hyosung u tercih ederdim ben tipi daha güzel bence.
hyosung u tercih ederdim ben tipi daha güzel bence.
Honda CBR 250 gelse fiyatıda 8,000--ila 9,000 aralığı olsa piyasayı darmadağın eder...250 CC katagorisinde best seller olur...incelemelerime göre gerçekten mükemmel bi makina...............
http://www.motorbikes.be/en/Honda/1998/CBR%20250%20RR/
250 cc 4 silindir 4 zamanlı 40 hp'lik bi makina.1998'den sonraki modellerini bulamadım, büyük ihtimal son üretildiği yıldı.Ayrıca başka CBR 250 başlıkları var.Her seferinde böyle oluyor, millet gaza geliyor.Oysa ki Honda'nın senelerdir üretmediği bir model CBR 250.CBR 125 bu kadar iyi sattığı sürece de üretilmez CBR 250.Ha olur da üretilirse, Türkiye'ye %99 gelir derim ben.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
gelsin gelsin o da mı geliyor gelmez mi.. vala güzel makine 600f olayına girmeden arada bunu biraz kullanırız
125'i üretmek hangi sivrinin aklına geldi. honda'ya türk çalışan mı aldılar nedir?
May the Force be with McLaren Mercedes
CBR125 çok ufak ya
Bu arada konu açan arkadaşı da tebrik ederim, insanların kafasını karıştırmakta çok başarılı Başka konularda "CBR250 geliyormuş" muhabbeti dönmeye başladı.
Bkz: http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14913
gelmez
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
arkadaşlar motor 1989 1995 yıllarında vardı yabancı ülkelerde üretimden kalktı yani cbr 150 var yeni modeli oda zaten kasa aynı googlede cbr 150 yazın birsürü çıkar karşınıza
Mükemmel bir motorsiklet bence, o zamanlar honda ve kawasaki zxr 250 aynı tarzda, motor teknolojisi çok iyi olan iki motorsiklet modeliydi. Bu tür çok yüksek devirlere tırmanabilen motorlara bayılıyorum . Eğer günümüzde üretilseydi 50 hp civarında olurdu ve fiyatı ennn az 12 000 YTL olurdu. Türkiyede tek tük var mıdır bilmiyorum ama bulursam alacağım inş.
hyosung gt 250 ye rakip olabilir
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
işinizmi yok hortlatıyorsunuz bu hayali motor topiklerini?
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
hyo ya rakip mi olabilir ? komiklik mi yapıyorsun aklınca ? ağlıcam şimdi yakıcam cbr ımı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)