Motor alirken maximum kac kmye kadar motor alirsiniz?
Motor alirken maximum kac kmye kadar motor alirsiniz?
1 milyon km de africa twin aldık hala kullanılıyor
0 (yazıyla sıfır) evet kimseye güvenmiyorum.
benım 5. motosıkletım bi çoğunu son 3 tanesini 10.000 km nın altında aldım neden ? bizim ınsanımıza güven olmuyor sağlam abi sağlam hiç birseyi yok bi bakıyorsun stop kırık led çekmıs fark edememişşin sinyali kırmış japonla yapıştırmış vs vs ama tanıdıgın bildiğin bir motor var ise 20.000 km in üzerinde de alınabilir özellikle japon( ybr de ibreyi 0 layanı gördüm ) ve alman (meşhur gs ler ) menşeili motorlarda .Ama söyle bir anlayış var ülkemizde motor 20-30 bin km yi geçınce ı ı olmaz bu iş der gibiler Birde sahibinden.com da herkes ne hikmet ise uzun yolda yapmış kimse sehir içi takılmıyor ben yılda 2 yada 3 kez Ankara -İstanbul yapıyorum acaba neden yolda tek tük nadide motorculara rastlıyorum oda muamma
temiz motorsa 50.000 ne kadar yolu var eğer ki az denk gelen bir motosiklet arıyorsam nostalji vb 100.000 e kadar yolu var zaten motoru yenilemeyi göze alırsın o tip bir motor arıyorsan bence her motor bakımlı bir şekilde 100 bin km yi rahatlıkla bulabilir
57.000 km'de motosiklet almışlığım var.
Bu kilometre işine insanların bu kadar takık olmasının nedeni, (küçük bir kullanıcı grubunun dışında) ülkemizde "motosiklet bakımı" diye bir şeyin olmamasındandır.
Motosiklet tepe tepe kullanılır, ancak bozulunca tamirciye götürülür.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Aynen genelde motor aylarca senelerce kullanılır bozulmaya başlayınca ya satılır yada tamire götürülür.
Ben ilk motoru 20.000 de mondial aldım pişman olmadım, motoruna göre değişir ama benim için sınır 30 binlerde olur
Markaya göre, Motor türüne göre, sahibinin kişiliğine göre, sahibinin mesleği ve gelir durumuna göre, elindeki bütçeye göre, sabırsızlık durumuna göre değişirde değişir...
23 yaşında üniversite öğrencisinden 600rr'ı 3 bin kmde bile olsa almam.
4-5 bin..
Mümkünse rodaj bitsin alalyım..
Hiç haz etmem birilerinin devir ve süratimi belirlemesinden..
ikinci el bir motosiklet satın almak nasip olmadı bu güne kadar biz aldık sıfır doğru düzgün km yapmadan millet sürdü sefasını hep bize zarar yazdı
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
5000 bine kadar yolu var bence, 0 yerine hani birazda kar edeyim 2 3 bin dersem,
ustamı gotururum expertiz yaptırırım, özellikle boya düşük kırık fln var mı kontrol ederim,
o şekilde motor kendini gosterir zaten, çok buyuk bişeyi saklamak imkansız fikrimce..
Fakat bu racing yuksek cclerde arkadaşlar motorların agzına şey yaptıkları için onlarda konu biraz değişebilir..
mümkünse tanıdıklardan almak en güzelidir, bilgin motor en azından dersin..
hiç umtumda olmaz km motor düzgünse.bugüne kadarda olmadı zaten
80.000 de V-strom aldım.
87.000 de sattım. Ve taş gibiydi. Hiçbir problemi yoktu . Alan kişide türkiye turuna çıkmaya hazırlanıyordu en son . Siz düşünün.
80,000 kilometrede YAMAHA FZS 600 aldım, motor hala canavar gibi.
Benim Hornet'i 57.000 km.de aldım.Şimdi 65.000 km.de.Daha Debriyaj balatası orijinal.Siz düşünün gerisini.
Pimpirikli olduğum için maalesef 2. el 500 km olsa bile almıyorum alamıyorum düşük model olsun ama sıfır olsun kontağa ilk anahtarı ben sokayım mantığı var.
bende başta alıcaktım 15.bin kmye kadar sınırım vardı benimde tabi taındık guvenilir ve nasıl kullandıgını bılen bırınden gıdıp 50 bin kmlik motor bile alırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)