Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bu Sezon Yamahacılar Kawasakici Olurmu Dersiniz?

REKLAM ALANI
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    almaya ne gerek var ki pist yarışçısımıyız ? lazım olan güçse mt-7 alır keyfime bakarım. her zaman amaca uygun olan mal gerek
    fedos bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    One_ Million - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 1000RR HRC (2016)
    Yaw arkadaş 47.500TL ye çekiyorsun motoru!! ekstra ne koydun? Hiç bir şey, yukarda bi arkadaşın dediği gibi bari bi gidon amartisörü koyaydın ne bilim abs ekle bişey ekle. Neye istinaden 5.600TL zam yaptın? Bence kawa alan kazanır mantığındayım, bu güne kadar tercih edilmemesi pahalı olmasydı, e yamahanında suzukininde artık bi farkı yok, artık teknoloji konuşur aynı paraya teknoloji alabilirken neden aynı tas aynı hamam devam edelimki?
    Bu arada honda hiç çizgisini bozmadı

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    SS motorlara hiç ilgisi olmayan biri olarak o motorlara 40 bin'li rakamları verirsem kendimi kazıklanmış gibi hissederim. O paralara sürüşü onlardan çok daha zevkli (naked, enduro) ne motorlar satılıyor.

Motosikleti
    Ama bak altını çizerek belirtmişssin ss motorlara hiç ilgim yok diye İnan ss ciler yani bizlerden çoğuda naked ve enduro motorlar için bunu söylüyoruz.

Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SS motorlara hiç ilgisi olmayan biri olarak o motorlara 40 bin'li rakamları verirsem kendimi kazıklanmış gibi hissederim. O paralara sürüşü onlardan çok daha zevkli (naked, enduro) ne motorlar satılıyor.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    1.60 boy ile hayal dahi kuramıyoz...
    gokberk6426 bunu beğendi.

telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Bir sıralar herkesin illallah ettiği Kawasaki'nin yerini şu sıralar Yamaha almaya çalışıyor sanki. İlgi alaka yedek parça fiyatları Yamaha git gide dibe vuruyor. Tabii ki de Kawasaki her zaman Yamaha'dan öndedir.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    İyilerin dostu, kötülerin düşmanı, emekli, dul ve yetimin bacanağı HONDA geliyor!!!!!!!
    farcob ve Morphin bunu beğendiler.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Adamlar bindirmiş ama sanki bu işte Türk parasının değer kaybı da etkili gibi
    One_ Million bunu beğendi.

Motosikleti
    İstediğin motoru al, arka amasitörü kısaltıp 3-4 cm oynama yapabilirsin, sadece süspansiyon sert olur. Oda senin için yeterli olsa gerek.. Murat deniz han hocadan GS1 ve GS2 eğitimi almıştım, bayanlar için oda eğitim motorunda aynı şeyi yapmıştı.

Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla abla egitime gittigimde 2 kısı gıttık doktor vardı onunda boyu 1.60 civarindaydı monster 696 sı ve tigeri vardı 800 luk olandan amosurunu kısaltmiş tigerin tiger sürmek ıcın monsterle aldı egıtımı biraz zorlanıyordu ama cayır cayır bındı valla bence cok sorun değil boy

şu videoyuda şuraya parkediyim .. .
    https://www.youtube.com/watch?v=kRFyw57o_Ic

https://www.youtube.com/watch?v=kRFyw57o_Ic" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Motosikleti
    Evet bu kurla alakalı lakin, kawasaki kurdan öncee 13.900€ idi, şimdide aynı değişen bişey yok. Yani fırsattan istifade etmiyorlar.

