ikinci el cbr 250 mi sıfır pulsar 250rs mi ?
Reklamlar
-
Öncelikle merhaba Motorla İlgili sona yaklaştıkça soru işaretleri azalıyor ama ne zamandır aklımı kurcalayan iki seçenek var sizinle paylaşmak istedim şimdi cbr 250 ikinci el fiyatlarına bakıyorum 2012 2013 modelleri 9 10 civarı tabi kilometre de yapmış 20 30.. ha bide 2. el alsam taksit imkanım da olmayacak sıkıntıya girecem madii açıdan ama pulsarın duruşuna falan baktım baya iyi duruyor motor ama gidişi falan nasıldır bilmem bi tafsiyeniz olur mu kullanan var mı artısı eksisi nedir önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Reklamlar
-
-
en sonunda onu yapacam olmuyor böyle :D maddi manevi zorluyor beni aile bi taraftan parayı toplamak bi taraftan :D
-
Tartışmaya ne hacet. Cevab gayet net . CBR 250 R !
-
Pulsar 250 cc değil, 200. Ben olsam Honda alırdım.
-
evet 200 yanlış yazmışım. pulsar kullandınız mı hiç ? veya çevrenizde kullanan var mı öyle honda diyip geçmek mantıklı gelmiyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
20 30 bin km de az değil hani.. o zamana kadar nasıl kullandı ne etti ağrıdayım istanbul veya herhangi bi yere gidip motorsuz dönmek istemiyorum o kadar masraf yapıp..
-
zotbudalla adlı üyeden alıntı
evet 200 yanlış yazmışım. pulsar kullandınız mı hiç ? veya çevrenizde kullanan var mı öyle honda diyip geçmek mantıklı gelmiyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
20 30 bin km de az değil hani.. o zamana kadar nasıl kullandı ne etti ağrıdayım istanbul veya herhangi bi yere gidip motorsuz dönmek istemiyorum o kadar masraf yapıp..
hocam ben böyle bi durumda kalsam başka motorlara bakardım ama sadece o iki motoru soruyorsunuz diye diyorum. ben ikisinide ikinci el alırdım zarar etmezsdim sonra. pulsar ikinci el al.
-
iyi diyorsun hoş diyorsun da.. ikinci el fiyatları sıfırından daha pahalı nerdeysi 2 3 bin km bindi bu adam aceba tek teker mi gitti rodajını nasıl yaptı bakımını neyle yaptı diye düşünmektense sıfırı daha iyi olmaz mı binerim bi iki sene satar yükseltirim diye düşünüyorum.. ama pulsarın yedek parça fiyatları servis ağı falan bi bilgim yok kullanıcıları buralardaysa bilgilendirme için süper olur..
-
honda damarlı diyorlar
al sıfır pulsarını keyfine bak hem pulsarcıların Ekrem Ata Beyi var motor ile ilgili her türlü sorunu için elinden geleni yapar.
başkada bu form sitelerinde Ekrem bey gibi kimseyi bulamazsın.
-
youtube de falan mı var videoları nerden ulaşabilirim ?
-
memleketimizde hiç 2. el işine girmeyeceksin, üçkağıtçı dolu etraf...ha bildiğin motorsa alınır...direk sıfır alacaksın....
-
bende ondan çekiniyorum ya ikinci elden istediğim cbr ama ikinci el fiyatlarını görünce yuh diyorum resmen ha bide km geri çekme falan olaylarına girmiyorum bile.. pulsar dan da tam emin değilim çünkü dediğim gibi parça fiyatı kalitesi kronik sorunu falan bildiğim herhangi bişey yok..
-
Türkiye'de 2. El ss makine alınmasını ben pek doğru bulmuyorum. En azından tanıdık, bilindik birinin motoru değilse.
Sıfır her zaman daha iyidir. Pulsar 200 rs fena bir motor değil. Daha kaliteli olsun dersen biraz daha bekleyip sıfır cbr al. Başın ağrımaz.
-
200 rs kullanıcısı yok herhalde.. ns kadar tutulmadı mı bana mı öyle geliyor
-
gecen yıl 1452 tane satılmış bence manyak satmış
-
-
zotbudalla adlı üyeden alıntı
200 rs kullanıcısı yok herhalde.. ns kadar tutulmadı mı bana mı öyle geliyor
rs ve ns arasında 2600 küsür fiyat farkı var motoru aynı diyorlar sadece granaj ve yarım abs farkı
edit ns bir yıl önce cıktı yanılmıyorsam
-
evet 1 yıl öncesinden çıktı
-
tabiki pulsar, kaç yıldır geliştirilmeyen cbr imi alıcak? deli gidiyor hiç şühen olmasın.
-
Al bir tane sıfır Pulsar kasa kırmaca çil çil adam gibi rodajını yap, efendi gibi kullan temiz bak, yeni yenidir, satarken de günün geçerli fiyatına satarsın, yok km si doğrumu, yok oynandımı düşüncen olmaz Bajaj çin mallrından katbekat iyidir, teker yapma, lastik yakma, fazla yatmaya özenme, çok yatarsan kalkamayabilirsin, yağını suyunu tuzunu biberini eksik etme Türkiye turuna çık, tekerin düz bassın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)