2016 haziran
çift eksoz- kaliteli lastikler- ABS
fiyat 9300tl
200cc lik canvar
2016 haziran
çift eksoz- kaliteli lastikler- ABS
fiyat 9300tl
200cc lik canvar
Ah birde communter'a benzemese.
reklam kokan hareketler :D
CAYIR CAYIR YANIYOR MOTOR TUTMAYIN BENİ
Apache nin zaten hazırda bir pazarı belli bir kitlesi var. Eğer bu 200 cc böyle uygun bir fiyatla gelirse kapış kapış gider
Adamlardaki opsiyon seçeneklerine bakar mısın.200 cc motorda bile isteğe göre enjeksiyon-karbüratör,absli-abssiz,normal lastik-pirelli lastik nasıl istiyorsan öyle satarız diyorlar.
Bizde getiriyorlar bir motor alıyorsan al almıyorsan dükkanın önünü kapatma.
Fuarda detaylı inceleme fırsatı buldum benimde merakla beklediğim bir motosikletti, malzeme özellikle grenaj kalitesi biraz düşük gibi geldi. Su yerine yağ soğutma olması ve farklı fiyat söylemleri kafaları karıştıran başlıca unsurlar. Fiyat olarak pulsar 200 ns den pahalı olursa beklenen ilgiyi görmesi bence çok zor...
naked de 8200 yaıyor sanırım pulsar kendini kanıtladı bence ufak tefek eksklerde zamanla gider kuryeler bayağı memnun
Pulsara rakip olur bence hatta ezip geçebilir bide ss modeli çıkarsa tvs ne güzel olurdu
Ciddi abs var mı?
Bu hakkaten olmuş bence. İğrenç aksanlarına rağmen videoları izledim. Pulsar a gayet güzel alternatif olur bence. Hatta olur da bu fiyata ABS verirlerse (Hayal kurması bedava) 150-250 cc arası başka motor satılmayabilir
Biz de deliler gibi sevdik ama başkaları aldı. Onun için fazlada şeyapma yani
Çok zor ama bu fiyata abs ve lastikler ile gelirse satış rekorları kırar. Ama diğer markalar gibi uçuk fiyatlar olursa pulsar karşısında ezilebilir. 9.300 e boş hali bile satar bu motorun çünkü gaz tepkisi farklı olduğu için pulsara tercih edenler olacaktır özellile 150 lik kullananlar 200 e geçmek isteyecek kalitesini herkes biliyor zaten .Titreşim tek soru işareti
Pulsar 200ns kullanıcı sayfalarına bakarsan son sayfalara doğru bir çok kişi titreşimden şikayetçi olduğunu göreceksin
Tvs apache nin eski kasası titreşimli olduğu için adı çıkmış bir kere 2013 apachelerden itibaren titreşim makul seviyede tani apache deki titreşim ybr ye cbf150 le aynı
apache kendimce düşünceğim son motorlardan birisi, ama reklama bittim çok iyiydi..
O kadarda değil şimdi ybr cbf ile aynı değildir. Benim motor 2013 model apache deli gibi titriyor rahatsız değilim ama titriyor sonuçta. Pulsarın titreşimi hakkında bilgim yok konfor açısıdan pulsar üstün olacak belki ama performans olarak apache200 fark yaratacaktır. Hele birde lastik ve abs opsiyonları ile birlikte gelirse 9.500 rahat eder
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)