Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Chopper Önerisi ?

REKLAM ALANI
    AhmtuyuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM250
    arkadaslar yakın zamanda elimi bir miktar para geçeçek, elimdeki ramzey qm 250'den artık ayrılmak istiyorum

9-10 bin falan verebilirim fakat hangisini almalıyım karar veremedim
    öncelikle 2015 - 2014 model olmalı ki sorun sıkıntı yaşamayayım

Lifan lf-250b
    rks cruiser 250
    hyosung gv 250

bu 3 motorda kararsız kaldım, bana açıklayıcı bir dilde yardımcı olabilecek varmı ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Lifan ile rks şu an kullandığın motordan çokta farklı değiller. Model yükseltmiş şekil değiştirmiş olursun. Hiç kullanmadığım makinalar bunlar hakkında bir yorum yapamam.

hyosung gv 250 ise farklı bir sınıfta, daelim daystarıda düşünebilirsin ikiside güney kore malı güçlü makinalar. Ben tercihimi GV 250 den yana kullandım. Oldukça memnunum.
    solmyr bunu beğendi.

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı siyahus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lifan ile rks şu an kullandığın motordan çokta farklı değiller. Model yükseltmiş şekil değiştirmiş olursun. Hiç kullanmadığım makinalar bunlar hakkında bir yorum yapamam.

hyosung gv 250 ise farklı bir sınıfta, daelim daystarıda düşünebilirsin ikiside güney kore malı güçlü makinalar. Ben tercihimi GV 250 den yana kullandım. Oldukça memnunum.
    doğru

gv 250'ye paran yetmezse lifan 250-b iyidir.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hazzılhar dururken chopper önerisinde bulunmak bize düşmez. gelir birazdan

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial z-one 150
    tabiiki gv 250 o varsa listende diğerleri zaten kafadan elenir.Kendi sınıfında ve katagoride en güçlü motor.öbürleri direk sınıfta kalır. motor güçlü olduğundan zinciri daha sık kontrol etmen ve yağlaman gerek o kadar.https://www.youtube.com/watch?v=g0LG8_RR7ls

muhammetcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-09 (2018)
    gv250........

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hazzılhar dururken chopper önerisinde bulunmak bize düşmez. gelir birazdan
    Birisi beni anmış, duydum geldim. Estağfurullah, herkesin fikri kıymetlidir mantık çerçevesinde olduğunca.

Alıntı AhmtuyuR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar yakın zamanda elimi bir miktar para geçeçek, elimdeki ramzey qm 250'den artık ayrılmak istiyorum

9-10 bin falan verebilirim fakat hangisini almalıyım karar veremedim
    öncelikle 2015 - 2014 model olmalı ki sorun sıkıntı yaşamayayım

Lifan lf-250b
    rks cruiser 250
    hyosung gv 250

bu 3 motorda kararsız kaldım, bana açıklayıcı bir dilde yardımcı olabilecek varmı ?
    Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Bu sınıfın lideri GV 250'dir. Neden ? Motor arızası belki de hiç yaşamazsınız. Suzuki'nin VL250 Intruder bloğunun üreticisiydi Hyosung. Aynı teknolojiyi geliştirdi, baştan dizaynı farklılaştırdı ve kendi markasında kullanmaya başladı. Üstelik Ar-Ge merkezi de Japonya'da olan bir Kore markasıdır Hyosung. İlanlardaki yüksek kilometreler ile de rüştünü ispat etmiştir bu blok.

Yalnız elektrik tesisatı hassastır. İşçilik ve detay orta seviyelerdedir. Karşılaşılan belli başlı arızaları da ya beyin ve sensörler ile ilişkilidir ya da statör-konjektör-elektrik tesisatı üçgeni ile ilişkilidir. Onun dışında karşılaşacağın ciddi bir sorun yoktur. Ama bu sorunları da her usta çözemez, çünkü pek çoğu bisiklet tamircisi ile aynı kafadadır. Birkaç belli başlı usta anlar o işlerden.

Şimdi elindeki para güzel kardeşim. GV250'nin kendi klasmanındaki eş değer rakibi ancak Daelim Daystar olabilir. Bir de artık Türkiyeye getirilmeyen Kymco Venox. Bunların dışındaki kaliteli denebilecek Çin üretimi alternatifler de kimsenin okumamasına rağmen 10'larca benzer başlıkta da yazdığım gibi RKS Cruiser, Kuba Superlight ve Lifan LF250-B'dir. Ancak Ramzey'den sonra başka bir Çin üretimine pek yanaşmayabilirsin.

Elindeki para ile de lastik olarak tercihen Michelin City Grip veya Mitas (eski ismiyle Sava) MC7 ile güzel bir yatırım yap.

Şimdiden hayırlı olsun.
    Thracian ve AhmtuyuR bunu beğendiler.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    gv 250 sınıfının en iyisi, ayrıca gücüne göre en az yakan motorudur. tavsiye ederim.

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    eski bir gv kullanıcısı olarak servis ve yedek parçadaki sıkıntılarından dolayı gv250 değil daelim daystar250 derim

Motosikleti
    mondial mct 250 2006 mondial mc honda 125 titan
    kardeşim bende sana gv 250 yi tavsiye ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)