2016 İstanbul Motosiklet Fuarını ziyaret edenler fuar ile ilgili düşüncelerini,resim paylaşımlarını bu başlık altından yapabilirler.
2016 İstanbul Motosiklet Fuarını ziyaret edenler fuar ile ilgili düşüncelerini,resim paylaşımlarını bu başlık altından yapabilirler.
Kısmetse yarın oradayız bugün fazla giden olmaz heralde.
Hudsonun indirimi hakkinda gidenler bilgi paylasabilir mi? 50% 60% indirimler gercek mi ve stok var mi? Tesekkurler.
Siftah benden
Bu R25 den alacağım
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
Mavisi kadar zengin ve albenili durmuyor tercih meselesi bence maviye göre basit kalmış.(r25 kullanmyorum)
Bence bu renk çok iyi durmuş.Bir de abs olaymış varyaa tek geçerdim tekk
Fuardaki beyler yoğunluk nasıl çok kalabalık mı resimlerden r25'in başı sakin gözüküyor
Tamda bu yaz r25 alıcam mavisinden daha iyi duruyor bencede ne zaman satışa sunulur acaba fikri olan varmı birde özelliklerde bi değişiklik varmı?
Martın ortasında bayiilere dağıtımı varmış.
haftasonu fuara gidip çin motorlarının resmini koyacam ben de , hayaller japon gerçek olan çin
Ben de bu sabah erkenden fuar gezen biri olarak, yazlık mont - kot vb. bir kaç şey daha alırım düşüncesi ile gittiğim fuardan boş dönenlerden biri oldum. Fuar öncesinde Kadıköy'den fiyat aldığım ürünlerin fuarda Kadıköy'den pahalıya satılması (belki de ilk gün diye) değişik oldu. Sadece Hudson standından yeni başlayan arkadaşıma, söyledikleri gibi %50 indirimli bir N86 aldık. Onun dışında nedense çok keyif alamadım fuardan.
Honda'dan Africa Twin'in fiyatını öğrenmek (Manueli için 44 küsür otomatiğinin de 47 küsür dediler) ve yeni kasa CBR500R süpriz oldu.
500R ve Asker Duke resmi de benden olsun.
euro'yu eski cizgisine alabilirsek ninja hayalleri gercek olabilir sanırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)