2015 modelleri "fuar özel fiyat" diye kakalamaya çalışmıyorlar mı, bayılıyorum
2015 modelleri "fuar özel fiyat" diye kakalamaya çalışmıyorlar mı, bayılıyorum
Motor motor üzerine binmiş yahu çizilmeseler
Ölüm , gaz açan elde ; yaşam direksiyon tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ; Ölümüne gaz açıp hayata tutunmaktır. MOTOSIKLET AŞKTIR....
Cumartesi günü ailemle birlikte gidelim dedik, fuar girişinde ne ararsan vardı apaçisi, fırlaması, egzoz öttüreni, teker yapanı, karaborsacısı vs. Park halindeki motosikletlere dikkat ettim hepsi ateş eder cinsten makineler. Yani parayı bulmuş adamlar bu işi bu şekilde yaparsa, "motorum agresif, cüzdanım agresif, ben agresifim" derse; "cool" olmak nedir, efendilik, trafikte hoşgörü vs. değerleri unutmuşsa ya da hiç bilmiyorsa bu iş bu ülkede böyle yürür, fuarı ve fiyatları eleştirmemek gerek aslında. Daha beteri bizim hakkımız...
Karizma çok güzel bir motor sayılmaz ama o fiyatı her şeyi bir anda siliyor. Evet biraz orantısız, şekli bozuk bir motor... Ben oturunca rahat ettim, CBF'ten daha sert ve rahatsız bir motor bekliyordum ama sele yumuşacık, hoşuma gitti. Eşim sarı rengin mottoru plastik yığını gibi, oyuncak gibi gösterdiğini söyledi. Siyah renk iyi duracaktır, beyazı zaten olmayacakmış. Eğer sürdüğümde titreşimden rahatsız olmazsam gerisini düşünmem. Ben asıl T-Sports modeline şaşrıdım. Onun da Thriller benzeri kazık gibi sert ve rahatsız bir motor olacağını düşünüyordum ama selesi hem çok geniş, hem de CBF gibi yumuşak ve oturuş pozsiyonu harika. Bu varken Thriller alınmaz. Bu modelde de titreşim durumuna bakmak lazım.
Resimdeki RKS Blackster en çok görmek istediğim modellerden biriydi. Uzaktan güzel, motor rahat falan ama bana sanki detaylarda Cruiser 250 kadar kaliteli değilmiş izlenimi verdi. Mesela depo üzerindeki gösterge, gidonun ortasından 5 cm sola kayık duruyordu. İnsan hayret ediyor, fuara gönderilen bir motorda buna nasıl dikkat edilmez diye. Depoyu sola devrik monte etmiş olmalılar. Bunun dışında motor güzel ve çok rahat. Oturuş pozisyonunu yadırgasam da bana tam geldi diyebilirim.
RKS'de Titanic 150-S'i de beğendim. Bence motora başlayacaklar mutlaka değerlendirmeliler. Gösterge falan Benelli TNT'ler ile aynı. Bu arada Benelli tüm modellerinde bbu göstergeyi ve kumandaları kullanıyor. Sen hem 28 bin TL'ye motor sat hem de 5 bin TL'lik motorla aynı göstergeyi koy. Saonra kim inansın senin kalitene ve fiyatına ? Yeni gelen scooter ve TNT 25 dışındaki modeller fiyatlarını haketmiyorlar. Aslında TNT 250 güzel ama Inazuma veya MT-25 parasına alınmaz. Göstergenin ve kumandların kalitesi Inazuma'nın yanından geçemez. TNT25 ise 9600 TL'lik fiyatıyla bence çok iyi bir seçenek. Yeşil renk satılacak mı bilmiyorum ama güzel durmuş Beyaz ona zaten motorun son ahş değilmiş, onun sağında solunda işçilik hataları vardı. Koltuk yerine düzgün oturmuyordu falan.
Bajaj'ın Avenger modelini genel olarak beğendim. Biraz kaynak birleştirmelerinde işçilik iyi değildi ve motor konusunda denemeden bir şey diyemiyorum ama performasnının çok iyi olduğu kesin çünkü motoru Pulsar 150 DTSi modelinin aynısı.
Bunlar dışında TVS RTR 200 güzeldi ama sanki malzeme kalitesi biraz daha iyi olabilirdi. Fiyatına 9600 mü ne dediler, o para kesinlikle ona verilmez, ederi 8000 TL. RTR 180'i beğenmedim zaten titreşim makinası olacağını düşünüyorum. Onun fiyatı da anormal bir şeydi tam hatırlamıyorum, 7900 TL galiba.
Lifan KPR200'ü de çok beğendim. Gayet rahat bir motor, enjeksiyonlu, su soğutmalı, harika bir farı var. 8400 TL diyorlar ama o da 8000 Tl altında kalsa çok iyi olurdu. Çalıştırdım, sıkıntı verecek bir titreşimi yok. Onun da resmin koyarım bir ara.
