Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bu Sezon Yamahacılar Kawasakici Olurmu Dersiniz?

REKLAM ALANI
    ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    satılacak r6 ve zx6 toplamı = 30-40

satılacak ninja 250sl, r25,mt25,z250 toplamı = 2500- 3000

bu açıdan bakmak gerek
    One_ Million bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    One_ Million - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 1000RR HRC (2016)
    Haklısın

Alıntı ryangt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satılacak r6 ve zx6 toplamı = 30-40

satılacak ninja 250sl, r25,mt25,z250 toplamı = 2500- 3000

bu açıdan bakmak gerek

650 cc üzerinde vergi indirimi mi oldu ? Ben geçen sene mt 07'ye 500 küsür lira vermiştim 6 ay için şimdi 300 küsür gözüküyor MTV.

Motosikleti
    Direk MTV hesaplamadan baktım, vergi dairesinin. Tamamda zaten MT07 689cc , 650cc ye kadar vergi bu.

Alıntı tuttacromata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    650 cc üzerinde vergi indirimi mi oldu ? Ben geçen sene mt 07'ye 500 küsür lira vermiştim 6 ay için şimdi 300 küsür gözüküyor MTV.

Alıntı One_ Million adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Direk MTV hesaplamadan baktım, vergi dairesinin. Tamamda zaten MT07 689cc , 650cc ye kadar vergi bu.
    650-1200 cc arası 623 lira yıllık toplam MTV, ben geçen sene 6 ay için 500 küsür ödemiştim.

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Z moto imajını düzeltmeden zor atılım yapar.

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kawasaki global de enteresan . Muhtemelen Ülkede satılan diğer Japon marka adetlerinden haberdardırlar. Neden bu pastadan az bir dilim alıyoruz diye sormuyorlar mı ?

Motosikleti
    servisten ve bakım fiyatlarından memnun musun? z250sl' yi yetkiliye götürüyorsan tabi.

Alıntı fedos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kawasaki global de enteresan . Muhtemelen Ülkede satılan diğer Japon marka adetlerinden haberdardırlar. Neden bu pastadan az bir dilim alıyoruz diye sormuyorlar mı ?

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    İstediğin motoru al, arka amasitörü kısaltıp 3-4 cm oynama yapabilirsin, sadece süspansiyon sert olur. Oda senin için yeterli olsa gerek.. Murat deniz han hocadan GS1 ve GS2 eğitimi almıştım, bayanlar için oda eğitim motorunda aynı şeyi yapmıştı.
    Ktm de 83 cm selede bende ayni seyi yaptim sagolsun usta 2 cm asagi indirdi, ama motor 156 kilo idi, cc buyudukce agirlikta artiyor o acigi egitimle daha ile sürüş teknigi ile kapatabilirim ve tecrube ile diye dusunuyorum... 200 kilo 500r bile agir geldi yavas yavas artik acelemiz yok
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla abla egitime gittigimde 2 kısı gıttık doktor vardı onunda boyu 1.60 civarindaydı monster 696 sı ve tigeri vardı 800 luk olandan amosurunu kısaltmiş tigerin tiger sürmek ıcın monsterle aldı egıtımı biraz zorlanıyordu ama cayır cayır bındı valla bence cok sorun değil boy
    Azcikta güç ve tecrübe diyelim ama ayak degmezse ınanilmaz sıkıntı hep tedirgin oluyordum..
    Kawa 300 de rahatim 78 cm oh miss
    gokberk6426 bunu beğendi.
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    4 japonu irdelersek 2016 yılı için

honda 25000
    yamaha 20000
    kawasaki 1000
    suzuki ise 300-400 civarı satar

ilk iki ile son iki arasındaki farkın sebebi de cbf gibi ybr gibi yada ufak scooter modellerin pastanın büyük bölümünü almasıdır
    fedos bunu beğendi.

Motosikleti
    Gs1 ve Gs2 Eğitimini bire bir olarak hocadan aldım, çok ama çok faydasını gördüm, ekstra bir özgüven geliyor. Bire bir eğitimi ben daha çok tavsiye ederim zaten honda güvenli sürüşle fiyatlar aynı, hocanın sadece seninle ilgileniyor olması hata ve kusurlarını çok rahat görmesini sağlıyor. Mutlaka tavsiye ederim. bu arada benim 600rr 184 kilo 500r dahamı ağır yahu

Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ktm de 83 cm selede bende ayni seyi yaptim sagolsun usta 2 cm asagi indirdi, ama motor 156 kilo idi, cc buyudukce agirlikta artiyor o acigi egitimle daha ile sürüş teknigi ile kapatabilirim ve tecrube ile diye dusunuyorum... 200 kilo 500r bile agir geldi yavas yavas artik acelemiz yok

Azcikta güç ve tecrübe diyelim ama ayak degmezse ınanilmaz sıkıntı hep tedirgin oluyordum..
    Kawa 300 de rahatim 78 cm oh miss

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne yama ne kawa. bundan sonra motorcular motorsuz olacak
    Zorunlu trafik sigortasından mı?

