Altın elbiseli adam ekibinin fuara özel yaptığı mt 07 yi gören yok mu
Altın elbiseli adam ekibinin fuara özel yaptığı mt 07 yi gören yok mu
Oradaki emegi motoru yakindan gorunce farkedebiliyorsaniz bence cok cok basarili olmus, ki bitmis hali degil o projenin hala devam ediyor. Cok anlamayanlar zaten "bu ne ne bicim sey olmus" seklinde yorumlar yapiyor.
Tum karenaj el yapimi burada maslak oto sanayide yapildi, ozel Hyperpro amortisor yaylari ve Mivv egzoz uygulandi.
Fuara girdikten sonra hemen saginiza baktiginizda goreceksiniz.
Çok kalabalık, pahalı, gürültülü, dar. Daha büyük bir yere geçip, çok daha iyi bir organizasyon olabilir.
Geçen sene ile kıyasladığımda; cuma günü olmasına rağmen fuar efsane kalabalıktı. Öğleden sonra kendimizi dışarı zor attık. Geçen sene cuma günü öğleden sonra rahat rahat motorlara binerken bu sene fotoğraf çektirecek yer bulamadık. Yarın ve pazar gününü hayal edemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
Hudson'dan bugün 200 TL ye yazlık bir mont aldım. M beden tek kalmıştı direkt yapıştım. Çok kaliteli birşey değil ama fiyat performasn bakımından iş görür.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
Bir de bu da benden, kafayı uçurdum, kusura bakmayın
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
Fuarı gezdim gördüm.Bu fuar benim için onemliydi çünkü ilk defa bi motosiklete binip gidonu tutacak peglerine basacaktım.Öylede oldu çoğu motora oturabiliyorduk( bazı markaların gemi gibi versiyonları olanları hariç). Bende görüpte aklımda kalan tüm motorlara binmeye çalıştım.
Motorlar gercekten pahalıydı bana kalırsa, bildik bi baslangıç motor artık 6 binin ustunde maalesef. İnazumanın granajlı F versiyonu sanırım 18 bin gibi bişeydi(net hatırlamıyorum).Bajaj 150 lik cruiser getirmiş ordaki görevliye sorduğumda 7 bin tl dedi.(benim hoşuma gitti yani oturuşu falan fiyati degil)
Ve Barkın abiyle konuşup fotograf cektirme şansım oldu.Adam gerçekten kameranın karşısında nasılsa gerçektede oyleydi.Herkesle ilgilenmeye çalısıyor.Buyuk ihtimalle sabahtan beri (ben sanırım 6 gibi karşılaştım) herkes fotograf çektirmek istiyodur.Adam saolsun kimseyi kırmadan fotografları çektirdi ve muhabbetini yaptı.
Orda bi abiyle tanıştım.Saolsun başlangıç için bi kaç tavsive verdi ve benim telefonumun şarjı bittiği içinbi kaç fotoğrafımıda cekti şimdi fotoğrafları atmiş.Burdan abiye çok teşekkür ederim.
Yani motoventonun ekipman satisi icin olan standindan aliyoruz degilmi? sanki paylasilan fotografta alpinestar tisortuyle fuarda bulunan yetkilileri bul tisortu kap diye yaziyordu diye hatirliyorum. Bende oyle bir kisi fuarda geziyor ona denk geldigin zaman soyleyip aliyorsun diye sanmistim
Cbr250 ler neden yoktu yaw.Abs gelecek demişlerdi (!)
Motoru yeni almış olsakta Bmwyi görmek önemli tabii ki
Fiyat yorumları bayıltıcı seviyede olsa da (21.000 Tl lik bir söylenti duydum)fakat yarın gideceğiz bakalım.
Cumartesiye aksesuvar kalmaz gibi geliyor o fuar yarın karışır.
Yarın Motoruyla gidecek olanlara uyarı ! hava yağmurlu gözüküyor
İleti Editlenir
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Fuara davetiye de vardı fakat gitmekten vazgeçtim... gidenlerden ricam yeni ehliyet yasası ile güç kısıtlanması yapılmış modeller gelecek mi yada gelmiş mi? Bilgilendirirlerse iyi olur
Tüh 700 eruo şle alırdık kaçırdık
Şimdi geldim fuardan,
Aklımda kalan çok kalabalık olduğuydu
İçerdeki bunaltıcı havadan ve kalabalıktan zor attım dışarı kendimi. SYM standındaki atmaca gibi bakan hatunu çekmeden... 😊
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)