Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yamaha R25 Tiger Egzoz

REKLAM ALANI

Motosikleti
    gt250r
    Alıntı trancexp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkes birşey yazıyor , tek silindirden de mis gibi ses çıkıyor zaten maksat ses çıkmasından ziyade farkedilirlik. E5 te / temde araç sürücüsü seni aynadan görse bile sallamaz ama artarak gelen bir egzoz sesi senin gaz açtığını söföre iletir ve adam ona göre hareket eder.
    En basitinden bi mt-09 ses olarak yetersiz yani? Peki.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    One_ Million - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 1000RR HRC (2016)
    Arkadaşlar sizi anlıyoruz, altınızda motor var hevesiniz var bizde o yollardan geçtik emin olun, ama yazık değilmi egzoza para veriyorsunuz? üzerine 2-3 daha koy motorunu değiştir. tek silindir - çift silindir farketmez, sadece rahatsız edici bi ses verir, insanlar size bakarken ses güzel geldiği için bakmıyor rahatsız ettiği için bakıyor. Kendimizi teselli etmek yerine kabullenelim bunu, sadece kulak tırmalar. Bi F1 sesi duymak nerede pata pata ses nerede. He bu ses beni tatmin ediyor diyorsanız saygımız sonsuz, ama fikir danışmak için konu açmışssınız bizde fikrimizi beyan ediyoruz.
    Saygılar.
    gogozh bunu beğendi.

Çevirmelerde vs. sıkıntı olmuyor mu egzoz? Gördüğüm kadarıyla herkeste var ama çok kişide ceza yedim falan diyordu, sizde durumlar nedir?

One_ Million - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 1000RR HRC (2016)
    Yaşadığın şehirle alakalı, istanbulda bazen motorlı polisler durdurup sıkıntı yapıyor, yazında bağdat caddesinde hafta sonları S virajında hep yapıyorlar modifiyeli araçlar motorlar allah ne verdiyse denk geleni alıyorlar.

Alıntı pofidik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çevirmelerde vs. sıkıntı olmuyor mu egzoz? Gördüğüm kadarıyla herkeste var ama çok kişide ceza yedim falan diyordu, sizde durumlar nedir?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)