Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet'e led taktım Nasıl taktım Buyrun izleyelim [ Motovlog - Video ]

REKLAM ALANI
    superboycu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sorularınız olur ise yorum olarak yazabilirsiniz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Sert alüminyum soğutucuyu eğip şekil vermek istersek nasıl yapabiliriz? 50 liraya aldığım led ışık var, aynı bunun gibi uzun çubuk, grenajın önüne sabitlemek istiyorum ama grenaj ( şeklin de. Nasıl yaparım?

Ayrıca kendiniz yapmanız takdire şayan.

Alıntı Traveler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sert alüminyum soğutucuyu eğip şekil vermek istersek nasıl yapabiliriz? 50 liraya aldığım led ışık var, aynı bunun gibi uzun çubuk, grenajın önüne sabitlemek istiyorum ama grenaj ( şeklin de. Nasıl yaparım?

Ayrıca kendiniz yapmanız takdire şayan.
    Aslında pek sağlıklı olmaz ser kalıp olarak en ufak çukurda düşer , pek ısınmadığı için alemimyuma gerek yok.
    Traveler bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    yumurta kısmı komik değildi
    superboycu bunu beğendi.

Alıntı superboycu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında pek sağlıklı olmaz ser kalıp olarak en ufak çukurda düşer , pek ısınmadığı için alemimyuma gerek yok.
    Soğutucuyu çıkartsam şekil verebilirim yani? Kullandığınız led in aynısı bendeki de, ısınma sorunu olmaz diyorsunuz?

Bir de iyi aydınlatma sağlıyor mu? İki adet sis farı ile desteklemeyi düşünüyorum.

Alıntı Traveler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Soğutucuyu çıkartsam şekil verebilirim yani? Kullandığınız led in aynısı bendeki de, ısınma sorunu olmaz diyorsunuz?

Bir de iyi aydınlatma sağlıyor mu? İki adet sis farı ile desteklemeyi düşünüyorum.
    Ledlerin arkasında far gibi yansıtıcı bişey yok pek ileriyi aydınlatmıyor ama motoru güzel ve kısa mesafeyide iyi gösteriyor
    ısınmadan korkma , garajda ilk montajı yaptım havaalmayan yerde yanarmı diye tek etmek amaçlı 2 saat olduğu yerde ledleri yaktın yine ısınmadı , ısınmadan ötürü korkma üstelik 2 saat yanmasına rağmen aküde tık yok , aküyede fazla zararlı deil ama en fazla 2 metre led kullan.
    Traveler bunu beğendi.
    Huysuz Motorcu Kanalımıza Bekleriz.

https://www.youtube.com/channel/UCvsLi-1RBIWxn1uPgG0t3qw

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)