Arkadaşlar merhaba,
Moto expo fuarındaki cazip indirim sebebiyle uzun zamandır takip ettiğim CBR 650F Siyah/Kırmızı renkteki motoru aldım, benim gibi motor bekleyenler varmı aramızda?
Arkadaşlar merhaba,
Moto expo fuarındaki cazip indirim sebebiyle uzun zamandır takip ettiğim CBR 650F Siyah/Kırmızı renkteki motoru aldım, benim gibi motor bekleyenler varmı aramızda?
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.İdeal bir motordur kendisi.
Standdaki motoru mu aldınız acaba? Geçen sene fuardaki mt 07 motocage di sanırsam tüm yapıştırmaları sökmeye çalışmışlardı. Eğer öyleyse teslim alırken iyi kontrol edin. Hayırlı olsun
Evet var fiyat fırsatından ötürü bende Cbr1000RR aldım Mart 15' e kadar gelir diyorlar sana ne dediler? Bu arada Hayırlı Uğurlu olsun.
ne kadara aldınız acaba ? hayırlı uğurlu olsun cok guzel motor
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar motor alan arkadaşlarımıza da hayırlı uğurlu olsun. Standdakini almadım zira standdaki beyazdı. Benim aldığım resimdeki siyah kırmızı (Special Red diye anılan) rengi.
Banada 15-20 MArt arasında teslim ederiz dediler. Fuar öncesi satış fiyatı 33.400 iken 31.400 e aldım.
hayırlı olsun, kazasız belasız binmeniz dileğiyle...
Standdaki motoru aldıysan üzgünüm ama cumartesi günü her yanını mıncıkladım ben onun.
Teşekkür ederim Serdar bey,
Bu arada egzost ve lastik seçimi için önerisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.
Lastik için Angel GT veya Rosso2 olarak kullanan muhtelif arkadaşlar var. Angel uzun yol için nispeten daha uzun ömürlü, Rosso2 için daha iyi tutunan nispeten daha kısa ömürlü yorumları yapılıyor. Her ikisinide kullanan arkadaşların yorumlarını almak isterim.
Egzost konusunda tavsiye edebileceğiniz bir marka model varmı? You tube da biraz araştırma yapmıştım fakat net bir seçim yapamadım açıkçası...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
Bende cumartesi ve pazar günü motorun üzerinden hiç inmedim fuarda
Hayirli olsun,kazasiz belasiz.Bende fuardan nc750x dct aldim.mart ici gelir dediler
hocam bence etiket vs hiçbirşey söktürmeyin hepsi orjinalindeki gibi kalsın bence fuardan almışşınız güzel bir hatıra olur diye düşünüyorum,
bkz : cbr 125 fuar rengi bitmedi gitti bu motor :D
Hayırlı olsun pikatel, sizin motorda 10 numara 5 yıldız. Fuarda epey bir süre inceledim. O full face kask konacak bagaj ne öyle Otomatik olması ayrı bir güzellik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
@istanbu_gezg
Fuardan aldım derken anlam karmaşası yarattıysam üzgünüm. Fuardaki sergilenen üründen almadım. Sipariş verdim sadece.
Hayırlı olsun detaylı fotoğrafları bekliyoruz
hayırlı olsun aga...
Benim soru kaynadı, lastik seçimi ve egzost konusunda arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum.
vay be bu fiyatlara 0 alan insanlar görmek full sistem tiger, lastikleride road 4 takın keyifle gezin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)