2016 İstanbul Motosiklet Fuarı Resim,Duygu,Düşünce Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Şubat 2016, 02:58
Bu sene fuara tek gidiş amacım nolan kask kapmaktı. Amacıma ulaşır ulaşmaz koşarak uzaklaştım. İnş. stand görevlileri kafayı yememişlerdir, çok zordu işleri. Ve galiba o kalabalıkta şeref yoksunu biri arai kaskı arakladı. Çoluğundan çocuğundan çıkar umarım. Yazık günah bu kadar düşmemeli bir insan.
Reklamlar
-
29 Şubat 2016, 09:33
potasyum adlı üyeden alıntı
SEKO hocam
değerli yorumların için teşekkürler
tnt 25 için malzeme kalitesi hakkında söyleyebileceğin başka birşey var mı?
pazarlık ile en son 9300 e indiklerini söylediler ama gerçekten değer mi bu paraya...ki şu an için servis+parça fiyatları hala belli değil gibi
ayrıca tvs 200 bmw ile olan işbirliğinden ne kadar yararlanabilmiş, köklerini alan apache 150 den ince çizgilerle sıyrılabiliyor mu?
başlangıç için düşünenler hangi motorlara yürüsünler fuar yorumları bunlarda etkili olabilir
TVS'nin zaten malzeme kalitesi olarak sorunu yok. Bu motor da diğerleri gibi, belki biraz daha kaliteli denilebilir çünkü bundan inip RTR 180'e bibince bana malzeme kalitesi daha düşük geldi. TVS de en önemli sorun titreşimdi, bu modelde de videolardan gördüğü kadarıyla sorun giderilmiş durumda... Ayrıca motorda enjeksiyon var ve Pirelli lastikle geliyor (lastiklere bakmadım, görevlinin söylediğini iletiyorum), ABS yok. Bu haliyle bence 9600 TL etmez, ABS olsa edebilirdi. TVS bu kafayla ancak RTR 150, TVS Jupiter ve Wego satar o kadar. Bekleyin bu işten anlamayan bayiler yığsınlar motorları mağazalara, satamayınca sıkışıp 8000 - 8500'lere inerler. Gerçi o fiyata Pulsar da alınıyor.
TNT 25 için 9300 TL bence güzel rakam. Kalitesi ne kötü ne iyi, vasat denilebilir. Kalitesi derken genel işçilik ve plastiklerden bahsediyorum. Bence motoru, şasisi ve diğer aksamlarında sıkıntı yok, güzel motor.
Başlangıç için Titanic 150-S mutlaka değerlendirilmeli. Ayrıca Hero T-Sports'u da çok beğendim. Lifan'da KP 150 var ama fiyatı 6900'lere çıkacakmış dediler, o fiyata alınmaz. Bir de Bajaj NS150 var, 6300'e çok güzel motor. CFMoto NK150 de alınabilir, hatta aralarında en kalitelisi diyebilirim ama 7000 TL fiyatı ile adamı zorlar. YBR, CBF falan demiyorum herkes tanıyor zaten ama millet sıkıldı artık onlardan. Ayrıca bence yeni fiyatıyla YBR'ye 6 bin küsür TL verilmez.
-
29 Şubat 2016, 10:49
Yukide geçen senelerde çok güzel mankenler oluyodu malum motor ilgi çekmeyince başka stratejik hamleler falan..
Bu sene yok öyle bişey çok sıradan görünüyo herşey :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
29 Şubat 2016, 11:44
fuarda shark marka kask satan varmıydı?ben hiçbir yerde göremedim de
-
29 Şubat 2016, 12:14
Anlattılar ettiler ölede blede dediler üstünede otyurunca hoşuma gitti bayağ bu Hero-Hunk nasıl bilirsiniz arkadaşlar youtubeda pek bişiy bulamadım. ama parça kalitesi servis motor olarak çok iyi olduğunu söylediler.
-
29 Şubat 2016, 13:47
-
29 Şubat 2016, 16:07
Arkadaşlar fuarda Ducati Sixty 2 ve Yamaha SR400 Varmıydı?
-
Fuarda kuba superlight yoktu değil mi? Yoksa ben mi göremedim.
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Geçen sene motosiklet bakmak için gittiğim fuarda racing bisiklete binmiştim. çok hoşuma gitti açıkcası. Sonra bi bisiklet hevesi başlamıştı bende. Bari ehliyetimi alana kadar bi bisiklet alayım deyip xrs040 almıştım. Güzel Günlerdi
Benim bisiklet de xrs040. Valla bisiklet ayrı, motosiklet ayrı güzel benim için. :D
-
Berkay* adlı üyeden alıntı
Benim bisiklet de xrs040. Valla bisiklet ayrı, motosiklet ayrı güzel benim için. :D
Ben uzaktan gördüm Superlight'ı...
