Merhaba Arkadaşlar ,geçen sene başıma gelen ilk rahatsızlığım pnomotoraks adı verilen akciğer sönmesi yaşamıştım.
hastaneye acil bir şekilde kaldırılarak tedaviye alındım , doktor gözümün içine bakarak ilk teşis sırasında ölme ihtimalin var demişti,
sükürler olsun 1 ay hastanede yattıktan sonra taburcu oldum ve rahatsızlığım giderildi.
Dün 23.02.2016 , motorun üzerindeyken aniden tekrar rahatsızlık belirtileri başladı ve eve geldim yattım, öyle bir acı veriyorki insana Allah kimsenin başına vermesin, şuan'da saat 02.25 ve ağrılar yüzünden uyuyamıyorum ve sizlerle paylaşmak istedim , başka kimse ile ortak yanım yok hepimiz motosiklet hayranıyız.
Beni korkutan şu , sabah 8 de hastaneye gidicem ve büyük ihtimal yatıracaklar beni, geçen sene taburcu olurken doktorun dediği şuydu ( Eğer birdaha tekrarlarsa ameliyat olman gerekecek ) , Ameliyatla kurtulacağımı bilsem hemen olurum ama anestezi beni çok kötü etkiliyor ve kalp hastasıyım , ameliyattan kalkmamaktan korkuyorum , sizden istediğim cesaret verici sözler ve dualarınız,
Allah'a Emanet olun.