arkadaşlar ankarada bi motor fuarı vardı. burada birdhunter marka motosikletler gördüm. 50 cc lik küçük racing ve 250 cc lik racing motorları dikktimi çekti göreniniz varmı almayı düşünüyorum da?
arkadaşlar ankarada bi motor fuarı vardı. burada birdhunter marka motosikletler gördüm. 50 cc lik küçük racing ve 250 cc lik racing motorları dikktimi çekti göreniniz varmı almayı düşünüyorum da?
çin olduğunu söylüyorlar ama makinalar çok kaliteli görünüyor. 250 cc lik diğer çin mallarında racing hiç görmemiştim
50cc'liği güzeldir.
May the Force be with McLaren Mercedes
büyük yarış motorlarının ön çamurluğuna bakın...
copper çamurluğu hemde yarış motorunda...
hayret yaa.... lejjj
çin li dienler dandik oldugunu nerden anladılar?? yaf bu çin hiç mi ii birşey üretmiyor?? amerikada satılan çin motorları damı dandik sizce??
benim büyüklerimden bildiğim kadarıyla BIRDHUNTER kawasaki zx12-r için söylenen bir terimdir...ancak çok dikkat çektiği ve diğer markalardan tepki gördüğü için bu lakabı kaldırmışlar.
bu nedenle de ismin tamamen çalıntı olduğu düşüncesindeyim.
Harbİ Bu Ne Çamurluk Yahu.
bende fuarda bunu sordum kawasaki ile bir bağlantısı olmadığını ve kendi markalarrının tescilli olduğunu söylediler.
arkadaşlar motorda çamurluktan başka bişey görmediniz mi???
aynalar çok şık duruyormustafa demirel adlı üyeden alıntı
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
arkadaşlar bende var bu motor yalnız fabrıka ayrlarını yaptırıp bımdığınız zaman cok keyıflı bır motor oluyo fabrıka cıkısı ıyı deıl ozellkıle arka dıslı ve sasesı berbat motoruma 400 lıra harcadım ve bebek oldu her turlu kosula dayanıklı kullanıcılara bır tavsıyede bulunuyum arka amortsorlerden 6 santım kaldırtın bı de ole deneyın benden bu kadar ...
akdaslar mrb bende bu motorun 250 cc sini almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu markayı satan bi mağza bılıyosanız lütfen numarasını yazın.teşekkürler...
sahibinden de 1 tane var ikinci el bak istersen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...u-fiyata/detay
kawasaki zzr 250 çakması bu makina.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)