-
2 Arkadaş Ankaradan geldik. R1 R6 sadece yol kısmı keyifliydi. İlk Fuar gezimizdi. Çok kalabalıktı. Aklınızda belirlediğiniz model varsa nokta atışıyla belki bulup alabilirdiniz. Standların kalabalığından deneme şansı olmadı pek. Bunaldım bi yerde zaten. Birkanın şovunu felan izleyebildik güzeldi. Ankaradan arabayla gelsem pişman olurdum da motorla gelince güzel oldu. Bir dahakine gelir miyim bilmiyorum. Sanırım gelmem. Zaten fuar zamanı çoğu yerde indirim oluyor motomax felan. Aliexpress gibi yurt dışı sitelerini de aktif kullanıyorum o yüzden aynı fiyatlara bulabiliyorum. İstanbula gelip gezme bahanesi olabilir belki fuar.
-
kuvvetmira adlı üyeden alıntı
O nasıl bi renk z300 deki? Manyak bişi olmuş!!! Off off
-
yuki nin 450 cc lik yeni cross unun resmi yok mu ?
-
kymco yok mu katılmamış mı göremedik bişey
-
Mondial,dolayısı ile Kymco'da yoktu fuarda.Harley'de yoktu bu sene.
Ama ben Mondial'in katılmamasına şahsen çok şaşırdım.Çinliler içinde en çok ve en iyi modellere sahip bir firma,nasıl olurda bu fuara katılmaz anlamış değilim.
-
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Geçen sene motosiklet bakmak için gittiğim fuarda racing bisiklete binmiştim. çok hoşuma gitti açıkcası. Sonra bi bisiklet hevesi başlamıştı bende. Bari ehliyetimi alana kadar bi bisiklet alayım deyip xrs040 almıştım. Güzel Günlerdi
Bisikletin zevki ayrıdır kardeşim! Fuarda Bambu bisiklet bile vardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
Ben kubaya baktım resimde çektim ama bende çok küçük durdu.En tanınan motorlardan birini en uca köşeye koymuşlar! Ondan sonra hyosunga baktım o biraz daha iri ve kalıplı malzeme kaliteside daha iyi!Yetkiliye sordum gv 300 nerde abi o modeli getirmeyecekler dedi vergi diliminden dolayı
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Çorum İl Temsilcisi
Off varyaa bide gezecek sahil kenarı ya da inişli çıkışlı güzel bi yol varsa tadından yenmez o. Bizim burda gezecek yer yok abi yoksa satmazdım bisikletimi. (Ama bi mtb alsam fena olmaz)
-
Arkadaşlar,fuardaki ziyaretimizi 2 video halinde Youtube kanalımda paylaştım. Gidemeyen arkadaşlar için de belki fikir olur. Videom bilgilendirme amaçlı değil,fazlaca geyik içerir. İçinde bi iki de süpriz isim var. Abone ol tıkla mıkla demeyi sevmiyorum ama galiba bu işin kuralı o. Abone olun tıklayın pıtlayın filan işte..
-
Bir hosteslerin iki de Turkiye fuar mankenlerinin guzel olduklari hakkindaki yarginin uydurma oldugunu ogrenmis bulunuyorum. ;) hayir cogu motorun guzelligine leke surmusler ayiptir. Anliyoruz o kizcagizlar millet gelip oturmasin ellemesin vs niyetiyle koyuyonuz da biraz da insaf edin hic koymayin daha iyi etrafina kafes orun daha iyi. Hem fuar alani tras hemde aldiginiz para cok ayip.
-
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
Bir hosteslerin iki de Turkiye fuar mankenlerinin guzel olduklari hakkindaki yarginin uydurma oldugunu ogrenmis bulunuyorum. ;) hayir cogu motorun guzelligine leke surmusler ayiptir. Anliyoruz o kizcagizlar millet gelip oturmasin ellemesin vs niyetiyle koyuyonuz da biraz da insaf edin hic koymayin daha iyi etrafina kafes orun daha iyi. Hem fuar alani tras hemde aldiginiz para cok ayip.
Bana kalırsa bir karış sortla, etek ile oraya "dekor olsun" diye kadın koyulması bile doğru birsey değil. Böylece motosiklet gormeye gelenlerle,gözünü doyurmaya gelenler ayrilir daha hoş bir ortam olur. Onlar sizin gozunuzu tatmin etmek zorunda degiller. Beklenti kadınlarsa eger yanlış gelmişsiniz.
-
Yok cok sukur njsanlimla beraber gittik bende o konuya takildigim icin nukte yollu konuyu buraya getirmek istedim.. sacmalik yani baska bisey degil. Zaten guzellik bir karis etekte degil yuz de olmalidir makyajla af buyrun evin duvarini da boyasam herkes begenir ;))
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)