Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

3000 TL ekipman önerisi

REKLAM ALANI
    PatientZer0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu an yok
    Arkadaşlar Merhaba,
    Cbf 150 almaya kadar verdim.Ekipmanları 15 gün içinde motoru ise 1 ay içinde almayı düşünüyorum.Motoru hafta sonu keyif için kullanıcam.En az 2 saatlik sürüşler düşünüyorum.
    Yazlık ekipman tavsiyenize ihtiyacım var.Bu fiyata kask,mont,pantolon,eldiven,dizlik,bellik,bot nasıl bir set dizebilirim.Gidip hepsini bir mağazadan toplu olarak alsam nakit ödemede indirim olur mu.Mont ve pantolon fermuarla birbirine bağlanan tarzda bişey arıyorum.
    Bu bütçenin ne kadarını hangi ekipmana ayırmam gerekir o konuda net bir fikir oluşturamadığımdan bir seçim de yapamıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Ybr esd 125
    Hayırlı olsun verebileceğim tek tavsiye üzerinize giyip deneyerek almanız. Bu bütçeyle rahatça işinizi görürsünüz.
    Birde kilitdir, zincir yağıdır, temizleme sıpreyidir vs. ufak tek mastaflar da var.
    PatientZer0 bunu beğendi.

mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    merhaba belirlediğiniz bütçe yeterli düzeyde tek dediğiniz gibi tek bir mağazadan nakit indirimi alabilirsiniz genelde %10 yapıyorlar. Keyif için alacağınızı belirtmişssin fakat cbf 150 nin pek keyif motoru olduğunu düşünmüyorum. motor rahat ,yeterli güce sahip fakat istanbul çevresine şile ye gideyim virajlı yollarda süreyim derseniz bence keyif alamazsınız .son süratin 100 km/h olması ve lastiklerin çok ince olması şahsen kısa mesafe ulaşımdan öteye gidemiyor. benim tavsiyem çabuk sıkılacağınız bir motoru almaktansa birazdaha ekleyip daha çok keyif verebilecek bir motor bakmanız.Bu yazdıklarımı öğrenci olduğunuzu varsayarak yazıyorum

Motosikleti
    şu an yok
    Evet öğrenciyim.Almak istediğim motor aslında inazuma 250f.Şuan kredi kartıyla onu da alabilirim.Ama o tür bir borca girmek istemiyorum.Motor ağır ve parçaları pahalı.Motoru düşürürsem iyi masraf çıkartır diye düşünüyorum.O yüzden cbf 150 ile başlayıp 1 yıl istanbul içinde kullanıp sonrasında duruma göre tekrar değerlendirmek istiyorum.Motora binecek çok fazla zamanım da olmayacak açıkçası o yüzden çabuk sıkılamam heralde

mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    Alıntı PatientZer0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet öğrenciyim.Almak istediğim motor aslında inazuma 250f.Şuan kredi kartıyla onu da alabilirim.Ama o tür bir borca girmek istemiyorum.Motor ağır ve parçaları pahalı.Motoru düşürürsem iyi masraf çıkartır diye düşünüyorum.O yüzden cbf 150 ile başlayıp 1 yıl istanbul içinde kullanıp sonrasında duruma göre tekrar değerlendirmek istiyorum.Motora binecek çok fazla zamanım da olmayacak açıkçası o yüzden çabuk sıkılamam heralde
    Ben 3000 kmdir biniyorum ilk 500 km falan zevkliydi off ne güzel hızlanıyo uçuyorum falan diyodum sonra başka motorlar kullandım buna binmek içimden gelmiyor yaza doğru değiştireceğim zaten .gerçi zevkler değişkendir umarım uzun süre sıkılmadan binersiniz

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Kask olarak 1600 lira gibi bi fiyata verdiğiniz paraya değecek olan ve kendı kullandıgım cok memnun kaldıgım composite fiber kaskı onerırım X-lite x802r

Motosikleti
    şu an yok
    750 Mont 350 Eldiven 450 Bot 750 Kask 450 Pantolon 150 Dizlik 150 Bellik.Ekipmanlara ayırdığım bütçeyi bu şekilde paylaştırmam uygun mu yoksa kaska daha fazla bütçe ayırıp diğerlerinden kısmalı mıyım?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Pantolon aldığınız için dizliğe ihtiyacınız olmayacaktır. Onu liseteden çıkarabilirsiniz
    Kask için bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz gayet iyi olur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)