyordu ama dalgınlıkla ilgisi yok. Sanırım kontağın biraz önde ve aşağıda konumlanması yüzünden unutuluyor. Üstelik benimki hep apartman bahçesinde duruyordu. Kontağı çalıştır bas git.
hahahahahahahahaha :D adamsın küsmücem sana bizi güldürdün allahta seni güldürsün dostum :D seviyoruz seni tekerine taş değmesin geçmiş olsun yinede :D
En kötü düşüşünüz böyle olsun
Geçmiş olsun
kardeşim ne kadar komik düşmüşsün. :D yuvarlanmışsın :D
unutsam bile bangir bangir bagirdigi icin sorun yok
● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak
Bmw f800 st yi aldığım gün (ertesi gün bile değil),kasko yaptırana kadar disk kilidini takayım dedim,hanımı da yeni motoruma bindirip modaya gittim,inerken de bana disk kilidini hatırlatmasını özellikle tembihledim,dönüşte bir kalktık,aynı anda yerdeyiz,hanım o gün bugün motora binmez..
gecmis olsun en kotu kazanız olsun diyelim bende bir keresinde arka tekere kilitlediğim kilidi unutmuştum hareket ederken zincir koruma plastiğini falan kırmıştım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)