Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Hastayım çok hastayım..!

REKLAM ALANI
    superboycu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba Arkadaşlar ,geçen sene başıma gelen ilk rahatsızlığım pnomotoraks adı verilen akciğer sönmesi yaşamıştım.
    hastaneye acil bir şekilde kaldırılarak tedaviye alındım , doktor gözümün içine bakarak ilk teşis sırasında ölme ihtimalin var demişti,
    sükürler olsun 1 ay hastanede yattıktan sonra taburcu oldum ve rahatsızlığım giderildi.

Dün 23.02.2016 , motorun üzerindeyken aniden tekrar rahatsızlık belirtileri başladı ve eve geldim yattım, öyle bir acı veriyorki insana Allah kimsenin başına vermesin, şuan'da saat 02.25 ve ağrılar yüzünden uyuyamıyorum ve sizlerle paylaşmak istedim , başka kimse ile ortak yanım yok hepimiz motosiklet hayranıyız.

Beni korkutan şu , sabah 8 de hastaneye gidicem ve büyük ihtimal yatıracaklar beni, geçen sene taburcu olurken doktorun dediği şuydu ( Eğer birdaha tekrarlarsa ameliyat olman gerekecek ) , Ameliyatla kurtulacağımı bilsem hemen olurum ama anestezi beni çok kötü etkiliyor ve kalp hastasıyım , ameliyattan kalkmamaktan korkuyorum , sizden istediğim cesaret verici sözler ve dualarınız,

Allah'a Emanet olun.
    AKIN17 ve Onurhan D bunu beğendiler.
    Huysuz Motorcu Kanalımıza Bekleriz.

https://www.youtube.com/channel/UCvsLi-1RBIWxn1uPgG0t3qw

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nuwanda324 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj PULSAR 200 RS
    Geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsin inşallah.

Motosikleti
    yamaha tracer 700 2016
    Allah u teala hastaligina sifa verir,saglikli gunlerine yeniden kavusursun insallah.

Allah c.c.siginmak ve sifa istemek..bunlari yapmak bi guc vericektir.

Dualarim seninle ve tum hastalara.
    resetatan bunu beğendi.

karadenizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RTR 150-14'-Ninja 300
    Geçmiş olsun dostum,Allah yardımcın olsun,motorcular sağlam olur derler,hayırlısıyla şifa bulursun inşallah.Kendine iyi bak

Allah şifa versin kardeşim sen gönlünü ferah tut böyle düşünürsen daha kötü olursun her şeyde vardır bir hayır hem hastalık günahlara kefaret olur her haline şükret
    https://www.youtube.com/watch?v=wCMd6DigH5U

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    KawasakiZ50SL
    Geçmiş olsun sakın boşyere üzülüp sonrasını düşünüp kendine sıkıntı stres yapma tamammı. Kötüde düşünsen iyide düşünsen herşey olacağına varacak. Bu hayatta emin ol risksiz hiçbirşey yok. Attığın adımın bile garantisi yokken sen iyi olmak için gireceğin bu yolda gücünü direncini ve inancını sakın kaybetme. Bende yeni ameliyat oldum narkoza direncim çok düşük herkezden çok daha geç uyanıyorum titreme krizlerine giriyorum korkunu çok iyi anlıyorum. Nrkozu rasgele vermiyorlar sonuçta. Anestezi uzmanları sürekli takibinde olacak bizlerde dualarımızla yanındayız.O masadan kalkacaksın ve bir gün aslanlar gibi demir atına serilip gazı açacaksın.Tüm kalbinle ve inanarak elinden geldiği kadar ayetel kursi oku ve rabbim senin verdiğin nefesten öte nefes yok sen bana yardım et de.Duaların gücüne ve kendine inan dualarında kendininde ne kadar güçlü olduğunu göreceksin.Sen kendini beyinde salar korkularına bırakırsan bu sadece acizlik olur sen aciz bir adam değilsin duaların var dua edenlerin var hepsinden kralı Allah ın var motor sevdan var Allah'a emanet ol.
    bindiregandi bunu beğendi.

KIDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Allah acil şifalar versin, dualarımız sizinle inşallah hiçbir şey olmadan sağ salim geri dönersiniz. İyi düşünün her zaman iyi olsun
    'Saygı göster, saygı gör.'

