Nasıl giriş yapacağımı bilemedim ama lafım uzunları açık gezen ve farları ayarsız olan sürücülere. Özellikle de araba, minibüs ve diğer 2+ teker sürücülerine. Sizlere çok güzel küfürler hazırladım. Forum kuralları çerçevesinde bu küfürleri yazamasam da, yolda hepsini tek tek sayıyorum sizlere.
Astigmatı olan biri olarak nasıl rahatsız olduğumu, rahatsızlığın ötesinde nasıl kör olduğumu anlatamam.
Gündüzleri bir problem olmuyor tabi, ancak hava karardıktan sonra karşıdan yada aynalarımdan gelip gözümün içinde milyonlarca hüzmeye ayrılan ışık, adeta geçici körlük yaşatıyor.
Yani olay tam olarak şu
Hadi dalgınlığına geldi uzunları açık unuttun. Hayvan gibi selektör yapıyorum seni uyarmak için anlamıyorsun, elimi kolumu sallıyorum anlamıyorsun, farların yoldaki tabelaları deniz feneri gibi aydınlatıyor yine anlamıyorsun, o zaman ne bok için hala o direksiyonda oturuyorsun?
Hadi diyelim ki daha da öküzsün, farının ayarı bozuk. Muayeneden nasıl geçiyorsun? Muayeneden geçtikten sonra bozuldu, yolda hiç mi bir trafik ekibine denk gelmiyorsun. Bu noktada o güzel küfürlerimi yetkili mercilere iletiyorum.
Daha önce park halinde uzunlarını yakıp bekleyen bir sığır yüzünden arabayla kaldırıma çıktım. Yanına gidip "senin yüzünden kaldırıma çıktım ne diye uzunların açık bekliyorsun" dediğimde de "haa açık kalmış" cevabını aldım. İşin boktan yanı karşı taraf bu sığırlar yüzünden kaza yaptığında ne yazık ki hiç bir yaptırımı olmuyor.
Neyse biraz içimi döktüğüme göre yazıma bir dörtlükle son vermek istiyorum.
Uzunlarını yakıp gidersin,
Karşındakini hiç mi düşünmezsin?
Selektör kolu gözüne girsin,
Uzunlarına yandığım...