Evet abilerim motor alacagim motorun sibop yada subapda deniyir sorunu varmis ne demek oluyor. Kötü bir sorunmu ilk motorum olacak ilerde ne gibi sorunlari cikartir?? Bide motor yatiyormus.
Evet abilerim motor alacagim motorun sibop yada subapda deniyir sorunu varmis ne demek oluyor. Kötü bir sorunmu ilk motorum olacak ilerde ne gibi sorunlari cikartir?? Bide motor yatiyormus.
Abi bak şimdi subap sorunu ama nasıl bir sorun subap mı çaktı yoksa yaylarındamı birşey var subap çaktıysa zor iş her türlü motor açılcak
Subap(sibop) istiyor motor. Yazmis yani supap istiyormuş
Hocam sübap ayarı mı bozuk? Bu arada motor ne? Büyük makineyse o bi sübabın fiyatı bile oha dedirtebilir. Büyük makinede sübap ayarıda pahalı olur. Ha tek silindir bi ufak motorsa ve çinliyse genelde sübap ayarıda ucuz olur sübapta ucuz olur.
uzak dur kardeşim ilk motorun olacak hevesini bozacak keyfini kacıracak şeylere bulaşma. bütcen azsa biraz sabret ama bu işi zevkle yap
megelli markasını servis ağı, ustası, yedek parçası, orijinal parçaların kalitesi gibi konularda değerlendirdin mi? düşmeyi hesaplıyorsun da kalkmayı hesaplamıyorsun gibi geldi bana. ilk motorda şekil önemli değildir. yedek parçası ucuz ve kaliteli bi motor almanı tavsiye ederim.
Tamam heyecanlısın da kardeşim bu 2. konu kaç kişi uzak dur diyor bir bildikleri vat heralde tamam al sen sonra servisiyle parçasıyla ugraş dur
evet düşeceksin sagını solunu kıracaksın bu olmayacak diyemezsin. ama şöyle düşün heveslisin ve heycanlısın.
arkadaşlarınla sözleştin ve bir geziye gitmeye karar verdiniz. sabah cıktın dışarı bastın marsa tık yok ne hissedersin. üzülmezmisin. helede bu ve bunun gibi sorunları sürekli tekrarlayacaksa? adam yazmış sorunlu demiş. sorunlarıyla ugraşma. sorunsuz bir cbf yada ybr almaya bak.
sahsi fikrimi söylüyorum. hevesle heycanla cebimdeki parayı sorunlu bir makineye verecegime, basit, yedek parcası ucuz, ustası servisi bol beni yolda bırakmıyacagına güvenecegim bir makine alırım. böylece hem hevesim kırılmaz hemde kimsenin sorunlu makinesiyle ugraşmam.
Hyosung GT250R
abi çok haklısın. bu zmana kadar en yardımı dokunan kişilerdensin abi. teşekkür ederim ama abi ehliyete göre 125 lik sürebiliyorum en fazla 1 defa motor kullandım çok kolayıma geldi. motor almaya kararverdim. üstelik adamdan cg fiyatına alacağım bu motoru motor yatıyormuş dediğim gibi sıfır gibi bir motorda almak istmiyorum. yanlız abi ben dış görünüşe önem veren biriyim. hem parçası ucuz dışı güzel görünsün hemde abi 125 cc olsuna bi yok sadece bu var ha bide başlangıç için ayırdığım para en fazla 2500 3000- tl fazlasını ıkarsam 18 yaşımda cc yükseltemem.
şekli şemali bir kenara bırakıp bütceniz 1000 lira kadar daha artırıp
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-esengul-den-honda-cb125-ace-210124263/detay
bu tarz bir makine alabilirsin. 18 yaşındasın madem 2 3 sene bu motora güzelce binip yeteri kadar piştikten sonra istedigin makineyi alabilirsin.
Hyosung GT250R
Mondial mcx,drift al 2011 model fiyatlar uygun. Parçası bol.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)