kriz var, döviz kurundaki artış ,fiyatlar çok yükseldi ,2. eli sıfırından pahalı ,sigorta fiyatları vs bu sezon motor zor alınır çok denildi .Her yılki klasik dönem mi yoksa gerçekten öylemi kim motor aldı sattı görelim bakalım
kriz var, döviz kurundaki artış ,fiyatlar çok yükseldi ,2. eli sıfırından pahalı ,sigorta fiyatları vs bu sezon motor zor alınır çok denildi .Her yılki klasik dönem mi yoksa gerçekten öylemi kim motor aldı sattı görelim bakalım
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
KTM rc 200 10.750 forumdan ve realden çok tatlı bir kardeşime sattım,
Kawa 300, 18.000 TL ye aldım 3000 km, bir aldıgım yere komisyon verdim o biraz içime oturdu,
Ankara plaka, 560 TL sigorta yaptırdım.. keyifli güzel hersey yolunda..
kısıtlı seceneklerim vardı bu klasmanda.. kısmetse 600 cc de aklım beynim ve kalbim ayrıca kulaklarımmm
Merhaba arkadaşlar. Benim de ilk motorum Pulsar 200ns. Ocak başlarında aldım ancak yeni yeni aktif olarak kullanmaya başladım.
2001 model honda shadow blackwidow 750cc motor aldım geçen ocak sonunda.Artık 4-5 yıl giderim,çok memnunum.Aktif olarakda kullanıyorum.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
motor alamayacakları da özel terapi salonuna alalım http://www.motosiklet.net/forum/moto...lmayanlar.html
Merhaba, hiç aklımda yokken karşıma çıkan bir fırsatı değerlendirerek nadir temizlikte bir Suzuki GSXR 600 2005 model aldım. Haliyle CBR 250R boşa çıktı satıyorum isteyenlere link: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6747464/detay/
2 hafta önce Yamaha MT25 aldım.
14.750 Motor
400 Ruhsat-Plaka (Muameleciye yaptırdım)
750 TL sigorta
Toplam : 15900 TL
Pişman değilim çok mutluyum :D
dün fuarda gaza gelip 2016 nc750x dct aldim.simdi bizim ufaklık yamaha delight i satisa cikarma vakti
Bende bunu aldım Mono Kapak, Jant Şerit, ve Puig Ön Camda Sipariş Verdim. Sadece egzozda kararsız kaldım, Yoshimura R77 mi Yoksa Two Brothers'mı bilemedim. Sizce?
Resmi netten aldım, benim çektiğimden daha net ve belirgin olduğu için.
2014 Model Cbr600RR' da satıyorum link http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4516578/detay/
atdan inip eşşeğe bindim hero thrilleri satıp 0 agility 125 aldım pişmanım
Hayırlı olsun dostum, dün bayağı bayağı inceledim harika motor. Bende fuarda CBR650F için sipariş verdim. Fuarda her ikisinin üzerine binince 750X tede aklım kalmadı değil. Ama tarz olarak ben tercihimi 650den yana kullandım. Ön tarafa full face kask koyabilecek olman harika bir duygu olsa gerek.
Buda benim küheylan.
Ben pulsarı satamadım satsam nc 700x veya dl650 lacagım ama satamadım hala =)
Alanlara hayırlı olsun.
Alacaklara rast gelsin.
Bizde çektik bu ay, İki tane motosiklet. Birer hafta arayla.
Kuzenler konulu fotoğrafımız.
Ben de mt 07 düşünüyordum. Yıllık vergi ve yüksek kur sebebiyle mt 25e kaymışken, kız arkadaşım rahat etsin ve bagaj alternatifi sebebiyle son andaxmax 250 ironmax aldım absli.
15.900TL+800TL(tarfik)+1100TL(kasko)
Teşekkürler
Oldum olası sevmiyorum o kaskları, nazidir açık kasktır. Haftasonu yurtdışında scooter kiralayıp yarım kask takmıştım. Çok aradım kapalı kaskımı.
Rüzgardan tozdan herşeyden arınıyorsun. Biraz garip duruyor ama, iyi de oluyor. Seviyorum kapalı kaskları.
Bir ara çeneden açılırlara heves etmiştim, onlarında kalitelisi çok pahalı olduğu için bütçem yetmedi. Ve bence problem değil bu konu ama hala tartışılıyor kaza anında çenesi açılacakmı açılmayacakmı diye.
Hepimize kazasız belasız.
Seninde hayırlı olsun bu arada. Geçen konunu görmüştüm.
20
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)