Beyler Honda spacy 110 aldım en düşük sigorta 1240TL bu fiyat altına çıkmıyor hasarsızlık indirimim var %10 indirum uygulanmasına rağmen Çıkan fiyat bu. Soygun tam gaz anlayacağınız. Sigortasız kullanıyorum.
Beyler Honda spacy 110 aldım en düşük sigorta 1240TL bu fiyat altına çıkmıyor hasarsızlık indirimim var %10 indirum uygulanmasına rağmen Çıkan fiyat bu. Soygun tam gaz anlayacağınız. Sigortasız kullanıyorum.
Işıkta bekleyen bir mercedes s350 ye arkadan çarpar hasar verirsen karşı sigorta evdeki yatağını, giydiğin donu bile hacizle alır...
Tekrar sigorta yapmak istediğinde sigortasız geçirdiğin günlerin parasınıda alırlar
Demir sigortadan fiyat al en ucuz o cikmisti 750 onunda altinda fiuat veren yok bu aralar
Bence yüksek sigorta fiyatlarından şikayet eden arkadaşlar küçük bir il ya da ilçeye ikametlerini taşısınlar ve oranın plakasını alsınlar ciddiyim şayet yaşınız 30 ve üstü ise kazada yoksa en fazla 170 tl ödersiniz
ben en iyi teklifi halk sigortadan aldım . honda cbf 150 34 plaka yaş 30
Geçen hafta 125cc 45plaka yaş 45 ergo sigortadan175tl ye yaptırdım
Hasarsızlık indirimi var 4. sigortası
Yaş kaç? Plaka hangi şehir?
Devlet o kadar salak değil.
1- Elindeki motoru sigortasızken satamazsın, sigortasız geçirdiğin her vakit içinde ceza ödersin.
2- Çevirmeye girersin hiçbir şekilde kurtulamazsın, direkt yediemin yada hemen sigorta yaptırman lazım.
3- Muayeneye gidemezsin.
Ayrıca bir taksinin arka tamponu kaç para ona bakmak lazım.
Mart sonunda sigorta yaptırman lazım geçen yıl 160 TL ödedim bu yıl 250 yı geçerse kesinlikle yaptirmam. Ne olursa olsun. Haksızlığa tahammülüm yok.
Beyler. Bİz böyle kuzu kuzu kanun hukuk diye diye yagli kazik ve semer sirtimizdan eksik olmaz. Aldığım motor 3000 TL sigorta 1250 TL el insaffff
Eninde sonunda sigorta yaptıracaksın. Ne zaman devletle inatlaşsam sonu benim açımdan kötü bitti. Maalesef muz cumhuriyetinde yaşıyoruz.
bu aralar en iyi fiyat DOĞA SİGORTA şirketinden çıkıyor arkadaşlar. doğa sigorta yeni bi şirket. doğa kolejlerinin iştirakiymiş. ama daha çok fazla acente anlaşmaları yok. o yüzden her acenteden doğa fiyatı alamıyorsunuz. doğa ile anlaşmalı bi acente araştırın. son dönemde bana en uygun fiyatları hep doğa çıkardı hem otomobilde hem motorda
"Şu sigorta bu sigorta en ucuza yapıyor" cu arkadaşlar, sigorta şirketleri algoritmalarına göre farklı fiyatlar çıkarıyorlar. Bu yazdıklarınızın hiç bir önemi yok. Demir sigorta sana 200 verirken bana 1000, Anadolu sigorta sana 1580verirken bana 350 verebilir.
Bir arkadaş bahsetmiş,sigorta şirketinden ziyade sizin tc kimlik numaranızla anlık fiyat çıkıyor,yani bana benim tc numaramla allianzdan ucuza çıkar başkasına ergo dan ucuz çıkar..Bunun en iyi yolu birçok sigorta firmasıyla çalışan bir acentenin çalışma yaparak en ucuz fiyatı çıkarması ve teklif etmesidir..
benim yaş 40 il İst.motorla 5.yılım has.yok,240 tl fiyat çıktı 2013 x10 350 dün aldım ikici el motoru da sigorta fiyatını da..
Sürekli şirket ve şahsi araçlarımızı sigortalattığımız acenteden geldi bu fiyat,ziraat bile 560 tl fiyat verdi..
isteyen özelden sorarsa telefonunu verebilirim fiyat alır işine gelirse yaptırır..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)