Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motoexpo fuarından CBR 650F aldım...

REKLAM ALANI
    MustafaErdur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Hep istediğim motordur kendisi Allah kaza bela vermesin
    HAKANNICA bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi ve bilinçli bir sürücü olmak olmak için yarışçı olmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum.
    evet limitlerde gitmeyi seviyorum ve artık yetmiyor.
    Amacim tartisma yaratmak degil, yanlisinizi kabul edin sadece,bildigini sanip bilmemek en kotusudur cunku.

Kaç yildir motosiklet uzerindesiniz? Kac yuzbin km yaptiniz? Kac kere piste ciktiniz? Yada pist egitimi aldiniz? (Caddelerde manyak gibi gazlayan usta suruculerin yaris egitimi ve pist tecrubesi vardir, limit demek bir nevi pist demektir.)

En onemliside; yine yanlis anlamayin kucumsemek icin soylemiyorum, altinizdaki cbr 250 nin o commuter sasesi,kotu ve dengesiz arka salincagi, odun gibi tutmayan frenleri ile limitte gidiyorsunuzda; bir on suspansiyonumu kaldi size engel? Ters olsaydi daha bir limittemi olacaktiniz?

Yapmayin lutfen

Hep soyluyorum yine tekrar edecegim;
    Fikrinizmi var, bilginizmi?..

Saygilar..
    Turker11 bunu beğendi.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Burada bahsedilen şey mondialin 11 bin liralık rx3 evo da bile kullandığı ancak hondanın maliyeti düşürmek adına 33 bin liralık motoruna koymadığı upside down amortisörler mi acaba?
    matrix506xx bunu beğendi.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amacim tartisma yaratmak degil, yanlisinizi kabul edin sadece,bildigini sanip bilmemek en kotusudur cunku.

Kaç yildir motosiklet uzerindesiniz? Kac yuzbin km yaptiniz? Kac kere piste ciktiniz? Yada pist egitimi aldiniz? (Caddelerde manyak gibi gazlayan usta suruculerin yaris egitimi ve pist tecrubesi vardir, limit demek bir nevi pist demektir.)

En onemliside; yine yanlis anlamayin kucumsemek icin soylemiyorum, altinizdaki cbr 250 nin o commuter sasesi,kotu ve dengesiz arka salincagi, odun gibi tutmayan frenleri ile limitte gidiyorsunuzda; bir on suspansiyonumu kaldi size engel? Ters olsaydi daha bir limittemi olacaktiniz?

Yapmayin lutfen

Hep soyluyorum yine tekrar edecegim;
    Fikrinizmi var, bilginizmi?..

Saygilar..
    şu anda cbr kullanıyor olmam daha önce limitleri zorlamadığım anlamına mı geliyor?
    hakkımda hiçbir şey bilmediğiniz için söylediklerinizi gayet normal karşılıyorum.
    ama siz de daha iyi bilirsiniz ki, ters maşaların düz maşaya göre daha iyi yol tutuşu sağladığını.
    daha iyi bir motosiklet sürmek için illa ki limitleri zorlamak gerekmiyor.

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı HAKANNICA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,

Moto expo fuarındaki cazip indirim sebebiyle uzun zamandır takip ettiğim CBR 650F Siyah/Kırmızı renkteki motoru aldım, benim gibi motor bekleyenler varmı aramızda?

https://i.ytimg.com/vi/fDfELRhmOJQ/maxresdefault.jpg
    hocam allah kazadan beladan korusun. Sakın ha sakın ekipmanı ihmal etmeyin. En kaliteli lastik ne ise alın taktırın. Motoru park ederken üşenmeyin deli bağlar gibi bağlayın.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)