Trafik sigortası 2016 250cc xmax 170tl di şimdi 700tl.
Trafik sigortası 2016 250cc xmax 170tl di şimdi 700tl.
Olay şu iki başlıkta epeyce konuşuldu. Sanırım takip etmemişsin, biz artık alıştık.
http://www.motosiklet.net/forum/sikc...ortasi-13.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ira-cikti.html
Ben de 2016 Xmax 30 yaş istanbul plaka 830 TL civarı yaptırdım. 2. motorum ve hiç kazam yok.
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
Düzenleme yapılacak deniyor ama ne olucak bilmiyorum.
1 sene önce sıfır aldığımda 280 e yaptırmıştım,temmuzda kaza yaptım bu şubatta tekrar sigorta yaptırdım en ucuz 1450 lira çıktı motor 3000 lira bende babamın üstüne yaptım 240 liraya düştü.
4 senedir 120 lira ödediğim 94 doğan'a bu sene 420 ödedim. hesabını yap işte
Tavan fiyat uygulaması kaldırılınca sigortacılar da tabi vur kırbacı moduna geçtiler. Banana Republic...
Davası olmayacak gibi geliyor malum yerin
'Saygı göster, saygı gör.'
Konuyu açan 50. üyemiz olduğunuz için bedava trafik sigortası kazandınız, hayırlı olsun
Mağaralarda süren yaşamlar ve yirmibirinci yüzyıl eşğinde internetsizlik kitaplarım yakın zamanda raflarda olacak
Yurt dışı tatilinden yurda yeni giriş yapmış bir arkadaş daha, hoş geldiniz.
Yahu neden çok geliyor size bu sigorta ücretleri, anlamıyorum. Askeri ücrete zam yapıldı, hemide % kaç ???
Kaşıkla verildi, kepçe ile alınıyor işte. İstikrar devam ediyor.
Ama illaki çözüm istenirse çözüm belli;
-max 3.000TL lik bir motosiklet alıyorsun.
-Plaka çıkarmıyorsun
-Vergi vermiyorsun
-Sigorta yaptırmıyorsun
-Fenni muayene derdin olmuyor.
Bir sene kullanıp çöpe atsan devletin vermiş olduğu zarardan daha azı oluşuyor.
Memleketim ne hale geldi, hep suça teşvik .
onuda ızah edeyım 3 bın tl verıp plaka sıgorta muayene yaptırmadıgın motoru trafık uygulama yakalıyor sana ve ruhsat sahıbıne bıner kusur tl ceza yazıyor motor cekıcı ıle otoparka gidiyor sizde yayan evinize tabi ve sonuç verilen 3 bın tl + en az 2 bınde toplamda 5 bın tl çöpe gidoyr maalesef.durum böyle olunca yanı sigorta fıyatları hiç yapılmayan trafık uygulamaları her 2 km bır yapılır hale geldı kacarıda yok zaten.eskıden kacanı kovalamazlardı hafta sonu şahıt oldum sonuna kadar kovalıyorlar o kovalamacada allah korusun yapılacak kaza vwe sucu olmayana verıcelecek hasar veya carpma sonucu kaza hariç
Neden kaçayım ?
Baktım çevirme var , yol değiştiririm. Baktım kovalama başlayacak gibi, bırakırım motosikleti.
En fazla motosikleti çekerler. Her otopark çin malı motosikletlerle hurdaya döner. Yasal olarak da belli bir süre bekletmek zorundalar.
Ama yoook illa biz tüm bu kurallara boyun eğer kuzu kuzu ütülmeye devam ederiz derseniz başka.
Yasal çözümü var da biz mi bilmiyoruz. Memlekette Cumhuriyet Savcısı kalmamışken neyin adaletinden bahsediyoruz.
Kartallar yalnız uçar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)