2016 İstanbul Motosiklet Fuarı Resim,Duygu,Düşünce Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Bana kalırsa bir karış sortla, etek ile oraya "dekor olsun" diye kadın koyulması bile doğru birsey değil. Böylece motosiklet gormeye gelenlerle,gözünü doyurmaya gelenler ayrilir daha hoş bir ortam olur. Onlar sizin gozunuzu tatmin etmek zorunda degiller. Beklenti kadınlarsa eger yanlış gelmişsiniz.
Benim güzel ülkemin saf,temiz halkı...O kızları oraya ne dekor olsun diye ne de birisi motora oturmasın diye konuluyor.
Klasik koşullanma yoluyla sizi ürünü almaya teşvik ediyor bu olay.Yani kızla motor yanyana.Motoru beğenmesen bile kızı beğeniyorsun.E kızı beğenince motoruda beynin istemeden beğeniyor.Algılarınızla oynanıyor burada.Mankene sahip olmak istiyorsun ve istemeden motorada sahip olma iç güdüsü oluşuyor.
Pavlov'un köpeği deneyi var biliyorsunuzdur.Aynı işlem...
-
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
Bu sene fuara tek gidiş amacım nolan kask kapmaktı. Amacıma ulaşır ulaşmaz koşarak uzaklaştım. İnş. stand görevlileri kafayı yememişlerdir, çok zordu işleri. Ve galiba o kalabalıkta şeref yoksunu biri arai kaskı arakladı. Çoluğundan çocuğundan çıkar umarım. Yazık günah bu kadar düşmemeli bir insan.
Hudson'dan 4 tane arai ve haddi hesabını bilemedikleri kadar eldiven, dizlik falan filan çalınmış. Kasklar da pahalı modelleri.
-
Allah cocugundan degil bizzat ondan cikarsin, insan artiklari. Serefsizler.
-
Ms_TunC adlı üyeden alıntı
Hudson'dan 4 tane arai ve haddi hesabını bilemedikleri kadar eldiven, dizlik falan filan çalınmış. Kasklar da pahalı modelleri.
kask nasıl çaldırmışlar yahu. ne ahlaksız millet.
-
Gördüğüm kadarıyla kawasakinin standında hostes yoktu ve rahatlıkla motorları inceleyip, oturma fırsatı vardı.Yapma, etme diyende görmedim.
Hyosung ilk gün hemen not koydu, lütfen oturmayın diye.
-
dejavoo adlı üyeden alıntı
Gördüğüm kadarıyla kawasakinin standında hostes yoktu ve rahatlıkla motorları inceleyip, oturma fırsatı vardı.Yapma, etme diyende görmedim.
Hyosung ilk gün hemen not koydu, lütfen oturmayın diye.
haklısınız.
bu kız yüzünden xdiaveli adam gibi inceleyemedik. uzun süre durdum ama kız hiç bir sebeple motorun üsütünden kalkmadı. hatta arkadaşlarını telefonla çağırıp sohbet ettiler motorun başında. muhabbetleri iyice dayanılmaz hal alınca mecburen terkettim o bölgeyi.
itici bir taktik...
(not: fotoğraf iguven rumuzlu kullanıcıya aittir. teşekkür ederim)
-
braveguy adlı üyeden alıntı
kask nasıl çaldırmışlar yahu. ne ahlaksız millet.
Rafta duran kaskı ıstıyo, denıyım bakıyım dıye. O esnada gorevlı o hengamede kalabalıkta baska bı yere baktıgı anda kaskla uzuyo. 1 tanesını yakaladılar. Ya unutmusum kendı kaskım sandım ben motorda bıraktım pardon falan fılan dıye ayak cekmıs. O kalabalıkta gorevlıyı uyuttu mu goturur.
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Benim güzel ülkemin saf,temiz halkı...O kızları oraya ne dekor olsun diye ne de birisi motora oturmasın diye konuluyor.
Klasik koşullanma yoluyla sizi ürünü almaya teşvik ediyor bu olay.Yani kızla motor yanyana.Motoru beğenmesen bile kızı beğeniyorsun.E kızı beğenince motoruda beynin istemeden beğeniyor.Algılarınızla oynanıyor burada.Mankene sahip olmak istiyorsun ve istemeden motorada sahip olma iç güdüsü oluşuyor.
Bu ancak gerizekalılar ve Pavlov'un zavallı köpeği üzerinde etkili olacak bir yöntemdir. Motorcu adam motora bakar, kız olsa da olur olmasa da...
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Katılmıyorum !
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Erkek olmadığım için sizin gibi düsünemiyorum. Yada geniş bakmıyorum demekki. Bana dekor gibi görünüyorlar sadece. Almak istediğim üründe etkileri olmuyor haliyle. Benim deginmek istedigim asil konu kadın, bu gibi yerlerde dekor veya hangi amaçla olursa olsun resmen kullanılıyor. Bu da cirkin birşey.
-
İster katılın ister katılmayın bu görüşe ama psikolojide klasik koşullanma konusunda bütün kitaplar örnek olarak araba fuarlarındaki mankenleri örnek veriyor.
Yani bilimsel çalışma verisi bu.Tamam doğru bir davranış değil ama kapitalist dünya malesef
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)