Birçok konu açılmış ama hiçbiri net konuşmamış arkadaşlar abiler bi yardım edin . motor nasıl durur apache rtr 150 cc 1.85 boy kilo 75
Birçok konu açılmış ama hiçbiri net konuşmamış arkadaşlar abiler bi yardım edin . motor nasıl durur apache rtr 150 cc 1.85 boy kilo 75
1.72 boy 67 kilo ile gayet rahat kullanıyorum. Sıkıntı çekmessin büyük de durmazsın. Bayide bi otur üzerine, dene.
motor var zatende bi türlü içim rahat etmiyor . 2011 model yeni kasalar dahamı ufak :?
Bende söyliyenin yalancısıyım, fakat ybr 125 esd gidon yüksekliği daha fazlaymış.. ve bircok bakımdan apacheden rahat
onu hıc dusundun mu ?
o boya o motor bence pek gitmez, ufak kalır altında, yarın bigün gazlıyım diyceksin ve motorun üzerine hafif yatayım derken adana cg ciler gibi olma
yukuşlarda cok boguldugunu söylüyenler var . normalde 150cc bile az apachede dierlerine göre daha güçlü ama o bile 2 kişiyle boguluyor . gel gelelim 250cc lerdede motor boyları aynı biraz kalıplı oluyor ama degişmiyor pek
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
https://imageshack.us/i/pll4lxOgj
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)