TrailBraking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam bende de alerjik astım var. Kediyle bir iki gün haşır neşir olduğum zaman bütün ciğerler balgam deryası :D Bu hastalıktan zamanın da ben çok korkuyordum ama ismini hatırlamamakla beraber bir profesörün sitesini buldum. Çok değerli bir insan olduğunu araştırdıkça öğrenmiştim ama bir yazısında ''Hastalığın tedavisinde %5 ilaç, %15 doktor ve %80 siz etkilisinizdir.'' yazıyordu. Şimdi bir doktora bel bağlamamak gerek diyebilirsiniz bu sözün üzerine fakat uzun yıllar önce bu tespitin aynısını başka bir 'makale'de okumuştum. Yani hastalıktan korkmak yerine beyninizde siz onu korkutun.

Kaldı ki bahsettiğiniz pnömotoraks hastalığının ölüm oranları çok düşük. Aklınıza hemen ölümü getirmeyin. Ve unutmayın ki yapılan her ameliyatın riski vardır. Kimisinde çok, kimisinde az. Bu hastalığında riskinin az olduğuna emin olun.

Sigaradan uzak durun, sigara içilen ortamdan uzak durun, çok sağlıklı beslenin, sağlıklı uyuyun; gerisini doktorlara, ilaçlara ve kendinize bırakın.

Sağlıcakla kalın

Motosikleti
    cıks
    tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz işallah...geçmiş olsun

Kardeşim Allah acil şifalar versin.Allah-u Te'ala ölüm ve yaşlanma haricinden bütün dertlerin hastalıkların şifasını da yaratmışdır.O yüzden sabır et.Her dilde anın adı
    Her cânda anın yâdı
    Her kuladır imdâdı
    Mevlâ görelim neyler
    Neylerse güzel eyler
    (Erzurumlu İbrahim hakkı Hazretleri)
    Ve ayrıca Marifetnamesini şiddetle tavsiye ederim size.Sizi manevi ve psikolojik olarak rahatlatacaktır.Allaha emanet olunuz.

Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    Allah acil şifalar versin.umarım kısa sürede sağlıklı olursunuz.

Motosikleti
    dealim daystar 250
    Göklerden yerlere inen, yerlerden göklere çıkan ve herikisi arasında bulunan tüm serlerden onun eksiksiz isimlerine, eksiksiz kelimelerine sigindim de. Şifa bulunca kuru üzüm ye hergün.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Geçmiş olsun ne denirki Allah acil şifalar versin beterinden korusun

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Allah şifa versin. Tez zamanda rahatsızlıktan kurtulursun inşallah.

eren3736 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Drift - TVS APACHE 150(çalındı) - Cbr 125
    Allah acil şifa versin .devamlı olumlu düşün moralini yüksek tut sen hayırlısıyla buda geçer daha ne hastalıklar atlatırsın

ilkadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xtreme Max 210
    Allah şifa versin umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.
    AKCİĞERİN SÖNMESİ (Pnömotoraks – Kollaps) ilk defa duydugum için biraz araştırdım, hafife alınacak bi hastalık değil. Motor kullanmak hastalığı olumsuz etkileyebilir. Tekrar geçmiş olsun sağlıcakla.

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    İnşallah korktuğun gibi birşey olmaz da, yine güle oynaya evine gelirsin kardeşim.Allah yardımcın olsun, geçmiş olsun...

Motosikleti
    Jawa 250 cafe racer
    Bi sefer atlattiysaniz bidaha atlatabilirsiniz Allah sifa versin geçmiş olsun tekrar bol bol gazlamalar dileğiyle

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Gençsin , birşey olmaz sana. Doktorlar tamirini yaparlar yine aramıza dönersin. Bozma moralini. Olur böyle şeyler, herkes hastalanır veya herkes hastalanacak
    tinerci bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    O kadar korkma, daha önce çalıştığım bir firmada da senin durumunda olan biri vardı, ciğer sönmesi onda da vardı, kurtuldu çok şükür. Sen moralini bozma, Allah dermansız hastalık vermesin, ŞAFi ismiyle şifasını da verir.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)