Sizce 2016 Yeni Renk HRC mi? - Yoksa Repsol mü? 1000RR
Reklamlar
-
Teşekkür ederim, kendi sitelerini inceledim fiyat gayet uygun, indirimsiz bile gelse uygun buraya nazaran dediğin gibi vant diye bir şey var, kendi sitesinden de paypal ile alış veriş yapıla biliyor.
Shamy adlı üyeden alıntı
Ebay italyadan alin omnia racing magazasi var. Hem uygun fiyat hemde kargods sorun olmuyor. Ben 2 tane egzoz 2 koruma aldim oradan
Reklamlar
-
arkadaşlar full system 4500 e satan yer var
-
Hangi Egzozu?
Stunt adlı üyeden alıntı
arkadaşlar full system 4500 e satan yer var
-
-
3.000 TL ye Slip-on %10 indirimli, burada, ama almanyaya soruyorum şuan bakalım belki oradan daha ucuza çözerim. Sadece tük takıcam headers düşünmüyorum şimdilik. Motorun hava ve yakıt karışımını bozuyormuş.
Stunt adlı üyeden alıntı
yoshimura r77
-
Shamy adlı üyeden alıntı
Amerikadan almayin , hem kargo hem tax free olmuyor, burada odeyeceginiz kdv urun fiyati vergi kargo hepsinin toplami kdv miktari.
Avrupadan alin vat denen vergiyi dusuyorlar yurt disi gonderilerde
yanlışınız var ebayden aldığınız ürünün faturası kesilir 100$ + 20 $kargo ücretide yansıdı diyelim faturaya 120$ oldu... %18 kdvsini ödüyorsunuz okadar..nerdenmi biliyorum geçenlerde kask aldık agv.. sorunsuz kapımıza kadar geldi kapıda kdvsini ödeyip aldık ;)
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
-
Ben olsam Repsol tercih ederdim hayırlı olsun
-
3.700TL farkla SP ah şu kararsızlık
-
One_ Million adlı üyeden alıntı
3.700TL farkla SP
ah şu kararsızlık
her türlü değer bence brembo ohlins bu boru değil her türlü farkı hak eder ayrıca kırmızı (hrc ) sp yi canlı gördün mü bilmiyorum ama çok güzel olmuş
-
Evet dün bayiye geldi motorlar, benden haber bekliyorlar ona göre bugün plaka ruhsat çıkıcak, Sp repsol daha büyük ve baba duruyor, sp hrc nin renkler çok çok iyi ama jant rengi çok kötü berbat.
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
her türlü değer bence brembo ohlins bu boru değil her türlü farkı hak eder ence ayrıca kırmızı (hrc ) sp yi canlı gördün mü bilmiyorum ama çok güzel olmuş
Motora her bindiğinde kendini değil, arkanda bıraktığın insanları düşün ve öyle sür.. Ona göre kararlar ver
https://www.youtube.com/watch?v=-sPmOzlzqAQ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)