istanbulda vasıta olmadan gezilecek yer acil ?
Reklamlar
-
arkadaşlar konuyu şöyle özetlıyeyım cuma sabahı ıstanbulda olup tur ıle taksım galata eminönü mısır çaarsısı kadiköy istiklal tenkne turu ve balık ekmek yapıp cuma gecesı beyaaz shova gıdecegız . sonra tur geri dönüş yapacak fakat biz iki kişi istanbulda kalıp cumartesi günü motor fuarına gıdecegız fuardan 5 6 gıbı cıktıktan sonra nereye gıdıp gezelım nasıl zaman geçirelim görmemız gerek yerler neresi ve pazartesi gününe kadar acaba nerelere gitmemmizi önerirsiniz ? ögrenciyiz belitrmek istedim yorumlar için şimdiden teşekkrler acilen bilgilendirilmeye ihtiyacım var
Reklamlar
-
-
Bir gün içinde istanbul avrupa yakasında nişantaşı'ndan başlayıp hiç araç kullanmadan 5-6 tane avm gezmişliğim üzerine istinye'den beşiktaş'a yürümüşlüğüm var. Ayakların sağlamsa sen de yaparsın.
-
Kadıköy/Moda taraflarına geçebilirsiniz. Bahariye'de gezin, moda'ya inip bir çay içersiniz. Daha geride ali usta ve kemal usta var. Waffle veya dondurma tadabilirsiniz bu ikili epey ünlüdür istanbul'da. Akşama doğru da barlar çok aktif oluyor. Ayı bar güzel. Fil filan var köşede.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bir gün içinde istanbul avrupa yakasında nişantaşı'ndan başlayıp hiç araç kullanmadan 5-6 tane avm gezmişliğim üzerine istinye'den beşiktaş'a yürümüşlüğüm var. Ayakların sağlamsa sen de yaparsın.
istinyeden beşiktaşa yürümek benimde hosuma gdiyor . ( istinyede oturuyorum )
bidaha geldiğinde uğra
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
vasıta olmadan gezilmez. terlersin + ayakların enduro yapacağı için yorgun olur
-
Sirkecide ali usta var çiğköfteci kesinlikle uğra sordummu herkes gösterir,öğrenci olduğun için başka öneride bulunamicamm
-
Tesekkurler abilerim acaba adalara nasil gidebiliriz ne yapabiliriz orda birazcikta bunkonuda bilgi verebilirmisiniz ?
-
kahraman1 adlı üyeden alıntı
Sirkecide ali usta var çiğköfteci kesinlikle uğra sordummu herkes gösterir,öğrenci olduğun için başka öneride bulunamicamm
baba çok vasat bir yer orası yediğim zaman bu ne lan demiştim
-
Fuardan çıkınca şehir merkezine oldukça uzak noktada oluyorsunuz. Çünkü şehrin oldukça dışındaki bir noktadadır fuar merkezleri. O sebeple en yakın gezmeye değer yer olarak Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'ndan aşağı inerek Bakırköy Sahile gelmeniz daha uygun olabilir. Anadolu Yakasına geçecekseniz buradan saat tarifesi uygun olursa deniz otobüsü ile Kadıköy'e geçebilir ve Moda tramvayına binerek sol tarafınızda Moda Kız Meslek Lisesi'nin olduğu durakta inip ışıklardan sola doğru Kadıköy'ün en nezih ve kaliteli gezilebilecek bölgesine doğru yürüyünüz. Aşağıya sahile inerseniz, sahil boyu yürüyerek (bisiklet yolunu takip ederek) Kalamış Parkı'na kadar gelip Fenerbahçe burnuna gidebilirsiniz. Avrupa Yakasının kötü insan profilinden ve keşmekeşinden biraz arınmış olursunuz. Gerçi Kurbağalıderenin misk-ü amber kokusu aklınızı başınızdan alabilir : ) Gerçi fuar sonrası bu kadar haliniz kalmayabilir.
Ucuz yemek için Kadıköydeki herhangi bir büfeye girmeniz yeterlidir. Bir de Haldun Taner tiyatrosunun karşısında Chicken Last Stop'ta çok uygun fiyata lezzetli yemekler yiyebilirsiniz. Az ilerisinde Hosta'da f/p oranı iyi olan döner de iyi bir seçenek olabilir. Yanında makarnacı ve simit sarayı da var.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
En önemlisi ayağınıza rahat spor ayakkabılar giyin
Fuardan çıkınca binin metroya Şirinevler'de inin geçin metrobüse sonra ver elini Söğütlüçeşme. Ordan Moda sahilden Bostancı'ya kadar tabana kuvvet Deniz kenarı temiz hava
-
Cok tesekur ederim abilerim birazcikda adalar konusunda yardimci olabilirmisiniz pazar gunu icin ☺☺
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
bu kardeşine adalar konusunda yardımcı olacak bir abim yokmu yahu ?
-
adalar bu mevsimde bombostur.hava muhalafeti filan olursa orda mahsur kalirsiniz soyleyim
-
antilop_skul adlı üyeden alıntı
istinyeden beşiktaşa yürümek benimde hosuma gdiyor . ( istinyede oturuyorum )
bidaha geldiğinde uğra
Tamam bi daha geldiğimde uğrarım not ediyorum
-
peki ne yapmamı önerırınız pazar gunu
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
baba çok vasat bir yer orası yediğim zaman bu ne lan demiştim
Haha öyle ama servis çok içten,dürüme göz kararı 1kilo çiğköfte koyması da eğlenceli geliyor.başka bi ekstrasi yok.
Adalar içinde kinaliya gidiyosun iskeleden inince sol tarafa doğru baya yürüyorsun yol ilerde sağa dönüyor oradan devam ediyosun havuz var ama şuan aktif değil, orada sağa baya dik bi yokuş var o yokuşu cikiyosun yokuş bitiminde sola dönüş var oradan devam edince yol 2ye ayrılıyor ve sen sağa dönüp dar bi yoldan devam ediyorsun ve tüm adaların en güzel manzarasıyla karşı karşıyasin.istediğin herşeyi yapabilirsin yazları pazar günü bile kimse olmuyor orada..
-
sizce o manzaralar kız arkadaşımla gıdıp gezecek görecek fotograf çekılecek kadarsa pazar gunumu buna ayıracagım teşekkurler yorumunuz için
-
vasıtasız olmaz en az metro metrobus otobus bıneceksın. Madem hatun var bın metroya topkapıda ın ordan mınıbus ile PierreLoti Eyüp Sultana git. bı gunun bıter emın ol.
-
anladım abim teşekkür ederim peki pazaretesi gunu saat 5 e kadar ne yapaılırım ucagım 9 da (kadıkoyde kalacagım ) oralarda yakın cevrede gezebilecegım bırseyler önerebılırmısınız ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
vasıta yok derkende zaten metrobus otobus tranwy ne varsa onlarala ulaşım saglayacagım lutfen yardım edıın bu kardeşinize
-
Kesinlikle tarif ettiğim yere git,hemde kız arkadaşınla beraber sessiz sakin kimselerin olmadığı hemde öyle güzel bi manzara olan başka bi yer yok İst'da.diğer adalar karşında deniz ayağının altında ve baya yüksek bi nokta.rahatsız edecek kimse olmaması sessizlik huzur hepsi bi arada.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)