Ablanın topuğu neredeyse arka lastiği delecek biraz daha yüklense
o Royal enfield ne kadar güzel bir motordu öyle ,kötü işçilikli dandik bir motor bekliyordum ama hastası oldum
o ne işçilik on ne boya
bazı motorlara hasta oldum
Love Me Back...
Cbr 125 çeken yokmu :'(
waaoww içten yanmalı ve dıştan yanmalı motorlar varr
Merhaba, biz sabah gittik fuar bos sayilabilecek bir durumdaydi ve her bedenden bir cok farkli model kask mevcuttu. Ben yeni kask aldigim icin sadece arkadas bir tane aldik. Desenlilerin fiyati 380 digerleri 350 ye geliyordu yanilmiyorsam. Biz 380e aldik.
Fakat biz cikarken 3 tane 2 ser tane kask alanlar vardi hudsondan. Ogleden sonra fuara giden bir arkadasim sadece 2 tane n86 gorduk hudsonda dedi. Stok yenilemezlerse Istediginiz bedeni ve modeli bulamayabilirsiniz.
Yok mu palyaço renkli cbr 250r lerin fotografini çeken? hani şu fosforlu manken olan barbara
O R25i peşin 15e vermiyorlar mı Gariban sınıfı olarak yine 250cc binecez bu sene
Fuarı şöyle bir gezdim. Alabileceğim ve ilgimi çeken motorların selesine oturdum. İzlenimlerim şunlar;
- Bajaj Pulsar AS150 tasarımını beğendim. Arka taraf biraz imajını bozuyor olsa da önden görünüm çok hoş. Oturma pozisyonu dik ve rahat. Fiyatının iticiliği haricinde çok hoş duruyor.
- Yamaha MT25 ilgilendiklerim içinde en güzeliydi. Orta sehpa olmaması bana göre bir eksi. İncelediğim kadarıyla takmak mümkün değil. MT125'teki kalite yok. Fakat yine de bir Yamaha. Selesini beğenmedim. Uzun yolculuklarda üzer.
- "Mahallenin en güzel kızı değil. Ama bu kız benim dengim" mantığı ile bakarak Benelli TNT25'i inceledim. Selesi çok sert değil. Oturma pozisyonu tam dik değil. Ama uzun yolculuklarda üzecek kadar da yatık değil. Gidon geniş çok rahat. Tasarımını beğendim. Ön gövde tasarımı ayaklara fazla su-çamur gelmesine izin vermeyecek gibi duruyor. Orta sehpa olmaması eksi. Egzost nedeniyle takmaya müsait de değil. Yeşil renk çok yakışmış.
Fotorafını çekmedim temsili koyuyorum
TVS in yeni draken 250 konseptinden türeyen Apache 200 4v modeline 9.700 tl fiyat belirlemişler.
20.75hp 197cc hava soğutma lastikler pirelli sport demon. Pulsar 8.300 su soğutma ve 24 hp ile yine 1. tercih olacaktır. ölü doğmuş oldu
Yıllardır cbr250 bile yokken beklenen Apaçhe 180 modelide gelmiş(gelmese iyiymiş ) fiyat 7.900 belirlenmiş 7.600 veriyor fuarda ama apache 150 6.200 iken bu fiyatın amacı ne pek anlayamadım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)