Arkadaşlar mrb. Pazar sabah 9 buçukta havalanında inecem. en geç 10 da fuara giriş yapmış olurum. Eğer Hafta sonu bileti ihtiyacı olan varsa ve sabah 10 da fuar alanı kapısında olurum diyorsa yardımcı olabilirim.
Arkadaşlar mrb. Pazar sabah 9 buçukta havalanında inecem. en geç 10 da fuara giriş yapmış olurum. Eğer Hafta sonu bileti ihtiyacı olan varsa ve sabah 10 da fuar alanı kapısında olurum diyorsa yardımcı olabilirim.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Bende hafta sonu gidicem biletim yok yardımcı olursan sevinirim..
ben de pazar sabah 10 da kapıda olmayı planlıyorum. özelden nuamramı gonderiyorum.
Ben ktm den bilet aldım ama hafta içi geçerli hafta sonu geçerli değil malesef
kız arkadaşımla işten izin alamadığımız için cumartesi günü gideceğiz cumartesi günü fazladan bileti olan varmı acaba
Özel mesaj atamadim,ziyaretçi mesajı olarak gönderdim numarami
Cumartesi Ankaradan geliyoruz Pazar sabah fuara gelmeyi düşünüyoruz. Hemen hemen o saatlerde orda olmaya çalışırız. 2 Kişiyiz uygun mudur
Merhaba bir abim ile pazar günü gideceğiz bilet arıyoruz isimler
Ali Kaplan
Gökhan Börekçi
pazar sabah orda olucam bir tane de bana verirsen sevinirim
numaralınızı aldım. yedek ayırdırğım 1 bilet vardı. o bilette 6. kişiye nasipmiş.
1.orhanay06
2.Kahraman1
3.Ali Kaplan
4.Gökhan Börekçi
5.Dolphin2306
6.Dolphin2306
whatsuptan iletişime geçecem sizlerle pazar günü görüşmek üzre
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Kardeşim istersen numaranı bana msj at. iptal olan olursa sana dönerim ben
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Bende de Haftaiçi bilet var. Haftasonu %50 indirim oluyor bildiğim kadarıyla.isteyene Kadıköy Üsküdar civarından verebilirim.
Pazar sabahı için gelmeyen arkadaş olursa en azından bana haber verebilirsen sevinirim. 1 tane bilete ihtiyacım var benimde.
Arkadaşlar biz başka bir bilet bulduk elden bizim yerimize isteyen olursa onlar alsın yine de çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınız saygılarımla
sabah 10:00'da ordayım inşallah. Hala elinizde bilet varsa talibim. Adem
mesaj gönderdim.
Gelmeyen olursa sabah 10 olmadan oradayım, haber verirseniz sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)