Bakalım mart ayı içinde ya iron max gelirse kırmızı beyaz r25 gönlüm r25 ten yana ama mantığım iron max diyor artçı ve bagaj muhabbeti yüzünden
Bakalım mart ayı içinde ya iron max gelirse kırmızı beyaz r25 gönlüm r25 ten yana ama mantığım iron max diyor artçı ve bagaj muhabbeti yüzünden
fuarda fiyatlara bakıp bi iç çekip geldik.
3 ay önce 2007 Cbf 600 motorumu sattım, 1 ay önce de 2010 model Vfr 800 aldım.
İnşallah bi aksilik çıkmazsa bu yaz mt-25 üstünde olacağım.
Merhaba,
Ben de siyah renk Street Triple siparişi verdim. 2016 olsun istediğimden nisan sonu gibi gelecek.
Bekliyorum bakalım..
tesekkurler :D
Aralık ayı bu sezondan sayılır mı? aralık'ta 2010 Suzuki V-Strom'u mu sattım, 2015 Yamaha MT-09 aldım, 2000 km.de, 24.500 TL'ye. 300 Tl sigorta tuttu. Mt-09 çok keyifli motor, otobanda A moduna alıp gazlıyorum, standart modda cayır cayır viraj yapıyorum, 3 silindir, çok hafif, ayı gibi kuvvetli mutluyum yeni motorumla..
herkese hayalindeki motora kavuşmasını dilerim..
geçen ay motosikletimi satmadım bu ay yine aynı motosikletle devam ediyorum acınız acımızdır
Fiyatlara isyan beklerken baya alan olmuş maşallah son gün çoğu motorda satıldı yazısı vardı. Alanlara kazasız belasız sürüşler dilerim
ben de Roadwin250R'ımı satıp 600cc'ye geçeceğim 1 aya kadar bu hafta motorumu ilana koyacağım.. kafam çok ama çok karışık 15 20 bin tl bütçem var.. cbr600f, gsr600, er6n, mt07(olumsuz bakıyorum), xj6, cbr600rr,r6 aralarında gidip gidip geliyorum.. en çok 600f ve gsr600 tarafı baskın çıkıyor bakalım umarım güzel bir tane denk gelir.. bekliyorum
Motorumu kasım'da satmıştım. Şimdi tekrar alacak oldum. Herkes kendince bir yorum yapıyor. Yok o kadar para verilir mi. Yok araba al. Yok zarar ediyorsun. Kendi paramı nasıl harcayacağıma karışıyorlar kısacası. Hadi ailemi geçtim onlar paradan çok bir şey olur diye korkuyorlar da diğerlerine ne oluyor onu anlamıyorum. İnsanlar çevrelerinde farklı birilerinin olmasını istemiyorlar. Siz de aynı sıkıntılardan muzdarip misiniz ?
Borelli ledow 250 aldım. Her chopper kullanıcısı gibi benimde custom projelerim var tabi. 22 hp gayet yeterli performansı var şuan mutluyum. 1-2 sene sonra r25 ümidiyle değişiklik iyidir. Naked - Chopper sırada SS var. Allah herkese gönlündekini nasip etsin.
sindirme politikası işe yarıyor geçen sene 16 17 bne 250 cc motor aldım deseydi biri uziyle tararlardı.bizi bu fiyatlara alıştırdılar valla billa.örneğin geçen seneki motor fuarında ktm duke200 10.500 dü.borcum olmasa balıklama atlıcaktım.bu fuarda indirimli hali 12.950
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)