Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Sigorta soygunu yüzünden sigortasız araç sürmek

REKLAM ALANI
    vdeger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Intruder C800
    Alıntı cios106 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her halk hakettiği gibi yönetilir.
    ve ne yazık ki azınlıklar çoğunluğa tabidir...
    jimi_hendrix bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ......
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Levent84 kardeşim cbf'den oldukça memnunum. Az yakit tüketimi, şehiriçi, şehirlerarası ve de dağ tepe bayır demeden geziyorum. Bu motora binmekten büyük zevk alıyorum ya. Kaya gibi sağlam ve konforlu bir motor.

Bu arada arabam da honda honda civic. 10 yıldır biniyorum, araba daha ampül patlatmadi. Adamlarda nasıl bir iş ahlakı varsa artık.. keşke bizde de olsa..
    Allah kaza bela vermesin biraderim,tekerine taş değmesin, honda civic kaç model? 1.6ies mi? bu arada seni tebrik ederim 10yıl bir araç kullanıcısı olduğun için fantazi aramıyorsun bende oyleyim aldığım malı aksi bir durum olmadığı muddet satmam,seninde sigorta uygun çıkmıştır muhtemelen,benim bir arkadaşım var kendisi iyidir hoştur ama 2yılda bir araba değiştirir durur geçenlerde yaa abi sigorta yüksek çıktı ulen dedim tabi yüksek çıkar sen durmadan araç değiştirirsen böyle olur.aldığı araba 2002 accent 1.5glx sig.980tl(benim arabanın aynısı)sana tavsiyem kullan arabanı hocam hatta iddialı konuşayım torununa bile kalır...

japonlar hiroşima olayından sonra artık insana saygıyı,değeri,üretimi,kalkınmayı, ahlak felsefesi olarak benimsemiştir...

sağlıcakla....

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkür ederim leventim. 2008 civic dream düz modeli. Bu sene 450 lira sigorta çıktı. Nasip dedik devam ettik. Aslinda yeni kasa 2016 model almaya niyetim vardi ama malum fiyatlar uçtu. Ben de neden taş gibi arabam varken bir sürü borcun içine gireyim dedim. Bir on sene daha devam allah nasip ederse. Eğer arabada sorun yoksa sık sık değiştirmek maddi açıdan büyük külfet demek. Burada bir ingiliz arkadaşım bana siz turkler geliriniz az ama kredi cekip luks araba alıyorsunuz, cok sacma, ben anlamiyor demişti o vakit kafama dank etti. Yahu dedim neden gidip hayvan gibi kredi cekip luks araba alip senelerce borcun içinde debeleniyorum? Artık daha huzurluyum.

Saygılar..

Motosikleti
    ......
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim leventim. 2008 civic dream düz modeli. Bu sene 450 lira sigorta çıktı. Nasip dedik devam ettik. Aslinda yeni kasa 2016 model almaya niyetim vardi ama malum fiyatlar uçtu. Ben de neden taş gibi arabam varken bir sürü borcun içine gireyim dedim. Bir on sene daha devam allah nasip ederse. Eğer arabada sorun yoksa sık sık değiştirmek maddi açıdan büyük külfet demek. Burada bir ingiliz arkadaşım bana siz turkler geliriniz az ama kredi cekip luks araba alıyorsunuz, cok sacma, ben anlamiyor demişti o vakit kafama dank etti. Yahu dedim neden gidip hayvan gibi kredi cekip luks araba alip senelerce borcun içinde debeleniyorum? Artık daha huzurluyum.

Saygılar..
    Rica ederim hocam,aynı frekanstayız belliki, 2008 civic dream 6 airbag-abs-ebd-4cam otomotik,klima dijital,cruise control vs.vs.2017 model alacağın aracında üç aşağı beş yukarı aynı özellikleri olacak,japonlar her zaman diğer otomobil üreticileri(premium sınıf hariç)5-10 yıl önde teknoloji farkları vardır ornek hondanın,subarunun,toyotanın,nissanın,mazdanın 1990-1992 model üst sınıf araçlarında bile airbag vardır dikkat edelim -19901992- bu yıllarda mercedes veya bmw'de bile nadir modellerinde vardır bu özellik..

benim aracım hyundai accent 1.5 glx güvenlik paketli airbag-abs-klima vs. herşey mevcut birde temiz bakımlı araç,şu an istesem şükür Allaha alım gücüm var hyundainın veya hondanın 60bin tl lik arabasını nakit alırım ama gerek varmı aynı özellik benim arabamda'da var? ee tartışılır ama ilerde belki..nakit her zaman kenarda duracak Allah göstermesin kara gün parası derlerya,malum ailem var hastalığı sağlığı vs.

saygılar..

