Yazın terletmeyen mont öneriniz var mı?
Yazın terletmeyen mont öneriniz var mı?
Terletmeyen mont yok dostum ama daha az terleten muhakkak vardır.
4 Mevsim değil de tam anlamıyla YAZLIK mont alırsan terlemezsin, 30 derece üstü sıcaklık ve sıkışık trafikte belki.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Kaçarı yok o işin ter yapar.
Kan akacağına ter aksın
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
http://www.hudsonderi.com/?urun-9302...t---acik-kahve
Kendim de kullanıyorum, memnunum. %100 terletmediğini düşünme ancak oldukça konforlu.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
dainese fileli montlarından kullanan varmı terletiyormu çok
Alpinestars ast air tavsiye ederim.
Adı üstünde "mont" bu. İllaki sıcaklık ve yol durumuna göre sıkıntı yaşanabilir.
Revit GT-Air durmadığın sürece sıkıntı yok ;)Durduğunda hepside terletir zaten.
Yazın terletmeyen mont yoktur. Yokuş çıkarken bir kamyonun arkasına yanaşırsan mont giyiyosan sıcaktan bayılabilirsin bile.
Revit tarmac kullanıyorum. Yazlık mont.
Yazın her mont terletir, hangisi daha az terletir o önemli. Ama ben yazın ortasında , ışıklarda durmadığım sürece terleme yapmıyordu. Durunca terleme başlıyor doğal olarak.
Kısacası her yerinden püfür püfür rüzgar alan güzel ve korumalarını malesef düşerek test ettiğim ve benden tam not alan bir monttur kendisi .
Hatta üstümde olan bir fooğrafımıda koyayım.
Nasılsa durmadığın yerde deri montta öyle aşırı terletmiyor en iyisi güvenlik...
Anlaşılan terletmeyen mont sözü yerine en az terleten montu aramalıyız bende arıyorum şu sıralar fuar zamanı olduğundan büyük fimalarda internet sitelerinda büyük indirime gider diyolar, bu şekilde bi indirim gören duyan olursa bildirsin malum yaz kapıda forumda hızlı ilerliyo bu konuda sıcağı sıcağına alalım birer tane
Ya tamam eyvallah terleyecez o kadar olacak ama ben şunu merak ediyorum hiç deneyimim olmadığı için soruyorum.
Yaz ve dışarısı 35-40 derece arası ben karadenizde olduğum için bunları görmüyoz bile bazen neyse montun içinde haşlandık haşlandık sucuk gibi terledik bu koku milleti yanımızdan sinek kovar gibi kovacaktır siz bu kokuyla nasıl başediyorsunuz ona göre bende böyle olacağım için sizin gibi uzmanlardan tavsiye alıyım dedim
'Saygı göster, saygı gör.'
yaninda yedek ic camasiri taki islak mendil olsun 2 sn de koltuk altlari temizlersin. roll on basincsiz parfumde al yanina..
Hahaha bazen öyle durumlar oluyor ki trafikte terliyorsun,daralıyorsun sirf serinlemek için sahil yolunda bastığımi bilirim :DD Durursan terlersinnnn :DD
Merhaba, temiz insan kokmaz Eğer o sabah duş aldıysanız ve bir hastalığınız veya deri sorununuz yoksa, kişisel hijyeninize de dikkat ediyorsanız terleme koku yapmaz. Ter, kurumadığı takdirde bakteri üretimi için gerekli nemli ortamı sağlar. Eğer o bölge hava almıyor, tüylü yada temiz değil ise burada bakteriler hızla çoğalarak koku oluştururlar. Yani ter değil (pastırma yemediyseniz) nakteriler kokar.
Dolayısıyla vücudunuz temiz ise gün içinde terleyip, kuruduğunuzda vücudunuz kokmaz. Ama akşama terleme devam eder ve buna rağmen duş almazsanız bakteriler yeterli seviyeye ulaştığında kokarsınız
Bu arada tişörtle dahi sıkışık trafikte, ilerlemiyorsanız terlemeniz mümkündür. Teri engelleyen karşıdan esen rüzgardır. Aslında terlersiniz ama rüzgar terinizi buharlaştırdığı için terlediğinizi anlamazsınız
Piaggio Carnaby 200
Yamaha XMax 250 Ironmax
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)