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın.
elimde 15 adet bilet olmasına rağmen fuara giremedim, çünkü yarı fiyatına hepsini dışarda sattım
Fuarda indirim olması gerekirken bindirim vardı, geçen sene böyle olmamıştı. Sitesinde 1200 lira yazan monta 1500 lira etiket basıp tekrar 1200 liraya indirim yaptım diye satanlar falan. Ekipman dizmeye gittim hiçbirşey almadan döndüm, o kadar kalabalıkkı insanın birşey alası gelmiyor fiyatlarda yüksekti zaten. Diğer tarafta bildiğiniz motorlar ve malzemeyi sergileyen "hanım" kızlar. Gidemeyenler emin olun hiçbirşey kaçırmadınız, gitseniz pişman bile olurdunuz.
Onun dışında motorların başında bekleyen ve insanlara kontakları unutmayalım arkadaşlar diye uyaran güvenlik görevlilerine çok teşekkürler. Gönül rahatlığıyla ben ve arkadaşlar bıraktık motorları.
Cumartesi gidecektim, gidemedim.Tek merak ettiğim motor Benelli Trk502 modeliydi oda sanıyorum bu sene gelmemiş.Pantolon ve Bot bakacaktım fiyatlarda indirim yerine bindirimliymiş.Pek pişman olmadım..
Fuar bugün inanılmaz kalabalıktı oldukça iyi motorlar geliyor diyebilirim. Haziran ayında TVS apache yeni modelle geliyor ben çok beğendim yamaha mt modellerine benzettim oldukça. oldukca canlıyı fuar hyosung güzeldi yamaha suziki ducati onlardan bahsetmiyorum bile . yanlız RKS nin yeni motoru oldukca hoşuma gitti bunun yanı sıra Lifan 200 cc bi racing ile geiyor çok talep görmüş son 1 adet kaldı dedi ordaki eleman o dainşallah satılmaz diyordu o alacakmış. şekil ve duruşubencede gayet rahat ve güzeldi (1.74 boy 95 kilo). bi kaç resimle msjımı bitiriyorum iyi akşamlar.[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
iyiki gelmemişim 1 kişi de çok güzeldi dememiş...
Fuardan sonra CBR600RR 2 bin TL zam yiyecekmiş beyler kesin bilgi yayalım.
İlk önce bindirim yapıp daha sonra zaten eski olan fiyatından fuarda satış yapıyorlar... Çok ilginç ya..
Pulsar 200ns'de 8.900 oluyomuş yarın. Hadi hayırlı olsun..
Yav bu motor piyasasında vade farksız satış yapan adam yokmu ya?? Max9 taksit ve %5 faiz nedir abi herşeye?
Ayrıca çoluğunu çocuğunu motorun üstüne koyup fotoğraf çekip gidenlere sinir oluyorum!!!
Ulan ben motor almaya gelmişim, inceliyicem, bakıcam, deniyicem, milletin çocuklarının fotoğraf çekilmesini bekliyorum.
Hadi bekledin ve bakmaya başladın motora, hadi hadi diye asılan bi ton kalabalık, ve dertleride fotoğraf çekilmek..
Abi ben bu fotoğraf çekilme olayına tavım ya!
1 tane bile cross fotoğrafı çeken yok ya laa :(
Ducati, BMW, R1, H2 fotoları koyuluyor hep, sanki alabilecez
Bok gibi fuardı. Gelip burada "fuar iyiydi" diyebilen adam sardalya istifi metrobüse de eyvallah diyen adamdır kimse kusura bakmasın. Şu fuar Tüyap'ta yapılana kadar ben Motoexpo benim için bitmiştir. İnsan az da olsa insan yerine konulmak isteniyor.
Geçen sene 120bin kişi gelmiş, izdihamdan hallice ortam vardı. Bu sene 150binlik katılım bekleniyormuş. Gel de delirme arkadaş.
SEKO hocam
değerli yorumların için teşekkürler
tnt 25 için malzeme kalitesi hakkında söyleyebileceğin başka birşey var mı?
pazarlık ile en son 9300 e indiklerini söylediler ama gerçekten değer mi bu paraya...ki şu an için servis+parça fiyatları hala belli değil gibi
ayrıca tvs 200 bmw ile olan işbirliğinden ne kadar yararlanabilmiş, köklerini alan apache 150 den ince çizgilerle sıyrılabiliyor mu?
başlangıç için düşünenler hangi motorlara yürüsünler fuar yorumları bunlarda etkili olabilir
arkadaşlar fuara gidipte fotograf çekip buraya yorumlarıyla beraber paylaşan herkese tek tek teşekkür ediyorum,sayenizde gezmiş kadar oldum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)