Bu sezon yeni motor alanlar yenileyenler buraya
Reklamlar
-
taediumvitae adlı üyeden alıntı
Aynen öyle 2012'den beri motosiklet sigortası yaptırıyorum kaza yok, bir iki tane araba ile hız cezası var bu yıl artan fiyatlardan bizde nasibimizi aldık. Ama bende bu kadar çıkacağını tahmin etmiyordum.
Tövbe bismillah tüylerim diken diken oldu. Geçmiş olsun
Reklamlar
-
2008 / MT-03 Herkesin gönlündekine kavuşması dileğiyle.
[IMG][/IMG]
-
Bende armadillo musatlığa çıkardım. (tvs apache)
Henüz satamadık tabi. Buralarda çok bilinmiyor tvs. Biraz nazlı gidiyor. Derbiyi bile daha hızlı satmıştım.
Nasipse, fazer 6 düşünüyorum 2006.
Yaza yan çantalı, touring camlı bir fazerle girmek harika olur. Hele bi tvs yi satalım da.
-
Ben de geçen hafta itibariyle 1,5 senelik PCX 125 maceramı bitirip Duke 250 ile yoluma devam ediyorum. Bu da foruma ilk mesajım olsun.
-
2014 CBR 500r satıp 2016 duke 250 aldım. İlk başta alışmak baya zor oldu. Eski motorumu aradım.
-
sinan.erkan adlı üyeden alıntı
Ben de geçen hafta itibariyle 1,5 senelik PCX 125 maceramı bitirip Duke 250 ile yoluma devam ediyorum. Bu da foruma ilk mesajım olsun.
foruma hoş geldin hayırlısı olsun kazasız belasız
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
ben hero hunk veya karizma almayı düşünüyorum, önümüzdeki günlerde test sürüşleri düzenlenecekmiş test sürüşlerini bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)