Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

2016 İstanbul Motosiklet Fuarı Resim,Duygu,Düşünce Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    eminemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X Max 250 Ironmax

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    iguven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 MT-09 Tracer Race Blue :)
    Ablanın topuğu neredeyse arka lastiği delecek biraz daha yüklense

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o Royal enfield ne kadar güzel bir motordu öyle ,kötü işçilikli dandik bir motor bekliyordum ama hastası oldum
    o ne işçilik on ne boya

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Alıntı smtknc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de bu sabah erkenden fuar gezen biri olarak, yazlık mont - kot vb. bir kaç şey daha alırım düşüncesi ile gittiğim fuardan boş dönenlerden biri oldum. Fuar öncesinde Kadıköy'den fiyat aldığım ürünlerin fuarda Kadıköy'den pahalıya satılması (belki de ilk gün diye) değişik oldu. Sadece Hudson standından yeni başlayan arkadaşıma, söyledikleri gibi %50 indirimli bir N86 aldık. Onun dışında nedense çok keyif alamadım fuardan.

Honda'dan Africa Twin'in fiyatını öğrenmek (Manueli için 44 küsür otomatiğinin de 47 küsür dediler) ve yeni kasa CBR500R süpriz oldu.

500R ve Asker Duke resmi de benden olsun.

http://i.hizliresim.com/6PQgEP.jpg

http://i.hizliresim.com/y5mYvL.jpg

Hocam hudsonda N86 kaskların renk ve ebat çeşitleri bulunuyor mu? Birde indirimle kaç tl ye geldi N86 acaba? merak ettim de.

Motosikleti
    Yamaha Yzf R25
    bazı motorlara hasta oldum
    Love Me Back...

umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    Cbr 125 çeken yokmu :'(

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    waaoww içten yanmalı ve dıştan yanmalı motorlar varr

smtknc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Multistrada 1200s
    Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam hudsonda N86 kaskların renk ve ebat çeşitleri bulunuyor mu? Birde indirimle kaç tl ye geldi N86 acaba? merak ettim de.
    Merhaba, biz sabah gittik fuar bos sayilabilecek bir durumdaydi ve her bedenden bir cok farkli model kask mevcuttu. Ben yeni kask aldigim icin sadece arkadas bir tane aldik. Desenlilerin fiyati 380 digerleri 350 ye geliyordu yanilmiyorsam. Biz 380e aldik.

Fakat biz cikarken 3 tane 2 ser tane kask alanlar vardi hudsondan. Ogleden sonra fuara giden bir arkadasim sadece 2 tane n86 gorduk hudsonda dedi. Stok yenilemezlerse Istediginiz bedeni ve modeli bulamayabilirsiniz.

Thermosifon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı smtknc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, biz sabah gittik fuar bos sayilabilecek bir durumdaydi ve her bedenden bir cok farkli model kask mevcuttu. Ben yeni kask aldigim icin sadece arkadas bir tane aldik. Desenlilerin fiyati 380 digerleri 350 ye geliyordu yanilmiyorsam. Biz 380e aldik.

Fakat biz cikarken 3 tane 2 ser tane kask alanlar vardi hudsondan. Ogleden sonra fuara giden bir arkadasim sadece 2 tane n86 gorduk hudsonda dedi. Stok yenilemezlerse Istediginiz bedeni ve modeli bulamayabilirsiniz.
    Nasıl ya hocam ben N86 SİYAH YILDIZ DESENLİ 534tl ye aldım indirim ile ?

Motosikleti
    gt250r
    Alıntı Thermosifon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim arkadaş bugün 379a aldı,hudsondan n86.sana biraz indirimi hor görmüşler.

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Yok mu palyaço renkli cbr 250r lerin fotografini çeken? hani şu fosforlu manken olan barbara

Thermosifon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı kahraman1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim arkadaş bugün 379a aldı,hudsondan n86.sana biraz indirimi hor görmüşler.
    Ben de HUDSON dan aldım N86 Desenli model işte bu işte bir terslik var cidden.

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs

Alıntı Thermosifon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende n86 alacaktım ama m beden bulamadım. Gerçi L beden de bile kayış boğazıma aşırı derecede batıyordu. Neyse fiyatını sorduğumda 375 TL dediler. Hoşuma gitseydi alacaktım

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BMW nin g310 modeli yamaha mt-25 ten çok daha pahalı bir segmentin motoru gibi duruyor. Çıplak gözle çok başarlı oturaklı bş görüntüsü var ama üzerindeki mankene 7000 euro olacağı söylemişler soranlara öyle söylüyor, o para da ABS li MT-07 fiyatına geliyor

Jemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-10 SP
    Alıntı Nuansiyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekipmanda indirim varmı ?
    var, mont ve kask aldım. %20 indirim vardı aldığım yerde nakite veya tek geçime. 1200 tl yerine 940 ödedim. yanındada ıvır zıvır hediyeler verdiler.

54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    O R25i peşin 15e vermiyorlar mı Gariban sınıfı olarak yine 250cc binecez bu sene

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Fuarı şöyle bir gezdim. Alabileceğim ve ilgimi çeken motorların selesine oturdum. İzlenimlerim şunlar;

- Bajaj Pulsar AS150 tasarımını beğendim. Arka taraf biraz imajını bozuyor olsa da önden görünüm çok hoş. Oturma pozisyonu dik ve rahat. Fiyatının iticiliği haricinde çok hoş duruyor.

- Yamaha MT25 ilgilendiklerim içinde en güzeliydi. Orta sehpa olmaması bana göre bir eksi. İncelediğim kadarıyla takmak mümkün değil. MT125'teki kalite yok. Fakat yine de bir Yamaha. Selesini beğenmedim. Uzun yolculuklarda üzer.

- "Mahallenin en güzel kızı değil. Ama bu kız benim dengim" mantığı ile bakarak Benelli TNT25'i inceledim. Selesi çok sert değil. Oturma pozisyonu tam dik değil. Ama uzun yolculuklarda üzecek kadar da yatık değil. Gidon geniş çok rahat. Tasarımını beğendim. Ön gövde tasarımı ayaklara fazla su-çamur gelmesine izin vermeyecek gibi duruyor. Orta sehpa olmaması eksi. Egzost nedeniyle takmaya müsait de değil. Yeşil renk çok yakışmış.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fotorafını çekmedim temsili koyuyorum

TVS in yeni draken 250 konseptinden türeyen Apache 200 4v modeline 9.700 tl fiyat belirlemişler.

20.75hp 197cc hava soğutma lastikler pirelli sport demon. Pulsar 8.300 su soğutma ve 24 hp ile yine 1. tercih olacaktır. ölü doğmuş oldu

Yıllardır cbr250 bile yokken beklenen Apaçhe 180 modelide gelmiş(gelmese iyiymiş ) fiyat 7.900 belirlenmiş 7.600 veriyor fuarda ama apache 150 6.200 iken bu fiyatın amacı ne pek anlayamadım

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)