2016 motosiklet fuarı nın özeti ( 3dk lık video )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yamaha vmax teki kadına aşık oldum..
See you again
-
banada davetiye getirmiştin ama bekleyemedim.
ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim. eline sağlık. güzel video olmuş...
-
Kalabalıkta gezmek gerçekten zor. En güzeli Perşembe veya cuma. Gezip alacağını alıp çıkıp gitmek lazım. Ben cumartesi oradaydım. Honda standı neydi öyle
-
Vmaxteki hanım gerçekten fuarın en güzel kızlarından biriydi. Kendisiyle selfie yaptık çok cana yakandı.
-
2 bacaklı senin, 2 tekerli de benim olsun o zaman..
Motoru karıya değişmem.. :d
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
Alınacak gibi değil ki arkadaş 85 bin
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Mucit23 adlı üyeden alıntı
Kalabalıkta gezmek gerçekten zor. En güzeli Perşembe veya cuma. Gezip alacağını alıp çıkıp gitmek lazım. Ben cumartesi oradaydım. Honda standı neydi öyle
Cuma günü de aynıydı. Kalabalık. Perşembe sabah gitmek vardı
-
orhanay06 adlı üyeden alıntı
banada davetiye getirmiştin ama bekleyemedim.
ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim. eline sağlık. güzel video olmuş...
diğer bekleyen 4 arakadaşa verdim davetiyelerini. elimde kalan 3 taneyide güvenlikçiye verdim. soran olursa versin diye. sikintı yok
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
bajaj'ın chopper cruiserı hakkında bilgisi olan var mı ? yada fiyat tahminlerini alalım..
-
Darkfriairs adlı üyeden alıntı
Cuma günü de aynıydı. Kalabalık. Perşembe sabah gitmek vardı
Perşembe sabah gittim kalabalıktan rahatça dolaşamadım
Ayrıca lütfen şu fuar mankenleri hakkında işin dozunu kaçırmayın arkadaşlar. Fuarda bir sürü abaza gördüm yemin ederim sadece kızlar için gelmişler. Ayıp yahu ben onların adına utandım.
-
Mexico adlı üyeden alıntı
Perşembe sabah gittim kalabalıktan rahatça dolaşamadım
Ayrıca lütfen şu fuar mankenleri hakkında işin dozunu kaçırmayın arkadaşlar. Fuarda bir sürü abaza gördüm yemin ederim sadece kızlar için gelmişler. Ayıp yahu ben onların adına utandım.
Bir tanesinin apar topar içeriye koştuğuna şahit oldum 4-5 kişilik bir grubun yanından.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)