CBF in bu kadar dayanabilceni hiç düşünmüyodum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
maşallah nazar değmesin, yağı ne durumda eksiltme yaptımı
-
yağına bugün baktım en son 600 km önce koymuştum yağ çubuğunu batırdım standart çizgisinde gösteriyo
-
-
bi maşallahı haketmiş....
-
Sadece hafta sonları köy gezmeleri için alıp 3 ay sonra sattığım bir motor.
Eşşek gibi hiç bir şeyden sakınmadan 2 kişi bindim.
Dağ taş tırmanıp gün sonunda 12 TL lik yakıt yaktığını görmek çok güzel üstelik sadece 1-2-3. vites kullanımında.
Sorunsuz güzel, cimri makina.
1 depo ile 455 km gittiğini bilirim.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Kardeşim benim en merak ettiğim sorulardan birinin cevabını vermişsin ALLAH razı olsun! Bende fuarda honda yetkilisine sordum adamın dediği 230 kilo taşır dedi sen biraz fazla zorlamışsın açıkçası Ancak şöyle de bir durum var kitapçığında sanırım 170 kg yazıyordu.Bence devamlı o şekilde kullama motorun ömrünü yersin
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Kardeşim benim en merak ettiğim sorulardan birinin cevabını vermişsin ALLAH razı olsun! Bende fuarda honda yetkilisine sordum adamın dediği 230 kilo taşır dedi sen biraz fazla zorlamışsın açıkçası
Ancak şöyle de bir durum var kitapçığında sanırım 170 kg yazıyordu.Bence devamlı o şekilde kullama motorun ömrünü yersin
Hep uzun yol cikiyorum normalde romed division 249 var bende bunu sadece eğlencesine aldim komşunun motoruydu 1 yil garajda kaldi bu motor ustu başi örümcek ağı kapliydi seleyi sildim sadece motoru yikamadim bile daha akü aldim sadece ölümüne bincem üstunede yuklucem Allah ne verdiyse motoru 50 binde bi sifirlarim en kötü kardeşim
-
bu kadar ağırlığı taşıyabildiği için hondayı tebrik etmek lazım.
ancak o ağrılıkla ve yolda 110 la giderken ön-arka amortisör veya frenlerdeki bir kırılma/hatanın sonuçları iyi olmaz.
o modelin alt yapısı güçlü olsa da bu ağırlıklara göre yapılmamıştır.
-
tebrik için; ona hava filitresi hediye et.
-
Maşallah allah nazardan saklasın. geçtiğimiz ay sıfır km aldığım cbf 150 ile dün eskişehir kütahya arası gidip geldim kısa bir mesafe ama eve döndüğümde iyiki cbf i tercih etmişim dedim kendi kendime ne kadar yaktığına hiç dikkat etmedim ama fazla yakmadığı zaten tespit edilmiş o yüzden içim rahat selamlar
-
Motosikletin hava filtresini bi degiseydinizde sonra yola gene gideydiniz. Valla mindar olacakmis. Motosiklete hem kocaman bi yazik,hemde kocaman bi tebrik. Iki sahibinede iyi dayanmis valla,honda yapmis yapacagini.
-
Guzel yorumlariniz icin hepinize tesekkur ederim yarin hava filtresini degistirip hafta sonuda artcıyla kampa gidicem insallah o yolculuk da problemsiz gecer.
-
ismail kozan adlı üyeden alıntı
Hep uzun yol cikiyorum normalde romed division 249 var bende bunu sadece eğlencesine aldim komşunun motoruydu 1 yil garajda kaldi bu motor ustu başi örümcek ağı kapliydi seleyi sildim sadece motoru yikamadim bile daha akü aldim sadece ölümüne bincem üstunede yuklucem Allah ne verdiyse motoru 50 binde bi sifirlarim en kötü kardeşim
Kardeşim merak ettim bu yükle rampa falan çıktın mı yoksa sadece düz yol mu yaptın ?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Süper Moderatör
memer adlı üyeden alıntı
tebrik için; ona hava filitresi hediye et.
Güldüm be
helal olsun ama motora, sen ona iyi bakarsan o da seni her zaman taşır.
Hor kullanma, bakimlarini aksatma.
-
ona en iyi yağı koyun; bi hava filtresi takın hocam
-
-
Bu da benden. Artçım 110 kg, ben 85 kg. Arka çantaya 2. kat çıktık. 20 kg vardır.
yan çantalar 7-8 kg vardır. depo üstü de bir o kadar. Kavunlar sığmadı motor koruma
demirlerine bağladık. Bayramiçten Gökçeada festivaline gidiyoruz. Çanakkale rampasında
bayıldı 20 dakika dinlendirdik. Silindir piston değişmişti 1 hafta evvel sanırım ondan.
-
Kardeşim merak ettim bu yükle rampa falan çıktın mı yoksa sadece düz yol mu yaptın ?
kardeşim 3 defa baya akıl almıycak yokuşlar çıktım 2. vitesle birde araziye girmek zorunda kaldım 4 km de engebeli arazi de gittim teşke çekseydim onların resmini
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
shruikan adlı üyeden alıntı
35 kilo kömür mü?
mangallık & ızgara teli ve kömür toplam 35 KG
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
ona en iyi yağı koyun; bi hava filtresi takın hocam
Nasipse cumartesi hava filtresini değiştircem 500 km sonra da motül 10-40w koyucam
-
Kardeşim benim en merak ettiğim sorulardan birinin cevabını vermişsin ALLAH razı olsun! Bende fuarda honda yetkilisine sordum adamın dediği 230 kilo taşır dedi sen biraz fazla zorlamışsın açıkçası
Ancak şöyle de bir durum var kitapçığında sanırım 170 kg yazıyordu.Bence devamlı o şekilde kullama motorun ömrünü yersin
Motora pek bir şey olmaz da amortisörler...
Bu arada yağını ve hava filtresini sık sık değiştir kardeşim. Ben daha yeni değiştirttim, emin ol çok farkediyor. Her şeyden önce kirli hava filtresi gereksiz yere motorun çok yakmasına yol açıyor. Yağ değişimini anlatmama gerek yok zaren
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)