Lazasker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 250 Rally
    Tüm mesajları okumadım söyleyen oldu mu bilmiyorum fakat ben ilk motoruma (üstelik ilk kez kendi adıma sigorta yaptırdım) 437 lira sigorta ücreti verdim. 53 plaka 150 CC. Sanırım Anadolu sigorta en uygunu...
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    Alıntı Lazasker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm mesajları okumadım söyleyen oldu mu bilmiyorum fakat ben ilk motoruma (üstelik ilk kez kendi adıma sigorta yaptırdım) 437 lira sigorta ücreti verdim. Anadolu sigorta en uygunu...
    Fiyat cidden uygun hemde ilk motorun,yaş? şehir? plaka? ikamet,merkezmi? ilçemi?

Lazasker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 250 Rally
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyat cidden uygun hemde ilk motorun,yaş? şehir? plaka? ikamet,merkezmi? ilçemi?
    Tam mesajı düzenlerken alıntılamışsın. 53 plaka, Rize/Merkez. Yaş 26.

satmayı düşünmüyorsan kullanabilirsin bir şey olcağını sanmıyorum

Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    selamlar bende ilk motorumu cuma günü aldım pulsar ns 200 le başladık bakalım.

almadan önce çok sigorta fiyatı araştırdım ama almadan kımse fiyat veremedi. öyle rakkamlar uçuştuki havalarda motordan vazgeçecektim.
    neyse aldık gitti 2 günluk teklif isteminden sonra en duşuk 1.005 tl rakkamı çıktı tam giren girdi derken bir arkadaşın tanıdığı sigortacıya gönderdık geçiçi ruhsatı ve teklif geldi 610 tl allah razı olsun dedim birde 4 taksit yaptırdım.

ne kadar acıdır ki kötünün iyisine sevinebiliyoruz 7-8 bin tl lik motora bu nasıl bir sigorta bu düzeni anlıyamıyorum.

yinede kurtarabildiğimiz kardır diyip bilgileri paylaşayım.

şair sigorta çağla hanım
    0541 721 39 71

bu arada
    plaka :34

Motosikleti
    KTM Duke 200 ABS
    Yaş 25
    plaka 34
    2012 model regal yeni aldım ilk motosikletim 611 TL fiyat çekti sompo japan sizce nasıl ?

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    motorumu satıcam diye gittim 1390 lira sigorta yaptırdım, gittim 112 lira muayene yaptırdım, gittim 49+46+46=141 lira vergi ödedim ve sonuç olarak sıfıra sıfır

noterde tam 5 tane hacizlik borç çıktı :D motoruda satamadım ve yanına ettiğim 1650 lira boşa gitti :D 33 lira telefon faturam var ödeyemedim, internet faturamı ödeyemedim şimdi o 64 liradan 89 liraya çıkmıştır cezasıyla ve ayın 9 undan sonra telefon 33 liradan 48 liraya çıkacak hadi bakalım hayırlısı.

sağolsun benim babam toyota gibi adam, annemi üzerine habire borç yapmış ve bende motoru annemin adına aldım sigorta ucuz çıksın diye ve motoru satamıyorum hemde sigorta pahalı çıktı :D

hay allah olacak işmi bu şimdi :D neyse ben mutluyum başka çarem yok

4 buçuk senelik sony kulaklığım çalındı ve kızdım hemen gidip 49 tl philips aldım ve oda kayboldu yarın gidicem yine bi 50 liraya kulaklık alacağım.

Motosikleti
    RS200
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorumu satıcam diye gittim 1390 lira sigorta yaptırdım, gittim 112 lira muayene yaptırdım, gittim 49+46+46=141 lira vergi ödedim ve sonuç olarak sıfıra sıfır

noterde tam 5 tane hacizlik borç çıktı :D motoruda satamadım ve yanına ettiğim 1650 lira boşa gitti :D 33 lira telefon faturam var ödeyemedim, internet faturamı ödeyemedim şimdi o 64 liradan 89 liraya çıkmıştır cezasıyla ve ayın 9 undan sonra telefon 33 liradan 48 liraya çıkacak hadi bakalım hayırlısı.

sağolsun benim babam toyota gibi adam, annemi üzerine habire borç yapmış ve bende motoru annemin adına aldım sigorta ucuz çıksın diye ve motoru satamıyorum hemde sigorta pahalı çıktı :D

hay allah olacak işmi bu şimdi :D neyse ben mutluyum başka çarem yok

4 buçuk senelik sony kulaklığım çalındı ve kızdım hemen gidip 49 tl philips aldım ve oda kayboldu yarın gidicem yine bi 50 liraya kulaklık alacağım.
    Hamama bi uğra
    fatih.met ve fazil bunu beğendiler.

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)