Merhabalar Arkadaşlar
Geçen hafta ara sokaktan bir aracın önüme çıkması sonucu duramayacak kadar yakin olmamiz sebebiyle kontra ile kurtulmayi denememe rağmen ne yazik ki dengemi kaybedip düstüm ... Millet diz sürttürür asfalta , biz kafamizi sürttürduk
Tabi bu durum her motorcuyu psikolojik olarak etkileyecegi gibi beni de psikolojik olarak cok etkiledi ... Motorumun ayagimin ustune dusmesi sebebiyle şükür kirik falan yok ama tabi ki morluklar kan toplanmalari var ee tabi biraz da acı
Full ekipmanlarim görevlerini iyi yaptı..
Asil söylemek istediklerime gelirsem ; bu durum beni cok sevdigim motorumdan biraz soguttu .. Kaza gunu eve geldigimde bu is burada bitti dedim .. Inanin 40 km/h hızla dustum ama o kafayı kask da olsa yere carpmak beni cok korkuttu (kask Nolan N86 ).. Ama kazadan 1 hafta sonra motorumu satmiyayim ya belki yine binerim diye dusunmeye basladim
..
Ben her zaman "dikkatli kullanirsam sagsalim binerim "diye dusunuyordum ancak bu kaza bana sen ne kadar dikkatli olursan ol baskalarinin hatalarini da sizin cekebileceginizi gösterdi.. Ve acikcasi cesaretimi biraz kaybettim sanirim.. Cok kararsizim ailemin , yakinlarimin kaza gecirdigimi duyduklarinda seslerindeki korku ne bileyim hic birsey aklimdan gitmiyor..
Sonuc olarak illa ki forumumuzda kaza gecirip , benim gibi dusunup sonrasinda cesaretini kazanan arkadaslarimiz vardir ... Bunu nasıl basardilar neler yapmak gerekiyor ??
Eskisi gibi motoruma asik olmak istiyorum ama acikcasi soguklukta girdi aramiza...