Fuar çok güzeldi özellikle ktm çadırındaki arkadaşları showlar olsun filen iyiydi çok kalabalıktı sabah 10:30 gibi gitmemize rağmen akşamı yaptık fuarda spy5000m alarm alacaktım heriflerin standına gidiyorum elimizde yok 1 hafta 10 gün sonra gelecek diyorlar fuar tarihi belli bu ne iş anlamadım sanki satmak istemiyorlar gıcık oldum hudsonda nolan kasklara ve abus kilitleri inclemek için uğradım hem çok kalabalıktı ve ilgilenmesi gereken personeller birbirleri ile lak lak yapıyorlar birde ben abus kilitleri incemeye çalışıyorum bi totosunu kenara çekmeye bile tenezzül etmiyorlar onada gıcık oldum almadım artık dışarıdan alacağım ihityaçlarımı napalım gittik gezdik geldim güzeldi yinede
arkadaşlar fuar biletinde yardımcı olacak kimse varmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------
teşekkürler arkadaşlar ilgisizliğiniz için
Serkan abi karizma ile ilgili yorumunu alayım ,bende denedim yaylı yatak gibi yaylanıyordu motor,birde arka kuyruk çok sivri abi ayrıca artçı koltuğu yetersiz bence! Satıcı bana sarı rengin çok az sayıda geleceğini söyledi ve zam olayıda olacakmış ilk partiden sonra alacaklara duyurulur!
Toprağım ben fuara eşimle ve 3 aylık oğlum ile beraber geldim cuma günü ve sadece alabileceğim motorların resmini çektim! Önceki fuarda çok resim çektim ancak bu sefer sadece ilgilendiğim motorlara baktım birde bisikletlerin resmini çektim istersen bisiklet resmide koyabilirim
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Hero Karizma kadar tipsiz bir tasarım olamaz ya, zevkler ve renkler tartışılmaz ama inanılmaz itici bir tipi var motorun bana göre,
Fuardan yeni geldim. Gerçekten çok kötüydü bana göre. Her sene kalite biraz daha geriye gidiyor. Aşırı kalabalık ve bir şeyi incelemek imkansız.
Bende gitmeyi planlıyordum gidememiş üzülmüştüm,şimdi yorumları okuyunca gidemediğime sevindim nedense. Bu arada R25 in yeni rengi kendi ciddiyetini bozmuş gibi bende beğenmedim.
Gitsen gezmek bir dert, gitmesen insanın içine dert.
Bu sene fuarın kötü olmasından daha çok; çok kalabalık ve düzensiz olması sanıyorum teşkil etti. Geçen aşağı yukarı benzer bir düzen ile cuma günü gelen sayısının daha az olması, keyifli bir gezintiyi sağlamıştı.
Bu sene ekipman almak isteseniz, kendinizle ilgilenecek birisini bulmakta güçlük çekiyordunuz standlarda.
Sebebi tartışılır ama genelde keyifsiz bir fuardı.
Bende cumartesi gittim gezdim ama fiyatlara hiç dikkat etmedim. 600RR Fuar fiyatını ne kadardı dikkat eden varmı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)