almaya ne gerek var ki pist yarışçısımıyız ? lazım olan güçse mt-7 alır keyfime bakarım. her zaman amaca uygun olan mal gerek
almaya ne gerek var ki pist yarışçısımıyız ? lazım olan güçse mt-7 alır keyfime bakarım. her zaman amaca uygun olan mal gerek
Yaw arkadaş 47.500TL ye çekiyorsun motoru!! ekstra ne koydun? Hiç bir şey, yukarda bi arkadaşın dediği gibi bari bi gidon amartisörü koyaydın ne bilim abs ekle bişey ekle. Neye istinaden 5.600TL zam yaptın? Bence kawa alan kazanır mantığındayım, bu güne kadar tercih edilmemesi pahalı olmasydı, e yamahanında suzukininde artık bi farkı yok, artık teknoloji konuşur aynı paraya teknoloji alabilirken neden aynı tas aynı hamam devam edelimki?
Bu arada honda hiç çizgisini bozmadı
SS motorlara hiç ilgisi olmayan biri olarak o motorlara 40 bin'li rakamları verirsem kendimi kazıklanmış gibi hissederim. O paralara sürüşü onlardan çok daha zevkli (naked, enduro) ne motorlar satılıyor.
Bir sıralar herkesin illallah ettiği Kawasaki'nin yerini şu sıralar Yamaha almaya çalışıyor sanki. İlgi alaka yedek parça fiyatları Yamaha git gide dibe vuruyor. Tabii ki de Kawasaki her zaman Yamaha'dan öndedir.
İyilerin dostu, kötülerin düşmanı, emekli, dul ve yetimin bacanağı HONDA geliyor!!!!!!!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Adamlar bindirmiş ama sanki bu işte Türk parasının değer kaybı da etkili gibi
valla abla egitime gittigimde 2 kısı gıttık doktor vardı onunda boyu 1.60 civarindaydı monster 696 sı ve tigeri vardı 800 luk olandan amosurunu kısaltmiş tigerin tiger sürmek ıcın monsterle aldı egıtımı biraz zorlanıyordu ama cayır cayır bındı valla bence cok sorun değil boy
şu videoyuda şuraya parkediyim .. .
https://www.youtube.com/watch?v=kRFyw57o_Ic
36cc yüzünden vergi dilimi artıyor ve litrelik makinayla aynı vegiyi ödemek durumunda kalıyorsun Can sıkıcı..
Kawasaki ve Suzuki işçilik, malzeme, kalite, konfor olsun honda ve yamaha yı gömer o ayrı bir tartışma konusu.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
bi tek bajaj yapmadı zam heralde =)
bende motoru değişecektim fakat gerçekten azdı millet .
ayrıyetten bi motora 45000 veren 50000 de verir . ( üstüne 3 daha koy sunu al )
o yüzden züürt çenelerinizii yormayın
tamamda vergi değişmiyorki aynı..! hatta şöyle bakabilirsin.
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
zaten 35 binliralık motora biniyorum okadar da züürt değiliz ezme ben zaten alıcam fuarda, sadece yamaha ve kawa arasında ikilemde kaldım. Bu işin sonu yok 3 daha 3 daha diyip H2 ye kadar çıkarsın oda ayrı bir konu.
hayaller hayabusa hayatlar mondial FİKİRLER SONS OF ANARCHY
Valla geçen bir arkadaş vardı forumda z250sl'i olan, 40-50 ile giderken kaza yapmış yanlış hatırlamıyorsam 7-8 Bin TL masraf çıkarmış KAWASAKİ, sanırım bu KOL BÖREĞİ gibi fiyarlar doğrultusunda durumu ÇOK İYİ olanlar dışında, bizim gibi anadolu insanlarına pek geleceğini sanmıyorum, alana da şimdiden hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun, gerçi bahsettiğiniz her iki motosiklette 40 Bin-TL üstü fiyatı var, o kadar para verene parçanın koyacağını da sanmıyorm orası da ayrı bir mevzu
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
40.000 TL üstü hangi motorla aynı boyutta kaza yaparsan yap, aynı parçalar değişsin arada en fazla 500-1000 tl oynar.
Hem herkes değer biçerken bu örneği veriyor abi direk kazaya odaklı olmayın, allah kimseye kaza bela vermesin. bize bişey olmasın motor pert olsun sıkıntı yok.
Benim MT7 ile karıştırmışım vergi olayını.
Geçen ay litrelik makinayla aynı vergiyi ödeyince 600cc bakmaya başlamıştım.
650 ye kadar yolumuz var o zaman.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)