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Bende 1. Seviye aldim egitim yahama academyde bu sene kismetse 2. egitimi alicam, ama en önemlisi mumkun olduğunca her hava motor kullaniyorum..
    Ayrica 500r 194 bos agirlik...

Gs1 ve Gs2 Eğitimini bire bir olarak hocadan aldım, çok ama çok faydasını gördüm, ekstra bir özgüven geliyor. Bire bir eğitimi ben daha çok tavsiye ederim zaten honda güvenli sürüşle fiyatlar aynı, hocanın sadece seninle ilgileniyor olması hata ve kusurlarını çok rahat görmesini sağlıyor. Mutlaka tavsiye ederim. bu arada benim 600rr 184 kilo 500r dahamı ağır yahu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Alıntı mccxcix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla geçen bir arkadaş vardı forumda z250sl'i olan, 40-50 ile giderken kaza yapmış yanlış hatırlamıyorsam 7-8 Bin TL masraf çıkarmış KAWASAKİ, sanırım bu KOL BÖREĞİ gibi fiyarlar doğrultusunda durumu ÇOK İYİ olanlar dışında, bizim gibi anadolu insanlarına pek geleceğini sanmıyorum, alana da şimdiden hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun, gerçi bahsettiğiniz her iki motosiklette 40 Bin-TL üstü fiyatı var, o kadar para verene parçanın koyacağını da sanmıyorm orası da ayrı bir mevzu
    O arkadaşlardan biride benim z250 sl ile gümledim 6 7 bin lira çıkar diyende oldu motoru çöpe at diyende oldu. Motorum hala ustada ön amartisörler için 3500 tl dediler ben komple bütün sıkıntıyı 2500 lira civarına çözdüm gibi birşey. Yan sağ krenajı bekliyorum. Ama ilgi odağı olmaktan bıktım yolda önümü kesip motoru soruyorlar olur olmadık yerde sağa çektirip heycan yaptırıyorlar benzincisinden marketcisine kadar ilgi görüyor galiba kawasakinin yeşili millete tatlı geliyor.Param varmı yok orası ayrı ama pişmanmısın dersen değilim yine alsam kawasaki alırım .
    fedos bunu beğendi.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    Alıntı tuttacromata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    650-1200 cc arası 623 lira yıllık toplam MTV, ben geçen sene 6 ay için 500 küsür ödemiştim.
    muhtemelen temmuzdan sonra aldığın için öyle ödedin

Ben geçen seneden kawa'yı seçtim, supersport'la yunan gezisi ve pist yapıp 7200 km'de neredeyse aynı fiyata sattım. Geçen sene de aynı avantajlıydı.

MT-10 düşünüyordum ama Yamaha'dan bence sadece piyano alınır bu sene .

Motosikleti
    Tracer700
    Alıntı HAZZILHAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O paraları verecek olsam bunlara yürürüm, gerçi o vakit de 2. el olayını unutmak gerek:

http://www.korlas.com.tr/statics/pro...r_triumph.aspx

http://www.korlas.com.tr/statics/pro...5_triumph.aspx
    Kesinlikle katiliyorum ss sevenler icin Turkiyedeki en hesapli makine bencede .Danimarka satis fiyati:675 R modeli 97 bin tl.Turkiyede sadece 48 bin tl.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı Danmark16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle katiliyorum ss sevenler icin Turkiyedeki en hesapli makine bencede .Danimarka satis fiyati:675 R modeli 97 bin tl.Turkiyede sadece 48 bin tl.
    Orda asgari Ücret 400 USD mi?
    Aynı fiyat olsu
    shruikan bunu beğendi.
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    fiyat artışı sadece kurla akalalı değil. Nedense faiş fiyat artışı var motorlarda, ve kafa karıştırıcı bir hal alıyo.
    Yzf R6 47.500 - Suzuki GSX-R 45.500 - Kawasaki XZ636 45.600 (ABS li 48.600) gibi. Honda herzamanki gibi en düşük fiyat 41.900TL

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motor garantide olduğundan mecbur yetkili servise götürüyorum .Bittiğinde Bağcılarda ki Kardeşim Oktay motora götürecğim
    Geçen hafta küçükyalıda ki Yetkili servise çekinerek gitmiştim.
    Yağ(motul) ve yağ filtresi değişti. Akü şarz edildi, Radyatör suyu vb. basit işler filan. Hepsi 195 TL tuttu .
    Diğer markalar da fiyatlar nasıl bilemiyorum.

servisten ve bakım fiyatlarından memnun musun? z250sl' yi yetkiliye götürüyorsan tabi.
    güzel bakan , güzel görür.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)