Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Hastayım çok hastayım..!

REKLAM ALANI
    EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Ameliyata kesinlikle moralsiz girme. Allah şifa versin. Ben ufak bir ameliyata bile girerken narkozdan kalkamamaktan korkmuştum. O yüzden şuan nasıl olduğunu anlayabiliyorum kıyısından, köşesinden. Kesinlikle kafanda ya kalkamassam düşüncesiyle girmeyin.Uyuyup uyanacağınızı düşünün.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Çok geçmiş olsun. Allah'tan geldik, Allah'a döneceğiz. Daha iyi olacaksan eğer inşallah, ameliyat olmaktan korkma.

metinkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S ABS
    Çok geçmiş olsun. Aklınıza kötü olasılıkları getirerek moralinizi bozmayın. Tıp çok gelişti. Riskler çok azaldı. Yaşınız daha genç, çabuk toparlarsınız. İnsan vücudu ve beyni muhteşem bir şekilde çalışıyor ve vücudu onarıyor. Önemli olan beyninizin olumlu sinyaller göndermesi.
    İyi düşünün iyilik bulun. Pozitif düşüncenin ne kadar önemli olduğuna dair bir çok kitap, yayın, görsel var. Her şeyde bir hayır vardır deyin. Ameliyatınızı olun. İyileşin. Hep beraber daha çok motor süreriz.
    Ameliyat ile ilgili olarak gerekebilecek, yardımcı olunabilecek konular var ise, büyük bir camiayız. Mutlaka yardımcı oluruz. Sen güzel canını sıkma.

TimFx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja300SE ABS
    Allah acil şifalar versin kardeşim tez zamanda yeniden sıhatine kavuşursun inşallah.

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hastaligin aklina geldiginde ilerde binmek istedigin,sahip olmak istedigin motorlari dusun baskan. Daha ne terler dokup,bogazindan kesip ne emeklerle alacagin motorlari dusun. Sana birsey olmaz,motorcu adama sevdasi yeter. Hastaligini yen ve atinin sirtina tekrardan bin,daha cok yolumuz var baskan.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok geçmiş olsun dostum.Kanser gibi çaresiz bir hastalık değil.Kaldı ki günümüzde kanseri bile yenip yoluna devam edenler var.Her şeyden önce moralini yüksek tutmak lazım çünkü moralin yüksek olması,o hastalığı yeneceğine inanmak o vücuda daha çok direnç veriyor,hastalıkların daha çabuk atlatılmasına yardımcı oluyor.Bunları moral vermek için söylemiyorum hastalığın hafife alınacak bir hastalık değil ama başta dediğim gibi çaresiz uç nokta ölümcül,çok korkulacak bir hastalık ta değil.Anestezi konusunu da çok kafana takma.Bir kaç arkadaştan dinledim çok yakın bir akrabamın ameliyat sonrası anesteziden çıkıp ayılmasında bizzat yanında bulundum.Anestezi denilen zımbırtı herkesi kötü etkiliyor,sana özel bir şey değil.O yüzden gözünü korkutmasın.Şu anda korku,endişe hissedebilirsin bunlar gayet doğal insan basit bir diş operasyonunda bile bunları hissediyor ama bir kaç ay sonra ameliyat anılarını dalga geçerek arkadaşlarına anlatacaksın,şu anda hissettiklerine,yaşadıklarına gülüp geçeceksin.Tekrardan geçmiş olsun dostum bir an önce iyileş yeni videolarını bekliyoruz.

Peder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR Daytona (Siyah)
    Acil şifalar, umarım bir an evvel sağlığına kavuşup güzel haberleri bizlere iletirsin
    Raptor Riders
    http://www.raptorriders.com.tr/
    Sons Of Anarchy

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Spontan pnömotoraks sizdeki anladığım kadarıyla. Daha çok ince uzun kişilerde görülür. Sigara içmek risk faktördür. Adı üzerinde ne zaman olacağı belli olmaz, travma ile alakalı olmayan bir şey (spontan). Ac üzerindeki zarda hava baloncuk oluşur. Bundan sonra zamanla o baloncuk patlarsa ac söner. Ciddi bir durumdur. Acildir. Kapalı su altı drenajı denen yöntemle göğüs boşluğundaki hava alınır ve ac açılır.

Ameliyat olma sebebi tekrar olmasını engellemektir. Ac in zarı tabiri caizse yapıştırılır ve bir daha olması imkansız hale gelir. Yani bir nevi koruyucu bir ameliyat. Bu yüzden panik yapacak ve korkacak bir şey yok.

Geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial z-one 150
    Kendini bırakma, Allaha ve kendine inancını yitirme.Sürekli iyileştiğin günleri düşün. Dualarımız seninle. Atlatacaksın bak göreceksin.Ben karaciğerimden 1 sene ağır hasta vaziyette hastanede yattım. Doktorlar ve çevremdeki herkes umudu kesmiş,bana çaktırmıyorlardı. Oraladan kalktım,sağlığıma kavuştum.Şimdi başaka bir insanım.Allah kimseye ve de hepimize dert verip derman aratmasın. Bir an önce iyileş.Her zaman buradan bizlerle gelişmeleri paylaşabilirsin.Acil şifalar dilerim.

Tige-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah acil şifalar versin. İnşallah kısa sürede atlatırsınız

Motosikleti
    4. motor Honda
    GEçmiş olsun, moral bozmana gerek yok...hastalığın kötü ama şu an sana çektirdiği acıdan dolayı öyle diyosun. yoksa bir kanser gibi değil.

Bizi de bilgilendirmeye devam et durumunu anını bir blogda paylaşır gibi yazabilirsin.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı superboycu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Arkadaşlar ,geçen sene başıma gelen ilk rahatsızlığım pnomotoraks adı verilen akciğer sönmesi yaşamıştım.
    hastaneye acil bir şekilde kaldırılarak tedaviye alındım , doktor gözümün içine bakarak ilk teşis sırasında ölme ihtimalin var demişti,
    sükürler olsun 1 ay hastanede yattıktan sonra taburcu oldum ve rahatsızlığım giderildi.

Dün 23.02.2016 , motorun üzerindeyken aniden tekrar rahatsızlık belirtileri başladı ve eve geldim yattım, öyle bir acı veriyorki insana Allah kimsenin başına vermesin, şuan'da saat 02.25 ve ağrılar yüzünden uyuyamıyorum ve sizlerle paylaşmak istedim , başka kimse ile ortak yanım yok hepimiz motosiklet hayranıyız.

Beni korkutan şu , sabah 8 de hastaneye gidicem ve büyük ihtimal yatıracaklar beni, geçen sene taburcu olurken doktorun dediği şuydu ( Eğer birdaha tekrarlarsa ameliyat olman gerekecek ) , Ameliyatla kurtulacağımı bilsem hemen olurum ama anestezi beni çok kötü etkiliyor ve kalp hastasıyım , ameliyattan kalkmamaktan korkuyorum , sizden istediğim cesaret verici sözler ve dualarınız,

Allah'a Emanet olun.
    dedin ve gittin umarım iyisindir allah şifa versin
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250C
    Dostum allah sifa versin güçlü ol

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)