Yurtdışında var türkiye'ye gelebilir diyorlar...
Biz de sazan gibi atladık.... ACEP ŞAKA Mı?
Yurtdışında var türkiye'ye gelebilir diyorlar...
Biz de sazan gibi atladık.... ACEP ŞAKA Mı?
görünüş 10numara ama gelirmi gelmezmi bilmem
ya sizden bi yardım isticem bnm ktm 65 sx im var ve 17 yaşındayım ama karburatörü patladı ve orjinal parçası türkiyede yok nerde yaptırabilirim
ktm parcası lazım olduysa demaks a git onlar getiriyo olması lazım kızıltoprakda yada spormotoya gidicem onun altında kickstart var oranın parca getirmesi lazım ama beklersin baya...en az 1 ay :(
in the absence of light,darkness prevails...
(Honda CBR 600f / 34 UMK 93)
Süppeerrrmiş gerçekten...
Bir kaç ay önce Honda bayisine sormuştum 250 lik neden gelmiyor diye. Satışta ki görevlinin cevabı ; ''fiyatı 9-10 civarı olacağı için pazar payı kısıtlı olacağı sanılıyor, o yüzden getirilmiyor'' olmuştu.
[B][/B][COLOR="Blue"][COLOR="blue"]motobike = on the wings of love[/COLOR][/COLOR]
distrübütöre istek görüşlerinizi iletmelisiniz. o zaman gerçekten isteniliyor diye getirebilirler.
www.honda.com.tr den motosiklet kısmına giriniz. ordan iletişim telefonlarını arayınız. hiç değilse reyting olur.
şaka yapmıyorum.. daha önce benzer bir motor için yanılmıyorsam 250'lik bir hornet idi.. arayıp niye türkiye ye 250 lik motor getirmiyorsunuz diye sormuştum. onlar da 250 cbf var ya demişti. ben de tek model var.. 250 lik çeşitler olmalı demiştim.. aradan yaklaşık 4-5 ay geçti ki.. hyosung 250 r yi getirdi.. peynir ekmek gibi sattılar. honda da hala düşünüyor galiba.. getirsek satılır mı acep. yukarıdaki model gelirse.. hyosung 250 r nin en ciddi rakibi olur. çünkü, hyosung 250 r şu an rakipsiz. çünkü alternatifi yok. bu tarz motor düşünenler.. illa honda istemiyorsalar hyosung 250 r alabilirler. çünkü kalite, güç, fiyat, servis olarak hyosung da iyi bir marka.
[COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]
Bu makina gelse 9,000---10,000 liraya rahat satılır hem az yakar hem de hızlı olur çok kişiyi tatmin eder..Görünüm ve marka 10 numara zaten....
eskiden vardı cbr250. yeniden mi yaptılar? getirsinler getirsinler.
May the Force be with McLaren Mercedes
çok güzel makine gelsin alamasakta trafikte görürüz :D
görebildiğin kadar ileriye git, Oraya gidince daha ilerisini göreceksin...
9-10'a gelirse 2. el er-5 veya gs-500 yerine alır mıyım?
Belli olmaz.
honda'nın amerika sitesinde yok.
ama beyaz rebel var.
güzel makine cbf250 veya twister yerine bunu almak bana göre daha iyi
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
şahane alalım bir tane gelince
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
cbf 7000 ytl olduğuna göre bu da rahat 8500 den aşağı olmaz alacak olan muhtemelen yine gider hyosung alır birde ellerindeki malı satmadan yeni getiremezler çünkü honda alacak olan yine gidecek honda da ne varsa onu alacak bunu getirdiklerinde ki kazançları kayıplarında fazla olacak yani yalnız türkiyede çoğalan motor sayısı ve kullanıcısı sayesinde bir kaç seneye kadar daha geniş bi ürün yelpazesi olacaktır kesinlikle yalnız ben hala cbr 125 in ne amaçla tüketiciye sunulduğunu anlamış değilim racing değil grenajları var ama ince lastikler zayıf bi gövde türkiye pazarı için mi üretildi diye düşünüyorum bazen o zaman da cbr 125 yerine 250 yi getirselerdi daha iyi olurdu diyorum madem imkanı var distribütörün
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
motor kalıtelı bıseye benzıyo guzel ama ınsallah gelır buralara
ögrümüş 600lük motorlar gibi performasnsda muhtemelen iyidir yakıt tasarrufu ve diğer olumlu yönleri ile alınır yanılmıyorsam hyosung 250 8500ytl civarında bu makinayıda 9000 den piyasaya sürseler iyi iş yapar diye düşünüyorum
Bence kesinlikle getirmeliler.
Satışları bayaa iyi olur gibi gelio.
1. neden MARKA
2. neden PERFORMANS olur muhtemelen
cbr 125 yurtdışında 15-16 yaş grubuna yönelik yapılmıştı. yanılıyor muyum? Türkiye'de şartlar farklı tabi, herkes kullanıyor. Bence de 250cbr gelse çok güzel olur.cgl125 adlı üyeden alıntı
bu honda deil
Dikkatli bakarsanız anlarsınız...Alt granaj bembeyaz ben hayatımda böyle honda görmedim
2000 model honda cbr 250
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)