Siz yinede kaskom sigortam var diye S350 ye arkadan patlamayın.Teminatlara bakmak lazım.
Siz yinede kaskom sigortam var diye S350 ye arkadan patlamayın.Teminatlara bakmak lazım.
sıfır 125cc agility plaka 45 yaş 31di 386 Tl çıkmıştı geçen sene, bu sene kaç çıkacak bakalım 2 hafta kaldı bitmesine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
sıfır motor satılmaz, ikinci el motor ise satılabilir ancak özel şartları olabilir, buna bakmak lazım
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Nisan 2016'da AXA'dan 929TL'ye yaptırmıştım. Şimdi sorguluyorum, yine en ucuz AXA çıkıyor yalnız 1241TL. Muhtemelen ben de sigortasız gezeceğim.
İkamet: Ankara
Sigortasız gezmek hadi cezasını geçtimde sizin hatanız olarak bir bmw ye çarpsanız verirsiniz bir 10 tane sigorta parası
Biri mersedese çarpıyo biri BMW ye . Başka araba mı kalmadı memlekette git şahine çarp renoya çarp illa çarpacaksan.
Ocak 2016 axa :1175
Ocak 2017 axa :1175 hasarsızlık indirimi de var
Bende sigortasız gezeceğim veya başkasının üzerine vereceğim..
yaş 50, cinsiyet kadın, ilk araç, ehliyet yok, plaka 34, en ucuz rakam anadolu sigorta 1391 lira
annemin adına yaptım motoru ve müşteri var hemde iki tane ama satamıyorum bu bana ders oldu arkadaşlar.
şimdi motor alınca ilk iş trafikten çekmek olacak ve artık çekme belgeli motorumla ne vergi ne sigorta nede muayene zorunluluğum olacak. trafikten çektiğim aracımın plakasını çıkarttırır takarım gezerim öyle.
BUGÜN TEKRAR FİYAT ALIN.Sanırım bir düşüş söz konusu.Benim 1200tl en düşük bugün 850 tl fiyat aldım ve yaptırıyorum.
http://www.sbm.org.tr
Konuyu görünce şu yeni çıkan sbm ile teklif alıp bakayım dedim. 600 küsür bir şeye yaptırmıştım geçen yıl nisan ayında. Şimdi en ucuz 432 TL çıktı.
Herhalde nisan sonuna kadar belki biraz daha düşer.
Motor: 2015 model xmax 250 abs
İl: Bursa
Yaş 44 Plaka 34
Ak sigorta 5,147
Grupama 4,566
Allianz 3,010
Anadolu 3,010
Şaşırmışlar.Neye göre hesap yapıyorlar anlamak mümkün değil.Geçirebildiğine göremi yoksa ben sana sigorta yapmıyorum yaparsamda 4 bine mi yaparım diyor.
Arkadaşlar plaka çıkmayan motosiklete sigorta fiyatı teklifi alınabiliyormuş doğru mu ?
İlk yaptırılan sigorta ile takip eden yıllarda yaptırılan sigorta arasında fark var mı? yani ben motosiklet sigortasını ilk defa bu sene yaptıracağım. Benim arkadaşım 450 TL verdi ama 3 senedir motoru var. Yaşadığımız şehir yaşımız vs aynı. Ben sigorta yaptırınca yine benzer mi çıkar yoksa ben ilk defa yaptıracağım için yüksek mi çıkar?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
e
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
evet yaa bilen varsa çok iyi olur sigorta bilgi merkezi illa kendi üstümüzdeki aracın sigortasına teklif veriyor.
Honda CRF 250 motosikletim var geçen sene 590 liraya Sigorta yaptırdım bu senede yüksek çıkarsa yaptırmayacağım ya da trafikten çekeceğim
Yeni sigorta yaptırdım ben de yazayım
Anadolu sigortaya yaptırdım geçen hafta 1020 tl.
yaş 30 / İstanbul / ninja 250 SL
Allianz 2500
Axa 1075
Tl fiyat çıkartmıştı. Bir sigortadan daha fiyat almıştım ama unuttum o da 2000 küsüre çıkartmıştı.
Bu arada ilk aracım ve ruhsat çıkmadan teklif alıp sigortayı yaptırdım sonrasında ruhsat çıkınca sigortaya gidip evrakı düzelttitdim plaka bilgisi yenilendi.
dün anadolu sigorta 1391 lira çıkıyordu ve bugün 1389 liraya yaptırdım ama bozuk yokmuş ve 1390 lira verdim. yani 1 lira indirim oldu
evet ben 10 ay 5 gündür sigortasızdım ve 934 lirayı beğenmeyip bugün 1390 liraya yaptırdım ama motorumu satmak için yaptırdım. bakalım ne kadar iade olucak.
doğa siigorta 10 bin küsür çıkıyor,
sampo sigorta 3 bin lira çıkıyor.
fiyatlar fena. sigortayı yapan kız 40 bin lirayı gördüğünü söyledi.
bu düşüşü birkaç ay önce görmüştüm ben, 386'dan 287 ye düşmüştü fiyat şimdi 318 tl çıktı şimdi de en düşük.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Sigorta karşı tarafa verilen hasar için yapıldığına göre motosikletlere daha ucuz olmalı. Bu yönde kamuoyu yaratıp sigorta şirketlerine fiyat düşürmeleri için baskı yapmak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)