Geçmiş olsun bende yanlışlıkla değdirmiştim aynı senin gibi oldu ama bacağımın önüydü dokununca acırdı seninki arkada oldugundan yürümen zor olur
Geçmiş olsun bende yanlışlıkla değdirmiştim aynı senin gibi oldu ama bacağımın önüydü dokununca acırdı seninki arkada oldugundan yürümen zor olur
Çok geçmiş olsun.Bana kötü anılarımı hatırlattı.Bu kadar olmasa da hem bacağımı hem elimi defalarca haşladım egsozda.2-3 güne kadar acısından eser kalmaz.Kabuk tutup iyileşmeye başladığında çok uyuz bir kaşıntı başlar yavaştan ama bu kaşıntı iyi bir şeydir yaranın iyileştiğini,dokunun kendini yenilemeye başladığını gösterir.Bu süreçte mümkün olduğunca yaraya dokunmamaya çalışın.İnsanın ister istemez eli gidiyor.Tekrardan çok geçmiş olsun.
"Her motorcu bir gün egsoz yanığını tadacaktır."
Geçmiş olsun kardeşim. bende de izi hala durur bilirim o acıyı
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
OF anam off gelmiş geçmiş olsun dostum çok fena bilirim o acıyı amanınn 10 yaşlarımda dayımda Mondial Mct 250 vardı iyi hatırlarım yanına yaklaşmıştım arkasına binmeye çalışırken egzoz'a ayağım değmişti amann o acı anlatılamaz banada kantron otu yağı sürmüşleri cabuk geçmişti ama iyi bilirim sırt üstü yatamıyorsun ayak değiyor oraya buraya pantolon giymek zulüm anlıyorum seni kendim yaşamış gibi oldum inşallah kısa sürede geçer!
Öncelikle geçmiş olsun kötü gözüküyor.Anladığım kadarıyla doktora gitmemişsin bi doktara gitmen faydalı olur.doktora görünmek iyidir iyi
Geçmiş olsun beyaz renksiz katkısız standard mumu rendele zeytinyağı içinde ocakta karıştırarak pişir.Akışkan hale geldikten sonra soğumaya bırak vazelin olacak sonra alıp bunu bolca sür dua edeceksin.
bir yerden domuz yağı bul ve sür,iz kalmaz.
Aloe Vera jel bulundurun mucize bitki jelidir iyilestirmeyi katlayarak hizlandirir... jel bulamazsaniz evde kendiniz yetistirebilirsiniz yapraklari jel doludur...
Böyle bir durumda eğer yanık çok büyük değil ise akan çeşmenin altına tutun yanan yeri öyle 3-5 dakika değil en az 20 dakika tanziksiz suya tutun aklınızda bulunsun. Ardından üzerini temiz bir bezle kapatıp doktora da gidip göstermekte fayda var, doktora göstermeden herhangi bir şey sürmeyin. Hele hele yoğurt, yumurta gibi saçma şeyler kesinlikle sürmeyin.
Yumurta sarısını ben bizzat kendi üzerimde 2 hafta denedim.
İyileşmeyi hızını bırak hiç bir yanık izi kalmadı hasar SIFIR.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Öncelikle gecmiş olsun dostum... bir çaydanlık kazasından sonra yakınım tarafından bizzat denenmiş bir uygulamadır sıfır iz ile atlattı çok şükür..işine yarıyacağını düşünüyorum..hava civa tedavisi diye bir arat istersen netten
http://bestamibey.blogspot.com.tr/20...rhemi.html?m=1
Bu sabah Genel Cerrahi ye gittim, iltihap olmuş biraz, doktor temizledi iyice, güzelce pansuman yaptı, sardı sarmaladı, tabi bu arada ben bağırış çağırış, canım çıktı Pazartesi ye kadar açma dedi. Bir majezik, bir iltihap kurutucu antibiyotik, birde krem yazdı. Kremi pazartesi geldiğinde ben sürücem dedi. Bakalım inşallah iyi olur.
geçmiş olsun doktora gitmekle en iyisini yapmışsın
krem evresinde gümüş nitrat kullanılıyor en iyi çözüm piyasa adı silverdin
tabi daha önemlisi yara geçene kadar çok iyi koruyacaksın orayı
forumda bayağı doktor varmış neyse be de SİLVERDİN adlı kremi tafsiye ederim
Gecmis olsun. En basit yontemi soyliyim
Arko gunes sutu ile ustunu iyice kapatacak sekilde sur.
Bende yakmistim yazin. Iz bile kalmiyor birde aciyi vs surunce hemen kesiyor. Zararida yok.
silverdin krem veya daha daha ıyısı bol yumurta akı
cok cok gecmıs olsun
Geçmiş olsun.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)