Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

2016 İstanbul Motosiklet Fuarı Resim,Duygu,Düşünce Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Benelli tnt 250
    arkadaşlar fuar saat kaçta kapanıyor haberi olan varmı akşam iş çıkışı gidiyim diyorum kapıda kalmayalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    svgblg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pcx
    8 de kapanıyor. Elimde fazla Haftaiçi bilet var isteyen varsa.

Motosikleti
    Benelli tnt 250
    Alıntı svgblg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8 de kapanıyor. Elimde fazla Haftaiçi bilet var isteyen varsa.
    hadi ya yetişemem ozaman hafta sonuna kaldık saolasın

freddie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende dün gittim
    54 tane fotoğraf var tam şurada
    http://asladurma.com/2016/02/26/eura...-2016-basladi/

Birkaç tanesinide tam şşuraya koyim tamamı asladurma.com da

Kırıkpedal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yarim saattir fuarin onundeyim gelen giden motorlara bakmaktan iceri giremedim.
    Ne motorlar var be mudur

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şu enduroya binerken at'a biner gibi pege basarak çıkmak, hiç enduro sevmeyen adamı bile düşündürür

freddie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Zaten soru işaretide tam yerine gelmiş bilerek hizalamadım onu hehe

Kırıkpedal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motul fuar girisinin soluna sanirim ucretsiz kask temizligiyle iygili stant atmis yolun ortasindada 2 bayan gelen motorculari ucretsz bakim var oldugu soyleyerek standi isaret ediyor bayanlardan biri 2 dakika oturabilir miyim dedi stantdaki adam "hayir oturamassin" dedi.
    Bilmiyom sinirlendirdi iste

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------

Fuar girisindeyim 2 kisilik bilet var tek kisiyim gelen varsa bekleyebilirim bosuna para vermeyin

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    asıl beklediğim fotolar http://www.motosiklet.net/forum/moto...let-fuari.html gelmedi daha

omon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En son resimdeki 3 tekerli motor bmw ya mı ait marko ve modeli bilen var mı ? Yeni tricity mi buda yoksa

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı omon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En son resimdeki 3 tekerli motor bmw ya mı ait marko ve modeli bilen var mı ? Yeni tricity mi buda yoksa

can-am diye bir marka http://can-am.brp.com/ sitesinden bakabilirsin atv ,utv ve üç tekerlekli motosiklet tarzı üretimleri var
    incelemesi bile var AEA dan

https://www.izlesene.com/video/can-a...izlesene_embed

oenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkürler,
    Galeridekilerin hepsi de 15.000 üzeri motorlar,
    Yok mu kuba, kanuni, mondial, yuki standından kareler

Çinli fotolarda atın yaw

pnongrata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX S1000 GX
    Az önce geldim fuardan. Hemen hemen tüm markaları / standları geçen seneki yerlerinde bulabilirsiniz. Sanki hiç gitmemişler gibi.

Yanlız şeyi anlamadım; Uğur Motor Mondial bu sene fuarda yoktu. Neden acaba bilmiyorum ? Özellikle Mondial rx3i Evo'yu yakından görmek dokunmak için çok sabırsızlanıyordum. Olmamaları şaşırtıcı.

Diğer şaşırtıcı (güzel) bir şey, ZERO MOTOR markası ile elektrikli motorları görmek oldu. Bunlar bildiğiniz performans motorları. Hiç duymamıştım önceden. Modelleri de çok şıktı ayrıca.
    Hafta sonu gidecekler sabah çok erkenden orada olsunlar. Park yeri bulmak (araba /motor )öğlen olunca çok zor.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı pnongrata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az önce geldim fuardan. Hemen hemen tüm markaları / standları geçen seneki yerlerinde bulabilirsiniz. Sanki hiç gitmemişler gibi.

Yanlız şeyi anlamadım; Uğur Motor Mondial bu sene fuarda yoktu. Neden acaba bilmiyorum ? Özellikle Mondial rx3i Evo'yu yakından görmek dokunmak için çok sabırsızlanıyordum. Olmamaları şaşırtıcı.

Diğer şaşırtıcı (güzel) bir şey, ZERO MOTOR markası ile elektrikli motorları görmek oldu. Bunlar bildiğiniz performans motorları. Hiç duymamıştım önceden. Modelleri de çok şıktı ayrıca.
    Hafta sonu gidecekler sabah çok erkenden orada olsunlar. Park yeri bulmak (araba /motor )öğlen olunca çok zor.
    mondial geçen sene de fuarda yoktu bu sene de yok, bayilerde görebilirsiniz rx3 ü.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

Arkadaşlar fuar biletleri nereden bulabilirim?

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Fuarı gezip tozup nihayet döndüm.Honda Yamaha ve Suzuki de binmediğim model kalmadı.Hayabusa ya bile bindi bu fakir. Aklımda kalan Suzuki vanvan namlı 125 lik motora 12000tl fiyat biçmişler. Allah akıl versin.Hanıma eldiven alayım dedim 50 öro dan başlıyor fiyatlar.Bir yuh da buna. Honda motosikletlerine uyduruk digital göstergeler koymuş,çok itici ve eğreti duruyor.Buna da yuh.Altın kıyafetli geveze adam gösteri yapacak dediler, gevezelik gösterisi izledik. Fuar bu kadar kötü müydü? Hayır değildi. Alıcı gözle bakıp aradığını bulamayınca, insanı negatif duygular kaplıyor. Honda CB500X getirmiştir diye gittim, en büyük yuh buna, gelmeyecekmiş.Biraz da foto koyalım

1.JPG - 1.7 MB

Burdurlu33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jawasaki(Jawa 125 sport)
    Arkadaslar bende yarin gidicem fuar ataturk havalimaninin orda degilmi? Birde kapida bilet satisi vatmi yoksa nerden bilet temin edebilirim?

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fuar her sene daha da kalabaliklasiyor. Bu seneki izlenimlerim:

1- Gorup sulanmalik Yamaha MT-10 ve Honda Africa Twin disinda yeni bir sey yok
    2- Fuar mankenleri gecen seneden daha guzel, sempatik ve hanim hanimcik
    3- Aksesuar Kati (11. salon) tek cirkinlesen kisim sanirim. Carsamba pazarina donmus (standi olan biri olarak soyluyorum bunu).
    4- Fuardan alisveris yapmaya degecek kalitede marka ve ciddi indirim olanaklari pek yok, gezmekten baska bir sey icin gelmemenizi tavsiye ederim.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)