Alıntı Eagle7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adamlar bindirmiş ama sanki bu işte Türk parasının değer kaybı da etkili gibi

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    36cc yüzünden vergi dilimi artıyor ve litrelik makinayla aynı vegiyi ödemek durumunda kalıyorsun Can sıkıcı..
    Kawasaki ve Suzuki işçilik, malzeme, kalite, konfor olsun honda ve yamaha yı gömer o ayrı bir tartışma konusu.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    bi tek bajaj yapmadı zam heralde =)
    bende motoru değişecektim fakat gerçekten azdı millet .

ayrıyetten bi motora 45000 veren 50000 de verir . ( üstüne 3 daha koy sunu al )
    o yüzden züürt çenelerinizii yormayın

Motosikleti
    tamamda vergi değişmiyorki aynı..! hatta şöyle bakabilirsin.

[IMG][/IMG]

Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    36cc yüzünden vergi dilimi artıyor ve litrelik makinayla aynı vegiyi ödemek durumunda kalıyorsun Can sıkıcı..
    Kawasaki ve Suzuki işçilik, malzeme, kalite, konfor olsun honda ve yamaha yı gömer o ayrı bir tartışma konusu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------

zaten 35 binliralık motora biniyorum okadar da züürt değiliz ezme ben zaten alıcam fuarda, sadece yamaha ve kawa arasında ikilemde kaldım. Bu işin sonu yok 3 daha 3 daha diyip H2 ye kadar çıkarsın oda ayrı bir konu.

Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi tek bajaj yapmadı zam heralde =)
    bende motoru değişecektim fakat gerçekten azdı millet .

ayrıyetten bi motora 45000 veren 50000 de verir . ( üstüne 3 daha koy sunu al )
    o yüzden züürt çenelerinizii yormayın
    antilop_skul bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    hayaller hayabusa hayatlar mondial FİKİRLER SONS OF ANARCHY

mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Valla geçen bir arkadaş vardı forumda z250sl'i olan, 40-50 ile giderken kaza yapmış yanlış hatırlamıyorsam 7-8 Bin TL masraf çıkarmış KAWASAKİ, sanırım bu KOL BÖREĞİ gibi fiyarlar doğrultusunda durumu ÇOK İYİ olanlar dışında, bizim gibi anadolu insanlarına pek geleceğini sanmıyorum, alana da şimdiden hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun, gerçi bahsettiğiniz her iki motosiklette 40 Bin-TL üstü fiyatı var, o kadar para verene parçanın koyacağını da sanmıyorm orası da ayrı bir mevzu
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

Motosikleti
    40.000 TL üstü hangi motorla aynı boyutta kaza yaparsan yap, aynı parçalar değişsin arada en fazla 500-1000 tl oynar.
    Hem herkes değer biçerken bu örneği veriyor abi direk kazaya odaklı olmayın, allah kimseye kaza bela vermesin. bize bişey olmasın motor pert olsun sıkıntı yok.

Alıntı mccxcix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla geçen bir arkadaş vardı forumda z250sl'i olan, 40-50 ile giderken kaza yapmış yanlış hatırlamıyorsam 7-8 Bin TL masraf çıkarmış KAWASAKİ, sanırım bu KOL BÖREĞİ gibi fiyarlar doğrultusunda durumu ÇOK İYİ olanlar dışında, bizim gibi anadolu insanlarına pek geleceğini sanmıyorum, alana da şimdiden hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun, gerçi bahsettiğiniz her iki motosiklette 40 Bin-TL üstü fiyatı var, o kadar para verene parçanın koyacağını da sanmıyorm orası da ayrı bir mevzu

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Benim MT7 ile karıştırmışım vergi olayını.
    Geçen ay litrelik makinayla aynı vergiyi ödeyince 600cc bakmaya başlamıştım.
    650 ye kadar yolumuz var o zaman.
    Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.

Motosikleti
    Aynen Öyle

Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim MT7 ile karıştırmışım vergi olayını.
    Geçen ay litrelik makinayla aynı vergiyi ödeyince 600cc bakmaya başlamıştım.
    650 ye kadar yolumuz var o zaman.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne yama ne kawa. bundan sonra motorcular motorsuz olacak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)